| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Oplysninger om malware Worms
    En orm er et malware program, der kan installere sig selv på en computer , ofte uden brugerens viden eller interaktion. Selvom orme er mest almindeligt spredes via internettet , kan de også rejse gennem lokale netværk . Mens installationen af ​​disse malware-programmer kan være en vanskelig opgave at forebygge, at der er foranstaltninger, computerbrugere kan tage for at beskytte deres computere og data fra spredningen af ​​orme. Om

    En orm er et selvstændigt program, der kan sprede sig uden at behøve at knytte til et andet eksekverbart program. I modsætning til normale vira , også det behøver ikke menneskelig interaktion at sprede og installere . Når det er installeret på en computer , begynder det at duplikere sig selv og sprede sig til andre computere , hyppigst i form af vedhæftede filer. Nogle orme kan blive smittet med andre vira, som også vil sprede som ormen sender dubletter til andre computere.
    Effekter

    Worms oftest forbruge computerens ressourcer , som de arbejder at duplikere og sprede . Dette kan medføre, at computeren eller internetforbindelsen til at bremse eller at svare . Nogle orme kan installere skjulte programmer , der sender falske e-mails ved hjælp af e-mail adresser og kontakter , de finder på din computer. Disse e-mails rejser fra din computer og bære kopier af orme tilfældigt til dine kontakter uden din viden. Ormene , der bærer virus kan også spredes og forårsage skader på filer.
    Hvordan Worms Spred

    Worms oftest spredt over internettet via vedhæftede filer på e-mails. Nogle orme er programmeret til at sende masse e-mails til hver kontakt i adressebogen på den inficerede computer , hvilket gør e-mail synes at være kommet fra en pålidelig kilde. Når den vedhæftede fil åbnes, infektionen breder sig fra computer til computer . Andre orme er designet til at rejse via internettet ved at udnytte sikkerhedshuller i operativsystemer. Disse søgning de computere , der er forbundet til internettet, og installerer sig selv , helt ukendt for brugerne.
    Forebyggelse

    Den nemmeste måde at forhindre en orm infektion er at være Pas på ikke at åbne mistænkelige vedhæftede filer , selv fra folk, du kender . Worms ofte synes at komme fra pålidelige kilder - mennesker, der er uvidende om, at ormen arbejder gennem deres computere og sende inficerede e-mails til andre mennesker via deres e-mail adressebøger. Altid har en opdateret virus og malware scanner installeret på din computer. Ofte er disse programmer har en indbygget e-mail- scanner, der kan tage sig af trusler, før de selv når din computer.
    Fjernelse
    p Hvis din computer kører langsomt eller ikke reagerer konsekvent , kan dette være et tegn på, at din computer er inficeret med en orm eller en virus. Du kan fjerne mange orme med en standard gratis virus eller malware scanner , såsom AVG , Malwarebytes , Spybot Search and Destroy eller Avast . Vær sikker på at holde dine scannere ajour med de nyeste virus definitioner , da der altid er nye trusler lurer på internettet . Scan din computer regelmæssigt for at fjerne orme som du måske ikke være opmærksomme på.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er CTS i Computing 
    ·Hvordan får jeg min computer til at genkende et SD-kor…
    ·Sådan oprettes en virtuel USB printerport 
    ·Sådan får programmer til at ikke starte op Når compu…
    ·Hvordan man laver en Gateway computer køre hurtigere 
    ·Helt Gratis måder at Fix Windows Fejl 
    ·Sådan Stop My computeren kan logge Off 
    ·Hvad Er Web Klient /Publisher Midlertidige Fluer 
    ·Adgang System Recovery til en harddisk 
    ·Sådan Slet Min Websearch 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan man laver en Simple Boot CD 
    ·Hvad er de typer af CPU Fans 
    ·Sådan fjernes gamle eller unødvendige programmer fra …
    ·Hvordan til Mount en ISO billede på AIX 
    ·Fejlkode 8024402C i Windows Vista 
    ·Sådan formateres en Aspire Acer 
    ·Sådan at åbne en accdb File 
    ·Sådan ændres Certificate Authority 
    ·Sådan Slet skrifttyper i Registry 
    ·Utility til Test Processor Speed ​​
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com