| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Helt Tør en Toshiba PC
    Når det er tid til at bortskaffe eller videregive din Toshiba computer til en anden , vil du naturligvis ønsker at fjerne nogle af dine personlige historie fra maskinen. "Aftørring " en computers harddisk er ikke svært : bare slette dine personlige dokumenter og lade operativsystemet og drivere intakt . Dette vil ikke helt fjerne alle beviser på dit ejerskab , men som ting som cookies, Internet historie, og software-applikationer vil forblive på drevet. Hvis du ønsker at fjerne absolut alle beviser på dit ejerskab , er der tre måder at " udslette " en harddisk mere grundigt. Ting du skal
    Windows Installation disk ( valgfrit)
    Toshiba Recovery disken ( valgfrit)
    Harddisk shredder program (ekstraudstyr)
    Vis Flere Instruktioner
    1 < p> geninstallere Windows fra bunden ved hjælp af dine autentiske setup diske eller Toshiba Recovery disk . Gider ikke at geninstallere alt, hvad du normalt ville have på din computer. I stedet bare få Windows op at køre , så du kan fortsætte med næste trin i denne " tørre "-processen.
    2

    Overskriv nogle af de sektorer på harddisken nu. Hvis du kun geninstallere Windows og ikke nu " overskrive " nogle af de harddisk sektorer med nye data , kunne den næste ejer bruge en fil opsving program og genskabe nogle af de filer, du troede, du havde udslettet med Windows geninstallere , men virkelig gjorde ikke . Én Windows geninstallere vil ikke altid er helt " tørre " noget fra din harddisk, i modsætning til populær myte. Hent cirka 1 gigabyte filer fra en flash-drev eller cd -disk eller installere nogle programmer , således at visse harddisk sektorer er overskrevet. Hvad du installerer , er ikke vigtigt , fordi det er bare en mellemmand skridt i den tørre proces
    3

    Genstart og geninstallere Windows - . En anden gang. Denne gang , vil du ønsker at gendanne alle de hardware-drivere og andre programmer "for real ". Bruge din Toshiba Recovery disk til genbefolke harddisk med de nødvendige hardware-drivere og originale softwarepakker , der fulgte med computeren, når den var ny. Placer Recovery disken i det optiske drev og genstarte din maskine for at starte Recovery processen. Toshiba Recovery -processen er et automatiseret program, der vil geninstallere Windows og drivere til netop din Toshiba computer model. Når Recovery program begynder der er lidt du bliver nødt til at gøre, mens programmet er på arbejde. Hvis en bruger interaktion er påkrævet , vil Recovery program bede dig om alle nødvendige oplysninger, den behøver . Når reinstallation af Windows og driverne er færdig, vil programmet automatisk genstart computeren.
    4

    Download og bruge en " shredder " eller " scrubber "-program , hvis du stadig er bekymret adgang til enhver spore tegn på dit ejerskab af computeren. Shredders og scrubbere som Drive Skrubber , SureDelete eller Beviser Eliminator , vil overskrive din harddisk med nonsens tegn og gøre hentning af data umulig. Installer shredder program og starte det ved at følge anvisningerne på skærmen for programmet brug. En shredder program kan tage mange timer at gennemføre (afhængig af harddisk størrelse ) , så planlægger i overensstemmelse hermed . Du vil være i stand til at starte shredder programmet og derefter lade computeren være uden opsyn , indtil processen er færdig. Geninstallere Windows eller Toshiba Recovery disken, når shredder er færdig , så computeren nulstilles til "fabrik" indstillinger som da den var ny .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Computer Tracking 
    ·Sådan Slet W32.sillyDC 
    ·Sådan Cartoon Yourself af Webcam 
    ·Hvordan får jeg adgang Dell Remote Access 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en pc , der hænger e…
    ·Sådan nulstilles en Flash Streaming Buffer 
    ·Sådan diagnosticere en computer Bundkort 
    ·Sådan Clean Tidserv 
    ·Computer fejlfinding Websites 
    ·Sådan Fix en batterioplader til en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Tie Input Pins til Ground 
    ·Hvordan laver man en alfanumerisk Filer 
    ·Sådan Cool computer i et lukket kabinet 
    ·Sådan Clean Out en PC browser 
    ·Sådan bruges Windows Fjernsupport Uden MSN 
    ·Acer Aspire 3000 laptop strømforsyning Problemer 
    ·Sådan diagnosticere Bundkort eller Processor Problemer…
    ·Hvordan Frigør Recovery diskplads på Windows Vista 
    ·Sådan Konverter OGG til MP3 i Mac OS 
    ·Sådan Cut Ribbon Cable 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com