| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor er min Dell Pludselig genkender ikke My Power Cord
    ? Hver computer har brug for strøm til at køre , og som regel det er den letteste del af at bruge en computer. Men nogle gange strømmen af ​​elektricitet kan være afskåret , hvilket gør computeren ubrugelig. Når dette sker , er det normalt let at isolere problemet , og bevæge sig mod en løsning. Laptop Versus Desktop
    En typisk desktop strømforsyning.

    Både en bærbar computer og en stationær computer har de samme grundlæggende komponenter , når det kommer til at få elektricitet. De har begge en ledning , der stik i væggen eller overspændingsbeskyttelse , de begge har en strømforsyning i den anden ende af denne plug , og de begge har en forbindelse fra strømforsyningen til bundkortet af computeren. Den væsentligste forskel er, at en bærbar strømforsyning er ekstern til computeren , mens en desktop strømforsyning er bygget ind i sagen.
    Kontrollér stik
    Kontrol af stikkontakten først kan spare dig tid og frustration senere.

    Start med at kontrollere, at alle stikkene sidder godt fast --- selvom du ikke har rørt dem for nylig , kan de stadig komme løs. Kontroller at der er strøm kommer fra din stikkontakt eller overspændingsbeskyttelse ved at tilslutte en anden enhed og tænde for det. Du har måske et uheld slukket overspændingsbeskyttelse uden at vide det , så start med denne test før flytning.
    Strømforsyning

    Kontrol af strømforsyningen på en bærbar computer er normalt så simpelt som at kigge på det. Dell laptops afsendt siden 2008 har en grøn eller blå lys i strømforsyningen , der vil lyse op, når det fungerer normalt. Hvis din laptop strømforsyning ikke lyser , når det er sat i en stikkontakt med strøm , så strømforsyningen er defekt og skal udskiftes. Hvis der ikke er nogen skader (såsom et dyr tygge ledningen ), og computeren er under garanti , vil udskiftningen være gratis .

    Desktops er lidt mere kompliceret at teste. Hvis computeren gør enhver støj på alle , når du trykker på afbryderknappen (fx fans blæser eller bippende lyde ), så strømforsyningen virker . Men hvis der ikke er noget svar , når du trykker på afbryderknappen , er det muligt , at strømforsyningen er defekt , og du skal kontakte Dells tekniske support.
    Mellem strømforsyningen og bundkortet

    Gennemfør kontrol af strømforbindelserne ved at undersøge sammenhængen mellem strømforsyningen og bundkortet . For en bærbar computer, skal du tjekke det sted, hvor ledningen sættes i den bærbare computer selv . Sommetider kan blive slidt og løs over tid, eller et pludseligt ryk på ledningen kan bøje den interne forbindelse. Hvis din bærbare computer er at give dig en besked om, at den ikke anerkender strømforsyningen , dette er normalt årsagen.

    Nogle Dell -servere har en rav advarselslys , der vil indikere strømforsyning spørgsmål.

    Solution

    Løsning din strømforsyning problem vil normalt kræve et opkald til Dells tekniske support. Forsøg ikke at reparere en fejlbehæftet strømforsyning. Det indeholder kondensatorer, der kan gemme elektriske ladninger længe efter de er blevet frakoblet. Der henvises til Dells tekniske support, hvis du bestemme, at din strømforsyning eller bundkort er årsag til fejlfunktion. Du kan ringe til Dell i USA på 877-293-1197 eller besøge hjemmesiden (se Resources).

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan slette ting ikke nødvendige i My Computer 
    ·Sådan Slet Flash 9F OCX 
    ·Sådan Stop omdirigere og hoppe 
    ·Sådan Slet Base Plate i min verden på Roblox 
    ·Sådan tilføjes Comcast til en værktøjslinje 
    ·Sådan aktiveres en nedtonet Firewall i Windows XP med …
    ·Sådan Clean Up en computer & Fix Problemer for Free 
    ·Sådan Clean Out en Hard Drive & gøre det hurtigere 
    ·Hvor længe bør en bærbar computer tilsluttet 
    ·Sådan fjerner Trojan -Gen 
      Anbefalede Artikler
    ·Toshiba Laptop DVD Drevproblemer 
    ·Sådan Gendan fabriksindstillinger til en Compaq 
    ·Sådan diagnosticere LCD Problemer i en HP bærbar 
    ·Laptop AC adaptere Problemer 
    ·Sådan Stop uopfordret Scroll Bar Movement 
    ·The Full WiFi Signal til internettet er ikke Working 
    ·Sådan Fix en computer i fejlsikret tilstand 
    ·Fejlfinding en Dell Inspiron 8200 Screen 
    ·Hvordan ved jeg, om et websted er Virus Free 
    ·Hvordan Computervirus påvirke os i hverdagen 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com