| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    The Best Software for at diagnosticere & Reparation Computer problemer
    Fastholdelse af en pc på en regelmæssig basis er et vigtigt , men overset opgave , som de fleste mennesker. Mange mennesker ved ikke, hvor du skal starte eller hvad man skal gøre med hensyn til vedligeholdelse. Heldigvis er der mange software- pakker til rådighed på markedet til at imødekomme forbrugernes behov . Retningslinjer
    p Der er mange fordele ved at bruge en software-pakke til at udføre PC vedligeholdelse , den første er , at det forenkler processen . Automatisk planlægning af opgaver gør vedligeholdelse bekvemt og nemt. Kunderne vil have tillid til, at deres computer ikke vil lide nogen større problemer , og vinduer tilpasning vil være betydeligt nemmere med en softwarepakke. Ting at se efter i en software-pakke er brugervenlighed , vanskeligheden ved at oprette pakke optimering evner , ekstra funktioner og kundesupport tilgængelighed .
    Advanced System Optimizer 3,0
    < p> TopTenReviews rangeret Advanced System Optimizer 3,0 i 2010 som nr. 1 i webstedets PC System Utilities Software gennemgang. Ifølge TopTenReviews er den software, nem at bruge og har alle de funktioner, forbrugerne har brug for , såsom scanning , rengøring og optimering af pc- registre og harddiske. Det er også udstyret fil kryptering og evnen til at gendanne slettede filer , og det giver også forbrugerne til permanent at slette nogen filer . CNet redaktør Seth Rosenblatt revideret Advanced System Optimizer 3,0 i september 2009. Ifølge CNet fokuserer Advanced System Optimizer mere på vedligeholdelse af pc'en. Det er meget nemt at bruge og har en farverig grafisk brugergrænseflade. Softwarepakken indeholder en disk defragmenter , indskrive optimere , disk reparation nytte , og chauffør updater . Med hensyn til sikkerhed , giver pakken beskyttelse mod malware. CNet reviewed Advanced System Optimizer 3.0 med en rating på 4,5 stjerner ud af fem. En fri 15 dages prøveversion er tilgængelig.
    System Mechanic 2010

    Ifølge TopTenReviews , hvilket rangeret det nr. ​​2, System Mechanic indeholder mange funktioner, som rival Advanced System Optimizer 3.0. Den eneste væsentlige forskel var i pris. Advanced System Optimizer 3.0 er tilgængelig fra april 2010 for $ 29,95 . System Mechanic 2010 er prissat til $ 39,95 i april 2010. Standout funktioner omfatter real -time harddisk status og evne til at reparere harddisk problemer , og automatisk vedligeholdelse uden at spørge fra brugeren. Iolo Technologies , producenten af ​​System Mechanic , tilbyder omfattende hjælpefunktioner og email support. En unik feature af System Mechanic er one- click Tuneup der omfatter PC reparation , sikkerhed guiden , PC accelerator og oprydning. CNET Editors gav System Mechanic en 4.5-stjernet vurdering ud af fem stjerner .
    Advanced SystemCare Free

    CNet redaktør Jason Parker gennemgik Advanced SystemCare Free i 2008. Softwarepakken er gratis, en betalt version er tilgængelig byder muligheden for automatisk planlægge scanninger. Den enkle brugerflade gør det nemt at scanne og diagnosticere problemer . Den er udstyret med registreringsdatabasen rengøring , privatlivets fred fejer, scanner for spyware, en disk defragmenter og en scanning, der kontrollerer, om kapret Windows-indstillinger. CNet rangerer Advanced SystemCare Free som No 1 i sin diagnostiske software til rådighed som i april 2010.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får du vist en skjult partition på Windows XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP , når det i…
    ·Systemer Recovery til Dell Latitude D610 
    ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen Fjernt 
    ·Sådan Bypass Blocks på RuneScape 
    ·Hvordan at fastsætte en Crashed Computer 
    ·Hvordan laver Ikon Words 
    ·Fejlfinding en SSL-forbindelse 
    ·Sådan gendanne slettede Creative Zen Files 
    ·Jeg kan ikke installere Visio 2007 Professional i Windo…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er en kørselsfejl 
    ·Sådan fjernes Window Login Screen i Windows XP 
    ·Sådan Fix en bærbar tastatur , når nøglen kommer Of…
    ·Sådan aktiveres en phishing-filter i Windows Registry 
    ·Sådan logger du på iLO 
    ·Hvordan man laver en Bootable CD uden en diskette 
    ·Browser Caching Problemer 
    ·Hvordan man laver en bootdisk til din PC 
    ·Sådan Reparation Computer Speaker Device på en Acer N…
    ·Sådan Find My Windows XP Serial Number 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com