| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er en Dr. Watson Filer
    Et Dr. Watson fil er en Windows eksekverbar værktøj, fejlfinding din computer ved at indsamle oplysninger, når der opstår en fejl . Den genererer en logfil , der viser det program, der havde en fejl , herunder dato og fejlen identifikation. Den viser også systemets oplysninger og processer, der kører på tidspunktet for fejlen . Baggrund

    Dr. Watson debugger er baseret på karakteren af ​​Dr. Watson fra Sherlock Holmes historier om Arthur Conan Doyle . Værktøjet blev oprindeligt kaldt " Sherlock ", men vedtaget "Dr. Watson " i stedet , fordi der var en anden debugger derefter kaldet Sherlock . Dr. Watson bruges som fejlfindingsværktøj af Windows udviklere før Windows 98 for at fange fejl oplysninger, når et program går ned . Det er siden blevet tilføjet som et værktøj til Windows-operativsystemer.
    Funktioner

    Dr. Watson fungerer som en debugger for programmer, der nedbrud. Det kan ikke bruges, når computeren går ned eller oplever en blå skærm af død ( BSOD). Det er skabt til at fejlrette programmer, der kører på Windows til at bestemme deres fejl, og hvad der har forårsaget disse fejl.
    Beliggenhed og Execution

    Dr. Watson File ligger i C: \\ Windows \\ system32 mappen. Afhængigt af dit operativsystem, kan der være en eller to Dr. Watson filer. Udførelse af " drwatson.exe " vil køre Dr. Watson for at søge om der er nogen fejl eller fejl i dine aktive programmer. Hvis der er nogen , vil en dialogboks vises "No registrerede fejl . " Den " Drwtsn32.exe " åbner op for brugergrænseflade til Dr. Watson , hvor du kan konfigurere indstillinger til fejlfinding , herunder, hvor logfilerne vil blive genereret . Du kan også køre disse to filer ved at skrive dem i "Kør" kommandoen .
    Forstå logfil

    Når der opstår en programfejl , og Dr. Watson er aktiveret , vil det skabe en logfil i loggen sti, du har angivet i brugergrænsefladen. Logfilen starter altid med linjen: "Ansøgning undtagelse opstod : " og den næste linje vil indeholde oplysninger om det program, der styrtede ned , da det styrtede ned , og hvilken type fejl det var. For de fleste brugere er denne del af logfilen den vigtigste og nemmeste at forstå for at finde årsagen til det program fejl.

    Efterfølgende dele indeholder oplysninger om computeren og de processer, der kører . Efter det er et " modul List ", som indeholder moduler, såsom DLL-filer , at programmet indlæses, når det gik ned. Denne information kan være nyttigt, da en af ​​disse moduler kan have indirekte er forårsaget af programmet til at gå ned . Længere nede logfilen er " dump" af adressen plads i hukommelsen, når styrtet skete.
    Udskiftning Dr. Watson

    Dr. Watson er tilgængelig for Windows-operativsystemer op til Windows XP. Windows Vista droppet Dr. Watson til " Problemrapporter og løsninger . " Windows 7 erstattet det med "Windows Action Center, " som er det flagikon , du ser på det nederste højre hjørne i systembakken . Det giver mulighed for vedligeholdelse og kontrol løsninger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sikkerhedsforanstaltning Værktøjer til reparation pc'…
    ·Hvad gør en computer tekniker Do 
    ·Sådan foretages fejlfinding en SMART Notebook 
    ·Min laptop batteri vil ikke oplade når tilsluttet 
    ·Sådan udskrives en liste over filer i Windows Vista 
    ·Hvad er den anbefalede Fugtighedsgrad for Laptops 
    ·Sådan Fix APPCRASH fejl på en computer 
    ·Apple Mighty Mouse Scroll Rettelser 
    ·Sådan Set Up Windows Media Center i Windows 7 
    ·Sådan foretages fejlfinding Kerberos Issues 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan testes en AMD CPU 
    ·Problemer overophedning af Gennemsnit 6100 Bærbar 
    ·Hvordan du nemt forstørre billeder gratis 
    ·Hvordan du udskifter et vindue med en mindre størrelse…
    ·Hvordan at slippe af med den trojanske Killav 
    ·Sådan Find Bad Clusters 
    ·Sådan fjernes Win32 Removal-værktøj 
    ·Dell XPS M170 Multimedietaster fungerer ikke efter inst…
    ·Sådan Test Computer Memory Temperatur 
    ·Sådan Stop en virus , der sender e-mails fra din compu…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com