| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor har min Vista Computer Dump Fysisk hukommelse & Reboot
    ? Computere med Windows-operativsystemet installeret, herunder Vista, lossepladser fysisk hukommelse , når systemet går ned eller oplever en blå skærm af død ( BSOD). Det er konfigureret til " dump " processerne i hukommelsen til en logfil til at bestemme , hvad der forårsagede systemet til at gå ned . Den automatiske genstart sker, fordi Windows som standard er konfigureret til at genstarte umiddelbart efter et nedbrud. Standard Configuration

    Windows Vista og andre Windows-operativsystemer er konfigureret til at generere en logfil , der kaldes en memory dump, i tilfælde af en systemfejl . For at se konfigurationen , skal du gå til din computer ' s System Properties ( en genvej ved at højreklikke på Denne computer og klik på Egenskaber ) . I " Avanceret " fanen " Indstillinger " under " Start og genoprettelse " . Under " Systemfejl " det er angivet der , hvad der vil ske i tilfælde af et nedbrud. Normalt &Quot; Automatisk genstart " er markeret, hvilket er grunden til, at din computer genstarter automatisk. Under " Skriv fejlfindingsoplysninger " er mulighed for den fysiske hukommelse dump.
    Deaktivering af automatisk genstart

    afmarkere " Automatisk genstart & , quot; i " System Properties " vil stoppe din computer fra automatisk genstart i tilfælde af en BSOD . Denne indstilling kan være nyttig , især hvis den blå skærm sker så hurtigt, du ' desværre ikke i stand til at se, hvad fejlen var . Deaktivere automatisk genstart tillader dig at se fejlen , hvorfor din computer styrtede ned , hvilket kan give dig et fingerpeg om årsagen til systemfejl. Hvis BSOD sker , før du har deaktiveret " Automatisk genstart " indstilling, kan du deaktivere genstart , næste gang du starter computeren ved vedvarende tryk " F8 " indtil indstillingen for startmenuen kommer op . Et af som giver dig mulighed for at deaktivere genstart efter systemnedbrud.

    Hukommelsesdumps
    p Der findes tre former for memory dump tilgængelig til Windows . Som standard er det konfigureret til at skabe en " minidump " . Den indeholder kun ansøgning processer i hukommelsen , der kørte på tidspunktet for styrtet. Den næste dump er den kerne dump , som indeholder ikke blot ansøgning processer , men også processer relateret til Windows-operativsystemet. For de fleste tilfælde er dette allerede en god dump fil til analyse. Den sidste dump er den komplette memory dump, som lossepladser alt i din hukommelse, herunder dem , der ikke bliver brugt. Dette er nyttigt , hvis de andre lossepladser ikke fremlagde relevante oplysninger for styrtet.
    Mulige årsager

    BSODs ske på grund af nyligt installerede programmer eller opdateringer , der er kompatible med Windows Vista. Dette kan ske, når du har opgraderet fra en ældre version af operativsystemet til Vista og nogle af de installerede programmer er ikke kompatible med Vista. En anden mulig årsag er, hvis du har installeret ny software eller opdateringer, der ikke er testet til at køre med Windows Vista.
    Fejlfinding Tips

    blå skærm kan i første omgang give en fingerpeg om årsagen til styrtet. Hvis du ' re i stand til at logge ind på din computer, efter styrtet , kan du kontrollere Application begivenheden log findes i " Logbog " egenskaber. Find et program , der havde en fejl tæt på tidspunktet for flystyrtet . Hvis der er nogen , dump-filen genereres af Windows viser filen med fejl under styrtet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor er mine computer højtalere Summende 
    ·Hvad gør en computer køre langsomt 
    ·Hvad er en Scan Disk 
    ·Sådan Raise PC Performance 
    ·Hvordan at reparere en dårlig Disk Partition 
    ·En optaget DVD kan ikke afspilles på en Windows Vista-…
    ·Sådan kører HP Image Recovery 
    ·Sådan Find den infrarøde port på min bærbare 
    ·Telefon og Voice Problemer med Skype 
    ·Min IBM ThinkPad vil ikke tænde 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter iTunes-filer til Fisher- Price FP3 Fil…
    ·Sådan Konverter VIDEO_TS VOB til MP4 Brug FFMPEG 
    ·Sådan Skjul filer på SD-hukommelseskort 
    ·Hvordan kan man øge computerens hastighed med Windows …
    ·Sådan Tænd Blue Screen 
    ·Sådan slette harddisken , hvis computeren Crashed 
    ·Hvordan til at kopiere dokumenter fra en Mac til en pc 
    ·Sådan Afinstaller DriveCleaner Rogue Security Program 
    ·Sådan installeres Comcast Toolbar 
    ·Windows Vista Update, fejlkode 80240016 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com