| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min Compaq Computer vil ikke anerkende en Westell Modem
    Når du forsøger at oprette forbindelse til internettet via dit bredbåndsmodem , og du kan ikke komme online, kan de fejlmeddelelser, du modtager har en, eller flere , årsager. Det kunne være din Westell modem er skyld --- eller det kunne være noget galt inde i din Compaq computer. For at finde en løsning på dette mysterium , omhyggeligt diagnosticere og gå igennem hver del af dit netværk for at afgøre, hvilken del (eller dele ) er de grundlæggende årsager til dit problem. Ting du skal
    Adgang til en anden Internet - kompatible computer
    Flash-drev
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tag Westell modem og sæt den tilbage i stikkontakt. Lad modemmet nulstilles : når modemet er klar , bør flere små lyser lyser op , herunder indikatoren for " Link " eller " Internet" (afhængigt af hvilken Westell modem model du har ) . Test for en internetforbindelse. Hvis du får en forbindelse , dit modem blot brug for en hard reset . Ellers fortsæt spore synderen.
    2

    Læs lyser på modemet. Hvis du ser lys, der ikke lyser , eller at der ikke er fuldt oplyst , telefon din tjenesteudbyder. Har dem teste dit modem for dig, mens du er på linjen. Teknikeren vil sandsynligvis fortælle dig at trykke på og holde nede en reset-knap på bagsiden af ​​modemet for cirka 10 sekunder. Gør dette normalt rydder op på problemet . Ellers kan teknikeren fortælle dig at der er en påviselig fejl i din tjeneste linje eller i modem, og de ​​vil have til at erstatte dit udstyr. Hvis teknikeren siger alt er godt , problemet er faktisk i din computer, ikke i modemet. Holde ud .
    3

    Gå til " Start", " Control Panel ", " Systemer " og " Device Manager ". Kig under notering for " Netværkskort ". Du bør se din on- board -netværk på listen kort. Hvis denne liste har en gul " forsigtighed" tegnet ved siden af ​​det, eller et rødt "X" gennem det, der er et problem med dit netkort, og sandsynligvis også i din chauffør sæt . Bores videre ind i de konfigurationer på dette tidspunkt .
    4

    Åbn netværkskortet konfigurationen panel. Læs alle oplysninger i dialogboksen. Hvis driveren til netværkskortet er blevet " rumlede " kan du enten " Geninstaller " chaufføren eller " Enable" driveren. Hvis du foretager ændringer , skal du klikke på "Anvend " og " OK " og derefter genstarte computeren korrekt . Afprøve effekten af denne indsats . Hvis du stadig ikke kan logge på internettet , fortsætte gennem de resterende reparation.
    5.

    Brug et hjælpeprogram til at rydde dine cookies , temp filer og andet skrammel . Windows indeholder sit eget sæt af værktøjer , der findes under " Start", " Andre programmer ", " Accessories " og " Tools". Kør "Disk Clean Up "-programmet . Må ikke genstarte din computer endnu , dog.
    6

    Kør en virus scanning af dit system. Windows tilbyder ingen reelle redskaber til dette job , så du bliver nødt til at bruge eksterne værktøjer . Hvis det er nødvendigt , låner en andens computer til at downloade gratis værktøjer til et flash -drev. Hent programmer som Avast , Malwarebytes , SUPERAntiSpyware eller Spybot Search and Destroy . Test din web-konnektivitet efter brug af disse værktøjer , og efter genstart af computeren: . I de fleste tilfælde vil du være i stand til at logge på internettet efter en grundig rengøring med disse værktøjer
    7

    Gå til "Start "" Control Panel "," Internetindstillinger ". Indstille alle faner for Sikkerhed , Privacy, etc. til "Standard ". Reboot og test for tilslutning igen.
    8

    Prøv en anden browser, hvis du har en til rådighed på din computer. Hvis du ikke har et andet valg , hente en alternativ browser, som IE8 , Firefox, Chrome eller Opera, til et flashdrev med en anden computer. Installer denne browser og forsøge at komme online. Hvis dette virker, er der noget galt med din foretrukne browser. Overveje at afinstallere og geninstallere det , eller gå til browseren supportwebstedet (ved hjælp af din alternative browser ), og downloade og installere nogen seneste patches eller service packs . Test for tilslutning igen.
    9

    Udskift netkort eller det trådløse netværkskort på en bærbar computer . En elektronisk fejl i netværkskortet i sig selv er den eneste tilbageværende mulighed. Hvis du ikke er tryg ved at gøre det selv, tage computeren til lokal en reparation depot. Netværkskort er ikke meget dyre, og installationstiden er næsten ubetydelig .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding AT & T Communication Manag…
    ·Sådan Check Online historie i en computers harddisk 
    ·BitDefender : A Problem med Ressourcer opstod 
    ·Sådan fjernes PXE 
    ·Sådan Dekomprimere et drev 
    ·Sådan bruges I386 mappe til Erstat DLL filer 
    ·Fejlfinding en Access Overtrædelse Problem 
    ·Sådan Fremskynde en langsom Windows- computer gratis 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Inspiron 9300 
    ·Sådan gendannes Internet Historie 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kører Scanreg på en Toshiba Satellite Laptop 
    ·Hvad Er Vista Antivirus 
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet på en Dell Latitude L…
    ·Hvordan kan jeg rydde op i min computer ved De-fragment…
    ·Sådan Gå tilbage til et systemgendannelsespunkt 
    ·Sådan Fix Svchost til Vista 
    ·Hvordan at slippe af Agent_r.QS 
    ·Sådan Clean Up Startup på computeren 
    ·Sådan Slet Windows Activation 
    ·Sådan Konverter MOD filer til AVI-filer til Movie Make…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com