| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan gendannes Fra Kernel32.dll
    Kernel32.dll fejl i Windows kan være nogle af de mest vanskelige at foretage fejlfinding, fordi de kan være forårsaget af flere forskellige problemer, og fejlmeddelelsen generelt giver dig ingen ideer om hvor man skal begynde . Fejlfinding Kernel32.dll fejl ved at fjerne de mest almindelige årsager , indtil du ramt på den ene, der løser dit problem. Ting du skal
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Undgå overclocking din processor . Overclocking opnås ved at hæve hastigheden på computer system bus, som tvinger alle de komponenter i computeren til at køre uden for deres normale specifikationer . Enhver komponent , når understregede , kan forårsage, at Windows til at gå ned .
    2

    Check for en software problem ved at finde og fjerne virus eller malware på computeren. De fleste anti- virus software giver mulighed for en 30 -dages gratis prøveversion , som giver dig mulighed for at fjerne virus og afgør, om du kan lide den software , før du betaler for det. Installer et anti -virus program og lad det scanne din computer helt. Populære anti-virus programmer omfatter NOD32 , Kaspersky og F -Secure .
    3

    Besøg Windows Update hjemmeside (se link i indtægter) . Bemærk, at denne hjemmeside kun virker med Internet Explorer browser . Hjemmesiden vil skanne din Windows-installation og afgøre, om der er tilgængelige opdateringer til dit system. Download og installere alle tilgængelige opdateringer.
    4

    Kontroller for og hente opdaterede drivere til dit grafikkort ( se links i indtægter) . Når du har indtastet modelnummeret for skærmkortet, vil du få et link til at downloade den driver, som vil være en selvudpakkende fil. Dobbeltklik på filen, og følg vejledningen for at opdatere dine video drivere. Computeren skal genstartes efter installationen.
    5.

    Bekræft, at du ikke har nogen potentielt modstridende software installeret. Software, der kunne komme i konflikt kan omfatte flere printerdrivere , anti-virus programmer eller to forskellige versioner af Microsoft Office. Afinstaller den software, du ikke bruger.
    6

    Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet , og klik derefter på din harddisk. Kontroller at se, hvor meget ledig plads du har i øjeblikket . Når computeren anvendes, Windows vier en lille mængde plads på harddisken til midlertidig opbevaring. Den mængde lagringsplads, der kræves , kan variere, og hvis Windows forsøger at udvide den midlertidige opbevaring fil og kan ikke, kan en kernel32.dll fejl resultere . Slet unødvendige filer for at genvinde plads på harddisken.
    7

    installere Windows på en anden harddisk , hvis du har ressourcerne til at gøre det. En ny installation af Windows skal udvise ingen software problemer , og hvis Kernel32.dll fejl fortsætter efter re- installation af Windows , er problemet næsten helt sikkert relateret til en hardwarekomponent i computeren , der svigter . En computer-tekniker kan være nødvendigt at blive kontaktet for at få hjælp til at diagnosticere en mislykket komponent.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at slippe af ZLauncher 
    ·Sådan Fix en Really Slow Computer 
    ·Min computer vil ikke anerkende Hard Drive 
    ·Sådan Kopier Msvcp71.dll 
    ·Sådan Stop 0x0000007E Efter Norton Opdatering 
    ·Hvordan blokerer jeg Visse annoncer og malware fra min …
    ·Sådan Slet InquisitorCoreDll.DLL i Regedit Command 
    ·Sådan fjernes Sheur2.ldd 
    ·Problemer med en USB Host Controller 
    ·Sådan Reimage en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion A1547C 
    ·Sådan Find identiske filer i Windows XP 
    ·Sådan Konverter FLAC-filer til Audio CD 
    ·Sådan fjerner Anti -Malware Doctor fra min computer 
    ·Hvordan bruger du Internet Provider i fejlsikret tilsta…
    ·Sådan nulstilles adgangskoden på My Fujitsu Lifebook …
    ·Sådan kopieres billeder til en DVD ved hjælp af Windo…
    ·Sådan Stop Logitech Survey Prompt 
    ·Betydningen & Fordele ved Learning Computer Technology 
    ·Hvad er symptomerne på den Conflicker Virus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com