| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan Defragmenter en Registry
  Windows Registry er en database , der gemmer oplysninger om den installerede software og indstillinger for operativsystemet. Det styrer meget af en computer aktivitet. Den store mængde af information lagret i en Registry gør den sårbar over for fragmentering. Hvis et program er afinstalleret , kan det efterlade spor bag i registreringsdatabasen , der ikke længere er nødvendige . Over tid, kan det opbygge mange artefakter og korrupte filer i registreringsdatabasen , hvilket gør det fragmenteret . At defragmentere registreringsdatabasen , skal du bruge en registreringsdatabasen " rengøring" værktøj. Disse programmer er ikke medtaget i Windows-operativsystemet . Ting du skal en Web browser med internetforbindelse
  Vis Flere Instruktioner
  1

  defragmentere registreringsdatabasen ved hjælp af " CCleaner "-programmet . Dette er en gratis software download , og håndterer mange opgaver i relation til edb-vedligeholdelse. En af programmets funktioner analyserer registreringsdatabasen og rapporter om potentielle konflikter , brud og andre problemer. Med et tryk på en enkelt knap disse uvedkommende og korrupte Registry filer er fjernet. CCleaner tilbyder en mulighed for at oprette en sikkerhedskopi af registreringsdatabasen , inden dets ændringer , hvis nogle vigtige filer er fjernet ved en fejltagelse. Det er normalt anbefales, at Registry rengøring gentages et par gange i træk , indtil software ikke længere rapporter problemer. Dette er fordi fjernelsen af nogle filer kan skabe nye problemer vises der også skal renses . Efter flere sweeps , vil Registret ikke længere fragmenteret. En genstart er nødvendig for Registry ændringer træde i kraft .
  2

  Clean topdomæneadministratoren ved hjælp af " Gratis Windows Registry Repair 2,0. " Dette program er en gratis download og giver mulighed for at defragmentere en Registry hjælp af en simpel trin-for- trin -interface. Programmet er designet til en nybegynder at trygt bruge. Den indeholder ikke nogen avancerede funktioner. Den " Gratis Windows Registry Repair 2,0 " er en af ​​de få Registry værktøjer til rådighed , der automatisk skaber en Registry backup , før den behandler ændringer. De fleste lignende programmer gør denne valgfrie , men "Free Windows Registry Repair 2,0" altid gør dette for hver defragmenteringsprocessen . Dette minimerer potentielt alvorlige problemer, der altid kan skyldes ændringer i et register.
  3

  Køb " Registry Mechanic " software af PC Tools , hvis du har brug for en særlig robust softwareløsning til defragmentering en Registry . Mens programmet ikke er gratis , kan du hente en arbejdsgruppe demo før du beslutter dig for at købe en licens. " Registry Mechanic " håndterer alle fælles Registry rengøring og defragmentering procedurer konkurrerende programmer . Men dens popularitet er på grund af særlige algoritmer , der tilbyder mere dybdegående analyse af topdomæneadministratoren . Dette program kan finde fragmenterede filer , som andre programmer overser. Hvis gratis software alternativer ikke løse problemer med en computer adfærd , en gratis demo af " Registry Mechanic " kan være nødvendig.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Problemer med Adobe 9 
  ·Hvordan du udskifter en korrupt Spoolsv.exe Filer 
  ·Sådan installeres Canon BJC 3000 driver efter Download…
  ·Sådan Reload Microsoft XP 
  ·Sådan fjernes Screensaver ikon fra skrivebordet 
  ·Sådan Løs blinkende markør Problemer 
  ·Sådan gendannes Windows 2000 Pro 
  ·Hvorfor har min computer Hold Omdirigering mig til Site…
  ·Hvordan rengør jeg en computer Disk Drive 
  ·The Power tændes, men computeren ikke 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan aktiveres Redigering i Regedit 
  ·Hvordan kan jeg vide , hvis jeg har en trojansk Worm el…
  ·Sådan får du adgang Systemgendannelse ved opstart 
  ·Hvordan rengør jeg en bærbar Mouse Pad 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway Laptop 
  ·Sådan Søg efter opdateringer til Windows Live Toolbar…
  ·Hvordan fjerner jeg Vundo & Cryptor 
  ·Tips om, hvordan man kan forbedre pc'ens ydeevne 
  ·Display Adapter problemer i Windows 98 
  ·Hvordan får jeg min HP Pavilion dv9000 til at arbejde …
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com