| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Min Dell Notebook Inspiron B130 CD Burner vil ikke arbejde
    Der er to almindelige årsager en cd-brænder drev virker ikke, hverken driveren til enheden er blevet " rumlede " computeren eller det optiske drev selv er blevet fysisk beskadiget . Der er ikke nogen løsning for en fysisk beskadigede drev medmindre du vil udskifte drevet helt, men der er en måde at genoprette afgørende driverne og gøre drevet brummen igen. Du vil prøve at gendanne drivere først , før du tænder for den ultimative fix - et nyt drev . Instruktioner
    driver Geninstaller
    1

    Gå til " Start", " Control Panel" og "Systemer ". Vælg "Device Driver". Kig ned gennem listen af hardware- enheder på din computer. Du bør se din cd optiske drev er anført her. Hvis du ikke kan se det opført , cd-drevet er ikke længere genkendelige på systemet, fordi det kan være fysisk brudt. Overveje springe til afsnit to : Udskift The Drive . Hvis du ser opført drev, men der er et gult markør eller et rødt "X " ud for listen, er dine chauffører skæv. Fortsæt i dette afsnit for at lære , hvordan du gendanner driverne.
    2

    Gå til Dell Support hjemmesiden og " Driver Downloads " sektionen. Skriv i modellen , der svarer til din " net book ". Vær sikker på at se på produktets etiket på bunden af ​​den bærbare computer for eventuelle specifikke eller særlige modelnumre end " B130 ".
    3

    Find det optiske drev driver pakke til din bærbare computer. Download filen til din computer.
    4

    Åbn Dell driver zip -fil og pakke den ved hjælp af din almindelige unzipping program. I nogle tilfælde vil nogle Dell drivere lyne sig selv. Det unzipping skridt vil producere en eksekverbar fil, der indeholder installationsprogrammet.
    5.

    Klik på installationsprogrammet til cd driver pakken. Følg vejledningen eller prompter Dell giver for pakken. Hvis føreren programmet ikke registrerer dit cd-drev på alle, vil det lade dig vide dette er opstået . Hvis dette sker , skal du springe til Afsnit 2 .
    6

    Genstart computeren , hvis føreren pakke installerer med succes. Åbn cd skuffen, og pop en kommercielt producerede skive i skuffen. Lad Auto Run start afspilningen på disken. Hvis dette ikke lykkes, chancerne er diskdrevet er fysisk beskadiget efter alle: Gå til afsnit 2 . Hvis denne disk spiller , men en " hjemmelavede" disk eller en anden disk kan ikke afspilles , er der en stærk mulighed for andre diske blot blev ridset eller beskadiget --- og der var ikke noget galt med dit cd-drev på alle! Test mange forskellige diske for at være sikker , at problemet er løst.
    Udskiftning CD drev
    7

    Udskift hele drevet hvis alt andet fejler . Hvis drevet er fysisk beskadiget , er der ingen reparation for dette. Den mest almindelige skade på et cd-drev er den fejlslagne lille laser læsning linse. Denne linse kan ikke udskiftes . Hele drev skal udskiftes i stedet. Heldigvis reservedele er til rådighed og som regel er ikke meget dyre
    8

    indhente oplysninger fra Dell - . Eller andre kilder - om, hvordan man fjerner cd-drevet fra B130 base. Foretag en søgning på nettet om emnet : oplysningerne er tilgængelige over hele internettet . Følg disse instruktioner og fjern drevet.
    9

    Kig på varenummeret mærkat på bunden af ​​drevet . Brug dette nummer til at foretage en søgning på nettet for reservedele identisk med denne . Reservedele vil være tilgængelige fra forskellige nye og brugte kilder. Vær sikker på at købe den rigtige model nødvendig for din B130 netbook. Når del ankommer, skal du blot installere det i åben bås . Genstart computeren og Windows vil finde den korrekte Dell driver til den nye cd-drevet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændrer registreringsdatabasen for at Check Disk…
    ·My Toshiba Drop -Down Cards ikke arbejder 
    ·Sådan udskrives et banner Off en HP Inkjet 
    ·Sådan foretages fejlfinding ScanDisk der ikke kører 
    ·Thinkpad 240 Inddrivelse 
    ·Sådan Genopbyg en Print Spooler i Windows XP 
    ·Sådan Clean Up Your Computer og Gør Det Kør Hurtiger…
    ·Sådan Luk et program, der ikke er synligt 
    ·Sådan slettes en genskrivbar DVD 
    ·Sådan Find en ASIN nummer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter AVI Audio Med ffmpeg 
    ·Hvordan man laver en genvej på skrivebordet af en webs…
    ·Sådan Reparation Antivirus 2009 eller Virus Korruption…
    ·Hvad betyder ikke afinstallere Software Needs Digital S…
    ·Hvordan laver Window Godkend Wireless Før Logon 
    ·Grafiske Problemer i Grand Theft Auto IV på XP 
    ·Hvordan kan jeg Konverter WRM til MP3 
    ·Sådan Udskift en Maxtor Master Boot Record 
    ·Hvordan man gør en daglig logbog for Work på Word 
    ·Sådan Reparation slidmærker på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com