| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor er min computer så langsom Med ingen virus
    ? Hver computer ejer ved , at over tid vil din computer begynde at tage længere tid at gøre opgaver det plejede at suser igennem. Mens virus er ofte en mulig synder , måske du har gjort en grundig virusscanning , og resultaterne tyder på dit system er fri for infektioner . Hvis dette er tilfældet , er der stadig en række andre mulige årsager til, hvorfor din computer kører så langsomt . Clutter

    Over tid din computer vil få rodet med ubrugelige filer, du ikke længere har brug for, programmer, du ikke længere bruger , og processer, du kan ikke engang kender kører. Der er mange ting, du kan gøre ved dette problem. En god måde at undgå rod er at defragmentere din harddisk. Windows tilbyder gratis værktøjet Diskdefragmentering i Vista, 7 og nogle versioner af XP. Du kan også hente tredjeparts-programmer såsom CCleaner at defragmentere din harddisk , mange af disse programmer tilbyder andre oprydning funktioner , der vil hjælpe med dit rod.
    Forældet Hardware

    med teknologien udvikler sig så hurtigt, ville det ikke være ualmindeligt, at din computer til at have nogle forældede hardware under motorhjelmen. CPU'er , grafikkort og mange andre stykker hardware kan være designet til at gøre mindre, end du ønsker at bruge dem til. Selv enheder, som ikke er direkte relateret til performance kan påvirke det. For eksempel, hvis du har en dårlig netværkskort vil det ikke nødvendigvis har noget at gøre med den samlede pc-ydelse , men vil påvirke din Internet ydeevne.
    Øvrige Malware
    < br >

    Selvom du måske har kørt en virusscanning på din computer til at overbevise dig en virus er ikke bag systemets dårlige resultater , kan det være andre former for malware ( skadelig software) forårsager afmatning. Adware og Spyware er almindelige årsager til afmatning. Ligesom virus , som regel brugeren ikke med vilje installerer disse programmer, og ofte ikke engang ved, de er til stede på deres system. Sørg for at dit Anti -Virus har spyware og adware beskyttelse før udelukke dette. Hvis ikke, er der mange gratis malware fjernelse værktøjer , der ikke nødvendigvis beskæftige sig med virus.
    Not Enough RAM

    En af de vigtigste årsager til systemet langsommere , ikke at have nok RAM, bliver et fælles problem på ældre systemer, der ikke specifikt er lavet til at køre nyere software . Ifølge LaserChips.com er at opgradere din RAM en af ​​de ting , du kan gøre for at øge en computers hardware ydeevne. RAM bruges til at køre processer og programmer aktuelt åbne og hvis du har flere programmer åbne , end du gør tilgængelige RAM , kan du få alt fra opbremsning til fejlmeddelelser.
    Security Software

    Ifølge DownloadAtOz.com kan sikkerhedssoftware , ironisk nok, være en stor årsag til systemets afmatning. Nogle sikkerhed leverandører ser sikkerhed som en prioritet over ydeevne , og mens det kan være rigtigt i et omfang , der er ingen grund til at mose ned dit system med en dårligt designet sikkerhed suite med mange lys og ressource -venlige muligheder. Mange af de ressource - hogging sikkerhedsprogrammer er teknisk set det bedste til at gøre, hvad de gør, men hvad er pointen i at have en sikker computer , hvis det er for langsom til at bruge.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Qwest Bredbånd Installationsproblemer 
    ·Sådan Slet historie fra Google adresselinje 
    ·Jeg redid min PC & Nu siger nej Audiokomponenter 
    ·Sådan Tjek Chipset Drivers 
    ·Min computer vil ikke Defragmenter 
    ·Sådan Slet Flash 9F OCX 
    ·Fejlfinding en Toshiba P205 Trådløs Computer 
    ·Sådan udskrives en liste over filer i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes skrivebeskyttelsen på en Tvungen Format…
    ·Sådan bruges Knoppix til Lave Vinduer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Lag Spikes på Windows 7 
    ·Sådan Bestem Hvilke drivere Jeg er i øjeblikket bruge…
    ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på en Okidata 4600 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Search Indexer 
    ·Hvad er en Windows Installer Cache 
    ·Sådan permanent slette filer 
    ·Hvordan Kondensatorer Get Svag 
    ·Sådan fjernes Blue Screen Fejl 
    ·Kan jeg Fix Noget jeg har flyttet i mine BIOS på compu…
    ·Ulemperne ved Remote Support 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com