| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Fejlfinding en Compaq Presario CPU
  Compaq Presario CPU kan lide fra en række forskellige problemer lige fra tastatur driver problemer til at overvåge inverter spørgsmål. Uden hurtig fejlfinding og reparation, kan disse problemer væsentlig indflydelse produktiviteten. Heldigvis kun en Phillips skruetrækker er nødvendig for at fuldføre Compaq Presario fejlfinding . Ingen forudgående computer fejlfinding erfaring er nødvendig . Ting du skal
  Phillips skruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kontrollér strømforsyningen i dit Compaq Presario CPU, der skal tilsluttes på bagsiden af enheden . Sørg for, at det ikke er løs eller afbrudt. Kontrol af simple fejl kan spare dig for en masse tid .
  2

  Kig på din Compaq Presario CPU strømindikatoren , som vil være på nederst til højre på enheden. Hvis det ikke er tændt, og skærmen er tom , er computeren ikke modtager strøm . Hvis strømforsyningen er sluttet korrekt , betyder det dit batteri er forringet til det punkt, det ikke længere kan holde en afgift , eller det i øvrigt beskadiget og skal udskiftes. Vend Compaq og bemærk batteriet omrids på toppen af ​​enheden . Under dette er batteriet -release mekanisme, som når gled til højre vil skubbe batteriet til udskiftning.
  3

  Forsøg at isolere problemet . Hvis din skærm ser ud til at virke , og computeren modtager strøm , men tastaturet vises reagerer, en driver problem sandsynligvis påvirker dit tastatur. Besøg Compaq støtte online ( se Resources) for at hente de nyeste drivere til din specifikke Presario model. Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere , og derefter genstarte din Presario .
  4

  Tag et kig på dit tastatur kabel, hvis føreren installationen ikke afhjælpe problemet. Power ned Compaq Presario CPU og fjerne batteriet som en sikkerhedsforanstaltning , derefter vende enheden , og fjern skruerne på bunden af ​​computeren , der er markeret med en lille keyboard ikon til identifikation. Fjern disse skruer med en stjerneskruetrækker skruetrækker.
  5.

  Vend enheden tilbage over . Træk forsigtigt den løse tastatur fri fra Presario boliger og mærke tastaturkablet løber fra bunden af ​​tastaturet ned til computerens base, hvor det forbinder til bundkortet via et stik. Sikre dette kabel ikke er kommet løs fra stikket.
  6

  Kontroller Compaq Presario CPU'er skærm inverter kabel, hvis skærm vises sort eller blank , selv efter fejlfinding for potentielle magt spørgsmål . Sluk for computeren, og fjern batteriet . Find derefter skruerne omkring skærmens bezel. Ringen er den plastic perimeter , der kører omkring selve skærmen, og skruerne langs det er dækket med plast sæler. Pop disse sæler ud med fingrene for at få adgang til skruerne.
  7

  Fjern alle bezel s skruerne med en stjerneskruetrækker skruetrækker.
  8

  Brug dine fingre til træk forsigtigt op på den ene kant af det løse falsen . Arbejde langs ringen langsomt at trække den væk fra resten af displayet . Sæt den til side .
  9

  Kontrollér omformeren kabel. Denne sorte kabel Regler for korrekt drift af skærmens baggrundsbelysning , og findes nederst i midten af den eksponerede display. Den kan sluttes til et stik på inverteren bord direkte under den. Sørg inverteren kablet sidder stramt i dette stik. Ellers sæt det i igen

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Reparation Korrupte XLR filer 
  ·Sådan gendannes Windows XP på en Compaq SR1603WM 
  ·Sådan får du adgang Apps Uden App Store 
  ·Sådan Stop Windows Firewall processen i Task Manager 
  ·Sådan fjernes en trojansk hest med Norton Antivirus Pr…
  ·Hvordan til at rette fejl med IE8 & the Blue Screen 
  ·Fejlfinding en Dead PC 
  ·Sådan Reset Filassociationer på XP 
  ·Symptomer på en computer Overophedning 
  ·Sådan Slet Cache på Windows 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvilken slags computer virus forårsager flere pop-up v…
  ·Sådan Konverter UIF filer til MP3 format 
  ·Hvordan til at reparere Strømudtag til Compaq Presario…
  ·How Do You Do en System Recovery Hvis en DVD -drev ikke…
  ·Sådan får du flere D Drive Space 
  ·Former for fejlmeddelelser Boxes 
  ·Sådan Indsæt en database i Word 2007 
  ·Sådan Konverter en gammel pc til en musikserver 
  ·Hvordan at spare Flash-filer til en disk 
  ·Sådan Systemgendannelse på en Acer Aspire 5515 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com