| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Jeg Faldt Laptop & Nu netværkskort og Nogle Keyboard nøgler vil ikke arbejde
    Bærbare computere er langt mere sart end vi gerne vil vide . Få laptops vil slippe uskadt fra et fald på mere end 30 inches. Hvad skal man gøre ved problemet , når en laptop dråber , afhænger af dine elektronik evner , dine nerver og dit budget. Må ikke føler sig presset til at gøre kirurgi på din bærbare computer , bare fordi professionel hjælp kan koste dig penge. Før du foretager ethvert forsøg på at foretage en bærbar computer reparation selv , så spørg dig selv, hvis du har nok viden om computer hardware og elektronik til at reparere en meget kompliceret elektronisk enhed. Hoppe i over dit hoved kan resultere i større skader , og hvad der ville have været en $ 150 reparation af en professionel kunne blive en $ 300 plus reparation. Ting du skal
    guldsmedens stjerneskruetrækker
    guldsmedens flad skruetrækker
    Lup (valgfri)
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tag din bærbare computer fra vekselstrømsadapteren, og fjern batteriet. Det skærer yderligere el til den bærbare computer , som forhindrer kortslutning af bundkortet , mens du triage den bærbare for skader .
    2

    Vend den bærbare computer over og finde dækning for den indbyggede trådløse netværk kort . Placeringen af ​​dækning vil variere alt efter laptop mærke og model , men de fleste beslutningstagere markerer dækslet med en WiFi symbol. Fjern skruerne, og løft plastic dækslet væk fra den bærbare computer basen.
    3

    Undersøg det trådløse netværkskort . Denne firkantede pakke af kredsløb er indsat i en fortandet "bank" eller en spalte . Hvis man ser nøje efter, vil du finde en lille metal håndtag ved siden af ​​stikket. Tryk den ( ind eller ud ), og låse netværkskort fra åbningen. Tag kortet forsigtigt.
    4

    Kig på kortet, og åbningen inde i laptop. Selvom du ikke er en ekspert , kan du være i stand til at se noget, der ikke ser rigtige . Et eksempel kunne være en lille smule af metal , der kan have faldet ud af netværkskortet , når du har fjernet det . Du kan også bemærke, at netværkskortet er blevet løsnet fra stikket, og tænderne på netværkskortet er ikke sat helt inde i stikket. Korrekt noget, der er indlysende , selv for dig, og derefter indstille netværkskortet til side. Fortsæt din " triage " af din bærbare computer .
    5.

    foretage en søgning på din bærbare computer mærke og model på internettet. Kig efter oplysninger om, hvordan du fjerner din bærbare tastatur. Hver laptop er forskellige, så find din model retninger. Må ikke blive fristet til at fake det og forsøge at åbne din laptop sag uden instruktioner . Følg anvisningerne , du finde på at udsætte dit tastatur panel. Når du har den udsatte tastaturet , fjerne det fra den bærbare computer.
    6

    Løft tastaturet forsigtigt. Det er knyttet til bundkortet med en eller to små fladkabler . Kablerne er normalt sat i modulære stik med bittesmå plastic " borepatroner ". Løsne centrerpatroner så fladkabler glide ud af stikkene . Tastaturet vil være fri fra den bærbare computer chassis nu.
    7

    Undersøg tastaturet, især de nøgler, der ikke længere arbejder . I de fleste tilfælde vil en gruppe af taster være død , hvilket tyder på der er sket skade på den del af tastaturet. Sonde døde taster med en slank instrument som en juvelerbutik flad skruetrækker . Sammenlign udseendet af de brudte nøgler til at taster, du kender, er "sunde ".
    8

    Undersøg, om tasterne har løsnet fra deres bittesmå todelte hængsler, eller om den lille gummimembran findes under hver nøgle er blevet beskadiget eller løsnet . Du kan prøve at genoprette plast nøglerne til de små hængsler eller sætte membranerne tilbage under tasterne. Igen, undersøge et sundt nøgle tæt op , og forsøger at bruge det som et mønster for evt reparere de ødelagte nøgler. Gør det bedste du kan, og derefter indstille tastaturet til side .
    9

    Retur til internettet og foretage en søgning efter nøjagtige reservedele til netkortet og tastaturet til din specifikke laptop mærke og model . Brug netværkskort og tastatur varenumre (findes på disse punkter ) for at finde nøjagtige udskiftninger. Kig på priserne på nye og " good -used " dele. Beslut, om omkostningerne for reservedele er rimeligt for dit budget, og om du føler dig tryg bytte ud de dele selv. Husk, du har allerede med succes afviklet din laptop, så sætte det sammen igen med nye dele , bør ikke være frygteligt hårdt. Hvis du føler dig tryg at gøre dette, bestille reservedele og installere dem , når de ankommer . Hvis du er i lykke --- og der er ingen andre skader på bundkortet --- din bærbare computer kan komme tilbage til livet .
    10

    søge professionel hjælp , hvis alt andet er mislykkedes , eller hvis du ikke kan finde de enkelte dele eller ikke føler sig overbevist håndtering af dette selv. Kig efter en erfaren laptop reparation specialist. Saml din bærbare computer og tage det til din lokale laptop læge til professionel redning.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er DocumentViewer.msi 
    ·Adobe Download Problemer 
    ·Sådan Fix en computer, der starter i fejlsikret tilsta…
    ·Hvordan man gør en System Recovery til en Toshiba PS25…
    ·Sådan foretages fejlfinding Computer Headphones 
    ·Sådan installeres GDIPlus Dll 
    ·Drmclien.dll blev ikke fundet 
    ·Sådan Fix Scriptfejl gratis 
    ·Hvordan at slippe af Skynet 
    ·Problemer og symptomer på en computer , der undertiden…
      Anbefalede Artikler
    ·Lenovo Thinkpad Reparation 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer , der er la…
    ·Sådan fjernes fuldstændigt Spyware Doctor 
    ·Sådan fjernes Win32 NSAnti Virus 
    ·Microsoft XP Diagnostiske Startup Procedurer 
    ·Sådan Konverter NUV til AVI 
    ·Sådan får PKG filer til at arbejde på PS3 
    ·Sådan Stop Random Talking på en computer 
    ·Sådan Slut et HDMI -kabel fra en bærbar til en Sony T…
    ·Sådan Fix en CRC fejl på en cd 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com