| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er de forskellige former for computernedbrud
    ? Computer krak og fryser kan være en irritation , og hvis de forekommer ofte , kan de være et stort problem. Computere består af mange stykker af sammenkoblede hardware såvel som data, såsom operativsystemer og programmer lagret på en harddisk. Hvis nogen af ​​disse dele funktionsfejl , kan det få computeren til at gå ned. På Windows - baserede pc'er , ofte krak resultere i en blå skærm stopmeddelelse , undertiden kaldes en blå skærm af dødsfald. Hardware Manglende

    Hardware fejl er en almindelig årsag til computer nedbrud. Hvis en bestemt hardware komponent i computeren stopper fungerer korrekt , kan det let forårsage en computer til at lukke ned uventet. For eksempel, hvis din strømforsyning ikke er kraftig nok til at opfylde magt krav i computeren kan det medføre, at forsyningen til at brænde ud . Når en strømforsyning svigter , vil computeren slukker , fordi komponenterne ikke vil modtage elektricitet. Nedbrud forårsaget af mislykkedes eller beskadiget hardware vil sandsynligvis være vedholdende : efter den indledende styrtet , vil din computer ikke være i stand til at starte op, indtil den defekte del udskiftes
    inkompatibel hardware
    .

    anden type computer crash skyldes inkompatibel hardware. Computer bundkort er designet til at arbejde med specifikke hardwarekomponenter. Hvis du installere hardware i din computer, som ikke er kompatibel med bundkortet , kan det forårsage nedbrud. Vha. en kompatibel random access memory i en computer er især vigtigt, da det er en af ​​de vitale komponenter, der er nødvendige for en computer til at køre . Uforenelige RAM kan forårsage en computer til ikke at starte op på alle.

    Heat

    Heat nedbrud er en anden form for computer crash. Når en computer kører , komponenter som den centrale regneenhed og RAM generere varme . Hvis komponenterne bliver for varmt , kan de falde funktion og føre til fysiske skader , der kan forårsage et styrt. Desuden er mange computere sat op til at lukke ned automatisk, hvis CPU'en når en vis temperatur for at undgå skader. Hvis din CPU konsekvent kører for varmt , kan det forårsage gentagne nedbrud . Øg PC køling ved at installere ventilatorer og varme dræn og rengøring støvet ud af sagen.
    Softwarefejl

    De programmer , du kører på en computer indeholder kode , som computeren udfører . Hvis koden ikke er lavet godt, kan det forårsage fejl , der kan gøre ansøgningen nedbrud eller i nogle tilfælde , hele dit system crash lave. Hvis bugs forekommer i computerens styresystem selv, kan det forårsage intermitterende ned. Operativsystem og anden software fejl kan undertiden løses ved at opdatere software eller operativsystemet.
    Driver fejl

    En driver er data, der skal lastes på en computer, så operativsystemet ved, hvordan man udnytter en hardwareenhed. Problemer med enhedsdrivere er en almindelig kilde til computernedbrud . For eksempel, hvis du indlæser en driver til en bestemt enhed , der ikke er kompatibel med dit system , og så er du forsøger at bruge hardware enhed kan det medføre funktionsfejl og få computeren til at gå ned. Installation officielle driver opdateringer fra din computer eller fabrikanten af den specifikke hardware -enheden kan hjælpe med at fjerne nedbrud.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix et VGA kabel 
    ·Hvordan man gør en destruktiv gendannelse på Windows …
    ·Sådan Genstart en Crashed Computer 
    ·Årsager Hvorfor Min computer fryser op 
    ·Fejlfinding en Dell Latitude CP 
    ·Sådan fjernes Startup Tablet Keyboard i XP 
    ·Hvorfor er min computer så langsom Med XP 
    ·Sådan at starte fra en installation disk 
    ·Sådan Blow Out Computere 
    ·Sådan pakkes WinZip filer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find en WEP-nøgle til trådløs internet 
    ·Sådan Konverter cd-lydspor til MP3 format 
    ·Sådan Clean Up Your Computer og Gør Det Kør Hurtiger…
    ·Sådan ændres en harddisk til FAT32 
    ·Sådan Fix en DC Jack i en bærbar 
    ·Sådan Konverter iTunes-format til MP3 
    ·Sådan Reparation interne trådløse netværk drivere i…
    ·Den Touchpad Vil ikke Rul på min bærbare 
    ·Sådan fjernes MalwareCore 7.4 
    ·Hvordan til at erstatte min PCS Processor 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com