| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en IBM ThinkPad A22M
    Mens IBM ThinkPad serie af computere ofte modtager høje karakterer for byggekvalitet og sejhed, kan tekniske problemer påvirker skærm, tastatur, batteri og mere, der kan kræve din umiddelbare opmærksomhed . Fejlfinding til at diagnosticere kilden til et problem på en IBM ThinkPad A22M er ikke en proces , der kræver et væld af eksisterende computer viden. Selv hvis du aldrig har forsøgt computer fejlfinding før, kan du udføre denne procedure i dit hjem med kun en Phillips skruetrækker og en guitar pick. Ting du skal
    Phillips skruetrækker
    Guitar pick
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Kontroller AC-adapteren , der forbinder til bagsiden af ​​IBM ThinkPad A22M hvis den bærbare computer tilsyneladende mangler kraft . Sørg for, at det er korrekt tilsluttet . Også kontrollere stikkontakten , hvor AC -adapteren er sat i. Prøv at sætte adapteren i en anden stikkontakt , bare i tilfælde det aktuelle er defekt .
    2

    Tjek din IBM ThinkPad A22M batteri , hvis AC-adapter ser ud til at virke, men magt er stadig et problem. Batterier forværres med tiden og kan ikke holde en afgift . Fjern AC -adapteren og slukke ThinkPad, derefter vende IBM , og find batteriet udløsningsmekanisme i bunden af enheden , som kan findes , hvor batteriet er bosat øverst midt på den bærbare computer underside . Skub denne udgivelse mekanisme til at frigøre batteriet til at erstatte det .
    3

    Hent nye drivere til ThinkPad pegefeltet , hvis det viser sig ikke at være lydhør. Pegefeltet på ThinkPad-computeren er den berøringsfølsomme overflade nederst i midten af tastaturet , som du bruger som en mus udskiftning på bærbare computere. Den styrer cursoren /markøren på skærmen. Download den nye trackpad drivere fra IBMs support site (se Resources). Du vil ønsker at gemme filen under "Mus /Sporpunkt . " Der er to tilgængelige filer , vælge den, der svarer til den version af Windows ThinkPad A22M kører
    4

    Gem driverne til din ThinkPad skrivebord , så en let -til- adgang ikonet skabt til . fil . Du får mulighed for at gemme filen på skrivebordet eller et andet sted , når du klikker for at hente filen. Når du har hentet , skal du dobbeltklikke på filen på skrivebordet for at installere driverne på din ThinkPad , og genstart derefter computeren.
    5.

    Kontrollér omformeren kabel til IBM ThinkPad A22M hvis skærmen ikke er arbejder, men strømmen bliver modtaget af computeren. Pop off plast sæler, der dækker skruerne langs kanten af ​​den bærbare computer display.
    6

    Brug en Phillips skruetrækker til at fjerne alle disse bezel skruer.
    7

    Brug din finger til at lirke op på den ene kant af ringen for at begynde at dukke den løs. Vær forsigtig adskille skærmrammen fra skærmen , da der vil være små plastik låsene , der skal frakobles . Kile en tynd , plast genstand, såsom en guitar pick mellem låse og ringen kan støtte i falsen fjernelse.
    8

    Bemærk inverteren kablet under den udsatte displayet. Det vil blive placeret nederst i midten af skærmen , nu hvor falsen er fjernet. Sørg for, at frekvensomformeren kablet stadig er forbundet til inverteren bord lige under det. Hvis ikke, det er kilden til skærmens problemer, da baggrundslyset vil ophøre med at fungere med frakoblet kablet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Full Screen For Windows Media Center 
    ·Sådan gendannes en HP bærbar 
    ·Sådan Konstant Ping i en CMD Prompt 
    ·Sådan ReWire eMachine afbryder Wirer 
    ·Sådan copy & paste fra det ene sted til et andet 
    ·Stykliste for en Epson C60 inkjet printer 
    ·Hvordan man laver et foto Look Like det er fra 1940'ern…
    ·Sådan Fix Langsom Computer Downloads 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Kør kommand…
    ·Sådan aktiveres en USB-hub 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Giv din computer et Software Spring Rengøring 
    ·Sådan fjernes Hiss Digital Video Optagelser 
    ·Sådan Detect registreringsfejl 
    ·Sådan at åbne en AMR fil 
    ·Computer lydfejlfinding 
    ·Sådan geninstalleres en afinstalleret Item 
    ·Sådan Block Nyheder Sites 
    ·Win32.Parite RAR Fjernelse 
    ·Sådan Reparation Windows XP Installer til Free 
    ·Sådan fjernes en WinXP Administrator Password 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com