| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvad er symptomerne på lavt virtuel hukommelse
  ? Computere er stor, når de arbejder , men de kan være ekstremt frustrerende, når de har problemer . Én fejlmeddelelse, PC-brugere kan komme på bestemte tidspunkter er " Dit system er lav på virtuel hukommelse ". Definition af Virtual Memory

  Når du starter et edb-program , uanset om det er spil , tekstbehandlingsprogram eller enhver anden anvendelse , at programmet indlæser sin computer instruktion kode i computerens fysiske hukommelse. Disse er computerens random access memory (RAM) integrerede kredsløb . Windows-operativsystemet giver brugerne mulighed for at have mere end én ansøgning åbent ad gangen . Dette kræver mere hukommelse. Windows har en featured kaldet " virtuel hukommelse ", hvor det sætter afsat plads på harddisken , at det behandler som om det var en forlængelse af maskinens RAM. Denne ekstra hukommelse kaldes " virtuel hukommelse ". Denne hukommelse ledelse teknik er også kaldet " sidefil " eller " swap-fil . "
  Slow Running Symptom < br >

  Når både computerens RAM hukommelse og virtuel hukommelse , er, at de tildelte plads på harddisken til brug af hukommelse , bliver fuld , en lav virtuel hukommelse tilstand eksisterer . En klar symptom på dette problem er , at du vil opdage din computer kører programmer langsommere end det gjorde, da du tændte den bare et par timer siden. Nogle programmer bruger mere hukommelse , jo længere de kører.
  Slow webside Loading Symptom

  Et andet symptom på lav virtuel hukommelse er , når du oplever en opbremsning på din Web browsing , især lastning af websider. Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor selve internettet er skyld i langsom reaktion ( "World Wide Wait ", som nogen har kaldt det). Som nævnt ovenfor , hvis din computer kørte fint, når du første gang tændte den , men websider læsning langsommere jo længere du har din computer på , er dette et symptom på lav virtuel hukommelse .
  Længere Gem og Load File symptom

  En klassisk symptom på lav virtuel hukommelse er den usædvanlig lang tid det tager for din computer til at gemme og indlæse programmer og dokumenter .
  fejlmeddelelsen symptom
  p mest oplagte symptom på denne betingelse er visning af en egentlig fejlmeddelelse fortæller brugeren, at den virtuelle hukommelse er lav. Fejlmeddelelser kan undertiden være kryptisk eller virke meningsløse , men heldigvis en lav virtuel hukommelse fejlmeddelelse er helt klart og præcist .
  Fix Lav Virtual Memory Problemer

  Heldigvis er dette betingelse er let at løse . For øjeblikkelig opløsning , skal du gemme dit arbejde , lukke alle programmer og lukke computeren ned. Vent et par sekunder , skal du genstarte computeren og fortsætte arbejdet. Du kan have at gøre dette hvert par timer . Et langtrækkende fix er at installere mere RAM i din computer, som er den bedste måde at forebygge fremtidige problemer. Da den virtuelle hukommelse , bruger funktionen harddisken, også kontrollere, at du har masser af ledig plads på harddisken ved at klikke på "Denne Computer" og højreklikke på C-drevet . En drop- down menu vises. Klik på " Egenskaber". Et cirkeldiagram viser brugt og ledig plads . Du bør have mindst en fjerdedel af harddisken , der er udpeget som ledig plads . Hvis ikke, sletter nogle gamle , ubrugte programmer og filer, og køre Windows ' disk oprydning og defragmentering forsyningsselskaber. Endelig kan den aktuelle indstilling og evnen til at ændre mængden af ​​harddiskplads , der er udnyttet som virtuel hukommelse tilgås via Kontrolpanel og System -fanen. Klik på fanen "Avanceret" i Windows XP eller i Windows 7 fanen Ydeevne og derefter på fanen Avanceret.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan annulleres et udskriftsjob i Microsoft XP 
  ·Sådan Fix My PC Online Gratis 
  ·Hard Drive Recovery Tricks 
  ·Sådan foretages fejlfinding af Windows CE 
  ·Lexmark Z816 printer ikke længere, efter en Windows 7 …
  ·Sådan åbnes Firewall til Symantec Antivirus Managemen…
  ·Hvordan kan jeg reparere manuskriptforfatter Fejl 
  ·Sådan kører Diagnostics på en pc 
  ·Sådan slettes cookies på din computer ved hjælp af W…
  ·Computer ATX Power Circuit Repair 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter dit Super CDG DVD er til MP3 + G for b…
  ·Sådan Opdater drivere til en gigabyte Bundkort 
  ·Sådan Fix My Printer , der ikke udskrives noget på Mi…
  ·Sådan deaktiveres indstillinger på en HP TouchSmart 6…
  ·Sådan deaktiveres Windows Oplæser 
  ·AntiSpy Spyder Removal 
  ·Sådan Reparation Internet Explorer Script fejl 
  ·Sådan fjernes AVG Antivirus 
  ·Hvordan at slippe af Ægte Microsoft Logo 
  ·Hvilke sikkerhedsforanstaltninger er tilgængelige for …
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com