| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvorfor er min Inspiron bærbar Slow Mens Nedlukning
  ? Dell Computer Corporation fremstiller Inspiron laptops for mobil og erhvervsmæssig brug. Inspiron bærbare computere er udstyret med den operativsystemer Windows XP , Windows Vista eller Windows 7 . Der er tilfælde , hvor din Dell Inspiron laptop har problemer lukke ned eller er langsom under lukningen fasen. Der er et par fejlfinding ideer, der kunne løse problemet. Hard Drive Capacity

  En harddisk næsten fuld kapacitet kan bremse din Inspiron laptop fra at lukke ned i Windows. Under lukningen , skriver Windows-operativsystemet et " spejl " fil på alle filer katalogiseret på systemet. Hvis harddisken er på kapacitet , vil det tage systemet mere tid til at skrive og katalogisere bestemte filer før lukning. Løsningen er at slette ubrugte programmer , midlertidige og ubrugte filer og cookies. Du kan også købe en ekstern USB-harddisk og flytte dine systemfiler til harddisken .
  Registreringsfejl

  Når programmer er indlæst , bliver de katalogiseret og arkiveret i et program kaldet Windows system registreringsdatabasen. Der er tidspunkter, hvor nøgler i registreringsdatabasen , som identificerer hvert installeret program , der er beskadiget eller ikke at pege på det rigtige program . Dette kan medføre lukning problemer med Inspiron , fordi de fleste programmer vil "hænge i balance" og stoppe systemet fra en normal nedlukning. Nøglen til registreringsdatabasen fejl er at få registreringsdatabasen software til at fastsætte eller fjerne vildfaren oplysninger i registreringsdatabasen .
  Manglende hukommelse

  Windows-programmer på din Inspiron bærbare computer kan nemt bruge megabyte RAM . For eksempel kan Firefox Internet Browser nemt bruge 50MB RAM. Mangel på hukommelse kan bremse processen af dig Inspiron laptop lukke ned. Hvis du ikke har penge til at opgradere din Inspiron bærbare computer , så prøv en memory management modul , såsom Free RAM XP Pro. Free RAM XP Pro er en hukommelse manager kan du bruge på Inspiron at afsætte ekstra hukommelse til dine Windows-baserede programmer . Programmet er gratis og kan hentes på www.yourwaresolutions.com
  virus problemer

  din Inspiron kunne have en malware virus, der inficerer Windows System32 filer, og holder systemet at lukke ned. Løsningen er at købe eller downloade certificeret, gratis malware-software og køre en scanning af alle filer , mapper og hukommelsesmoduler . En god malware program kan registrere og slette en virus, der holder dit system i at lukke ned korrekt. Du kan indlæse Windows Defender til din Inspiron bærbare computer for at beskytte mod de nyeste malware virus trusler .
  Rest in Peace
  p Det er svært at give op på en trofast laptop. Din Inspiron kunne have set sine bedste dage , og kan ikke holde trit med udviklingen i den nyeste teknologi. Ikke alene betyder det tage fem minutter for et program til at initialisere til brug, men de shut off processen virker langsommere og langsommere. Løsningen i dette tilfælde er at købe en ny computer. Nyere programmer tager flere system ressourcer . Du kunne opgradere de nødvendige komponenter på computeren, men at købe en ny computer kan være mere omkostningseffektive.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad er forskellen mellem TIFF, BMP og RAW 
  ·Sådan formateres en Aspire Acer 
  ·Sådan Fix Unmountable Boot Volume 
  ·Sådan gendannes MS Word Ikoner 
  ·Sådan gendannes en Dell 1520 Inspiron 
  ·Intrusion Detection Typer 
  ·Min Gateway Laptop vil ikke starte 
  ·Sådan geninstalleres McAfee Security Center for AT & T…
  ·Sådan foretages fejlfinding eFax Messenger Plus 
  ·Samlet måder at gøre din computer hurtigere 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fejlfinding Audio & Video codecs i Windows XP 
  ·Sådan nulstilles en Flash Buffer 
  ·Sådan Undelete en Shift -Del Filer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq Presario 6000 
  ·Sådan deaktiveres HP Support Assistant 
  ·Microsoft Exchange 2003 Server Management Tools 
  ·Hvordan at slippe af SpyCrush 
  ·Sådan fjernes J2SE Runtime Environment 5.0 
  ·Computer Problemer : skingre klynker Med blobbende 
  ·HP 23 Refill Fejlfinding 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com