| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan får du adgang en Nægtet mappe på din computer
    Der er flere mulige årsager til nægtet adgang til en mappe på en computer. De mest almindelige årsager til nægtet adgang deler overtrædelser , mappe sikkerhed tilladelser , kryptering og adgang niveauer for den mappe sat til administrative niveau , i stedet for generale bruger niveau tilladelser . At få adgang , når du bliver nægtet tilladelse kan omfatte at ændre tilladelserne for mappen, lukke alle programmer ved hjælp af mappen og dens indhold , og skiftende brugerrettigheder til det niveau, der kræves for at få adgang. Instruktioner
    Er der et delingsfejl ?
    1

    Undersøg, om adgang nægtes af en delingsfejl fordi mappen og dens filer er i brug af en anden eller selve computeren. Vent adskillige minutter , og derefter forsøge at få adgang til mappen igen.
    2

    Gå til den placering, hvor filen eller dens mappe er gemt på din computer. Lock -filer er skjulte filer i Microsoft Windows. Vælg " Vis skjulte filer ". De låsefiler for Windows-programmer har en ~ symbol foran filnavnet. For eksempel, for test.txt er låsen filen ~ test.txt . I UNIX kan låsefilen identificeres ved en udvidelse af . Lås eller . SWP inden i filnavnet . Slet låsefilen . Den låste fil eller mappe låser .
    3

    Genstart computeren , og bringe det op i fejlsikret tilstand. Dette forhindrer opstart af mange af systemets tjenester og programmer , der kan låse filer eller mapper . Forsøg på at få adgang til mappen placering og dens indhold. Hvis mappen er tilgængelig, gemme mappen eller dens indhold i et bibliotek , som du har adgang til. Optag de aktive processer, der kører på computeren, og de ​​programmer til rådighed i fejlsikret tilstand. Derefter logge på computeren efter en normal opstart.

    Gennemgå applikationer, der kører i baggrunden på normal opsætning. Et af disse programmer kan forhindre adgang til mappe og dens indhold. Hvis der er programmer, der kører i normal tilstand , der ikke kører i fejlsikret tilstand , skal du deaktivere disse programmer. Prøv derefter at få adgang til filen mappen igen .
    Er Security Tilladelser for mappen eller dens indhold Forebyggelse Access?
    4

    Kontroller filen mappetilladelserne ved at højreklikke klikke på mappen og vælge " Egenskaber". I " Properties " dialogboksen , skal du vælge fanen "Sikkerhed" . Den " Name " listen omfatter bruger-og gruppe tilladelser. Hvis der ikke er nogen " læse ", " læse og eksekvere , " eller " skriver " tilladelser i din brugerprofil , har du ikke tilladelse til at se den fil mappe eller dens indhold .

    Disse sikkerhedsforanstaltninger tilladelser er typisk sat af systemadministratorer . Systemadministratorer kan forsøge at forhindre slutbrugerne i at ændre systemfiler , der er kritiske til computeren kørende. Kontakt din systemadministrator , og anmode de lokale administrative rettigheder til computeren. Dette giver dig mulighed for at få adgang til de filer og mapper , som er begrænset til administratorer.
    5.

    Rediger systempolitikker hjælp administrative værktøjer via gpedit.msc program. Brugere kan tilføje , læse og ændre tilladelser for mapper og andre objekter via dette program. Fuld kontrol er det bedste system politik fordi den omfatter læse, skrive , udføre og ændre rettigheder. Men adgangen til gpedit.msc program kan begrænses , så godt.
    6

    Gå til kommandolinjen (tryk på " Windows" og " R" tasterne på tastaturet på samme tid) , og indtast cacls kommandoen for mappenavnet . Brug kommandoen format:

    C: \\ > cacls /E /G : F

    CALCS står for Skift Access Control Lists . Denne kommando giver dig mulighed for at tilføje dit brugernavn til sikkerhedsindstillinger for at give adgang til den beskyttede systemmappen , når gpedit.msc program er ikke tilgængelig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Really Slow Computer 
    ·Sådan Reset en HP pc 
    ·Sådan diagnosticere en Processor 
    ·Sådan Slet Online Historie 
    ·Dell PC Recovery Options 
    ·Sådan Tilslut en computer til et tv med HDMI- indgang 
    ·Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en ny processor 
    ·Hvordan at slippe af en hjemmeside Hijacker 
    ·Hvordan ændrer jeg Mcafee Agent ID 
    ·Sådan kører en computer Reparation Erhverv 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til at identificere Indgangsudstyr Problemer på…
    ·Sådan gendanne slettede e-mails 
    ·Sådan fjernes Virtumonde PRX 
    ·Fejlfinding en PERC SCSI -controller 
    ·Hvordan nulstiller jeg RMI på en Toshiba bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en USB Ødelagt Printer…
    ·Hvordan kan jeg Konverter MOV til M4A filer 
    ·Hvordan kører jeg en Factory Restore på en IBM ThinkP…
    ·Hvorfor har min Monitor Blink 
    ·Sådan Gendan standardindstillinger på en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com