| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan at kontrollere, om systemet eller Tastatur & mus er Frysning
    Tænde din computer for at finde, at den ikke accepterer nogen input fra dig kan være en skærpende oplevelse. Endnu mere frustrerende kan være at forsøge at afgøre, om dens systemet eller inputenheder selv. Hvis mus og tastatur midlertidigt arbejde hver gang du starter din computer, kan det være forholdsvis nemt at afgøre, om dit system er synderen ved blot at spille en video i baggrunden. Vent, indtil musen stopper i orden igen. Hvis videoen fortsætter afspilles, vil du kende dens input enheder. Men, hvad hvis input enheder ikke fungerer fra starten ? Hvordan kan du bestemme , om dens musen og tastaturet eller operativsystem? Instruktioner
    1

    Sluk computeren og tag det fra den magt -source . Mens forlader unplugged computeren , skal du trykke på afbryderknappen på forsiden af ​​computeren , og hold den i et helt minut . Sæt din computer tilbage i og tænde for den . Hvis du er nu i stand til at bruge musen og tastaturet, spørgsmålet var sandsynligvis statisk i dit input -enhed port. Hvis dette gør det ikke havde nogen effekt på din maskine, derefter fortsætte på .
    2

    Genstart maskinen igen, men denne gang , se nøje på den første eller anden skærm, der kommer frem under boot -up. Bemærk, at på bunden , vil det sige " at indtaste opsætning, trykke på .. " Tryk på den tilsvarende tast et par gange for at se, om du kan komme ind i opsætningen. Hvis du kan, er dine input-enheder ikke selv skyld i ulykken. Mens der i opsætningen , skal du nulstille alt tilbage til standardindstillingerne . For at gøre dette , skal du kigge i bunden af ​​skærmen, og kigge efter noget , der siger " Defaults ", " Load defaults og exit " eller " Optimeret Defaults " og tryk på tasten , der er mærket ved siden af. ( Normalt en F-tasten , som f.eks F8)
    p Hvis du var i stand til at komme ind i setup og ændre alt til standard , men dit input enheder stadig ikke reagerer efter at dit system er indlæst. Spørgsmålet er i selve operativsystemet . Det kunne være drivere, en virus eller andre konflikter . Du kan fortsætte med at læse videre til yderligere at bekræfte , hvis det ønskes.

    Hvis du ikke var i stand til at komme ind i opsætningen på alle, på grund af nogen grund, fortsætte på.
    3

    Kontroller at se, om lyset i bunden af ​​musen stadig lyser op . Tryk Num , Caps , og Scroll Lock nøgler. Må lysene på dit tastatur komme til og fra , når du trykker disse? Hvis du har en optisk mus , er at bevæge musen forårsage at lyset for at få lysere, lysdæmper, eller blink ? Hvis du har en anden mus eller tastatur, har de stadig ikke virker , men lyser op normalt så godt? Skift din mus og tastatur til forskellige havne. Hvis de blev sat i PS /2 porte , prøv USB eller vice - versa. Har de stadig lyser, men undlader at registrere et svar ?
    P Hvis du svarede " ja" til disse spørgsmål, spørgsmålet er med selve operativsystemet frysning. Du kan fortsætte med at læse den næste checkliste til yderligere at bekræfte. Hvis du svarede " nej" til de fleste, eller alle disse , er det sandsynligt , at problemet er med dine input-enheder . Fortsæt , for yderligere at bekræfte dette
    4

    Besvar følgende spørgsmål : . ? Er din harddisk blinker periodisk Er musemarkøren perfekt i midten af ​​skærmen, når du indsætter en cd i ? drev , er cd'en spin op og mus ikon skifte til et timeglas ? Er programmet på cd'en belastning op ? Når du tilslutter en anden perifer enhed til din computer, såsom et flashdrev eller et digitalkamera , gør drevet leder eller Windows Camera Wizard belastning? Hvis du bruger en pauseskærm til din computer, betyder det kommer på som sædvanligt ?
    p Hvis du svarede " ja" til de fleste eller alle af disse er spørgsmålet ligger inden for dine input-enheder eller havnene selv. Sørg for at du har prøvet forskellige porte , hvis du kan , samt en anden mus eller tastatur . Hvis de er trådløse enheder , genoplade eller tilføje nye batterier og re- synkronisere enheder.

    Da du var ude af stand til at få adgang til BIOS-opsætningen . En fejlfinding tip ville være at forsøge at fjerne derefter sætte den i CMOS-batteriet . Dette vil nulstille alt i BIOS tilbage til standardindstillingerne. Hvis du er usikker på , hvordan du fjerner CMOS-batteriet , bedes du kontakte din computers manual eller en professionel .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Compaq Presario bærbar ved opstart 
    ·Sådan Scan efter Missing Dll Files 
    ·Sådan gendannes en Dell Laptop 
    ·Antispyware Soft Removal Tools 
    ·Sådan fjernes en Open Proxy 
    ·Sådan Fremskynde en Toshiba bærbar computer med Windo…
    ·Min Dell Latitude viser ikke Volume Change 
    ·Hvordan kan man øge den Grafikkort hukommelsesstørrel…
    ·Hvad Er registreringsfejl & Hvordan ser du Fix Them 
    ·Sådan helt genstarte din computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Ægte Microsoft Logo 
    ·Sådan Konverter en CSV-fil til ICS 
    ·Sådan deaktiveres automatiske opdateringer på Vista 
    ·Hvordan man bruger AS3 i en PHP fil 
    ·Sådan redigeres registreringsdatabasen indstillinger M…
    ·Sådan dual boot Windows XP & Mac OS X 
    ·Fejlfinding en Western Digital SATA Hard Drive 
    ·Sådan Find en Lost Word Doc 
    ·Sådan ændre din standard Photo Viewer 
    ·Sådan ændres System Partition drevbogstav i Windows X…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com