| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Microsoft -konto Lockout & Management Tools
    Microsoft konto lockout og ledelsesværktøjer er gratis ressourcer , der hjælper administratoren fejlfinding lockout og analysere lockout hændelser i håb om at forebygge yderligere lockout gentagelser. De værktøjer indgår i ALTools.exe eksekverbar fil , og kan downloades fra Microsoft.com. Når den eksekverbare fil er downloadet , kan administratoren vælge at udpakke filen til ethvert bibliotek. AcctInfo.dll

    AcctInfo.dll værktøj giver oplysninger om en brugers logon -aktiviteter via en kontooplysninger panel. Kontooplysningerne panelet viser detaljer , der kan hjælpe administratoren fejlfinding årsagen til lockout og omfatter detaljer såsom status for lockout , password udløbsdatoer og sidste gode og dårlige logon , som brugeren har oplevet . Administratoren kan nulstille brugerens password på Active Directory ved hjælp af AcctInfo.dll værktøj.
    ALockout.dll

    ALockout.dll Værktøjet er placeret på brugerens PC efter en lockout , og bruges til at revidere brugerens logon og sikkerhed logs. Administratoren kan bruge Alockout.dll til at bestemme applikationer, der forårsager hyppige lockout på grund af dårlig credentialing . Microsoft advarer administratorerne ikke at bruge ALockout.dll værktøj på servere , der er vært netværk applikationer eller tjenester. Ifølge Microsoft administratorer bør også afstå fra at bruge ALockout.dll på Exchange-servere , fordi værktøjet kan forhindre Exchange lageret fra start.
    AloInfo.exe

    den ALoInfo.exe værktøj detaljer brugerkonto og password og adgangskoden udløbsdato . Systemadministratoren kan anvende ALoInfo.exe værktøj i kombination med andre konto lockout værktøjer til at sætte redskaber, såsom password ændre påmindelser , der hjælper med at reducere lockout hændelser.
    EnableKerbLog.vbs

    Microsoft fastslår, at når EnableKerbLog.vbs bruges som et startscript , Kerberos logger på alle klientcomputere , der kører Windows 2000 og nyere. Kerberos skovhugst bruger en tre del -godkendelse og synkronisering proces for at tillade klienter at kommunikere med hinanden .
    EventCombMt.exe

    Med EventCombMt.exe , kan administratoren indsamle klient begivenheder såsom systemfejl, advarsler og fiasko og succes audit fra en gruppe af klienter . De indsamlede oplysninger kan eksporteres til en enkelt tekstfil og kan bruges til at analysere logge på og sikkerhedsmæssige aktiviteter af en gruppe af kunder .
    LockoutStatus.exe

    det LockoutStatus.exe kan udføres på kommandolinjen eller via GUI for at vise sikkerhed og logge på begivenheder for en låst ude bruger. De indsamlede oplysninger vises i en kommasepareret fil, som kan eksporteres til en tekstfil til senere gennemgang.
    NLParse.exe

    NLParse.exe værktøj filtre de netlogon.exe oplysninger og kan bruges til at udtrække specifikke oplysninger lockout . NLParse.exe sparer tid , fordi værktøjet forhindrer administratoren fra at skulle gennemgå mange linjer arrangementer information. Oplysninger hentet fra NLParse.exe kan eksporteres til en tekstfil.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor har min laptop skærm i sort når jeg åbner de…
    ·Sådan Find keyloggers på din pc 
    ·Sådan Set en computer til Factory Restore 
    ·Kindle for PC Installation hænger op 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Latitude D600 der ikk…
    ·Computer fejlfinding Basics 
    ·Toshiba A135 - S2326 Fejlfinding 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows CE 
    ·Sådan at tvinge en service til at stoppe i Start -tils…
    ·Min XP Task Bar vil ikke vise 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Update A Sound Driver i Windows Vista 
    ·Hvordan at slippe af Run.dll fejl 
    ·Hvordan man laver en afspilningsliste på en Sony Erics…
    ·Typer af PC Power Supply 
    ·Sådan Konverter Xvid filer til AVI 
    ·Hvordan kan man øge USB Transfer Speed ​​i Windows Vis…
    ·Sådan fjernes en WinXP Administrator Password 
    ·Sådan Fix & Debug Brug af Windows Debugger 
    ·Sådan Fix DVD-rom i en bærbar 
    ·Sådan kommer man til Systemgendannelse på Boot 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com