| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Clean Up computerens Storage
    Det er vigtigt at rengøre op computerens lager , så du ikke løber tør for plads. Dette kunne bremse eller fryse din computer. Harddisken på din computer gemmer alt, hvad du bruger , fra dit styresystem og anden software til dine data og musikfiler. Du skal rense ud filer, som du ikke længere har brug for at få mere plads på din computer, og i sidste ende få din computers ydeevne tilbage op til den maksimale hastighed . Instruktioner
    Clean Up Your Disk .
    1

    For Windows , gå til " Start" og klik på " Denne computer. " For Vista , gå til " Computer" .
    < br > 2

    i " My Computer" vinduet , højreklik på C: drevet, som er det Lokal disk (eller harddisk ) , og vælg derefter "Egenskaber" i bunden. Et vindue vises . Inde i vinduet Egenskaber vil et cirkeldiagram vises viser din computers kapacitet , ifølge ledig plads og brugt plads.
    3

    Klik på " Diskoprydning "-knappen. En liste viser alle midlertidige Internet filer, du har set , programfiler , du har downloadet , og midlertidige filer , du har gemt . Beslutte, hvilke der til at rense ud ved at se på listen over valgmuligheder og markere feltet ved siden af ​​dem, du ønsker slettet. Hvis den siger , " Du kan trygt slette disse filer ," så tjek dem.
    4

    Klik " Clean Up " for at slette filerne. Lad dem, du ønsker ved at forlade boksen ved siden af ​​dem ukontrolleret. Klik på "OK". Dette giver dig lidt mere plads på din computer .
    Lægger filer du behøver ikke et stykke tid på en flytbar enhed
    5

    der er dokumenter eller filer på din computer , som du ikke kan bruge ofte. Billeder, videoer og musikfiler bruger en masse plads på din harddisk.
    6

    For at skabe mere plads, overføre disse filer til en cd , et flashdrev eller en anden bærbar enhed til at bruge senere.
    7

    Gå tilbage til den oprindelige placering af de filer eller dokumenter og slette dem.
    fjerne programmer, som du ikke behøver
    8 < p> du har måske gamle programmer på din computer, som du ikke har brugt i lang tid og ikke længere behøver , så du bør slette dem for at frigøre mere plads. Gå til "Start" menuen , og klik derefter på "Control Panel".
    9

    Vælg " Tilføj eller fjern programmer " for at se, hvilke programmer der er installeret , og derefter beslutte, hvilke af dem til at fjerne .
    10

    Når du finder et program, du ikke har brug for eller ønsker , skal du markere det og klikke på "Fjern ". programmet vil blive afinstalleret fra din computer.

    Defrag din computer
    11

    computeren kan omorganisere dine filer ved at komprimere dem . Åbn "Egenskaber" boks til din C: drevet ( se afsnit 1 , trin 2 ovenfor). Gå til " Funktioner" fanen.
    12

    Klik på " Defrag nu"-knappen . Dette vil analysere den plads og data på din harddisk . Det vil tage et stykke tid.
    13

    Når færdig, vil den informere dig, hvis du har brug for at bedrage . Hvis det er tilfældet , skal du klikke på " Defragmenter " knappen.
    Final Oprydning
    14

    Tjek din " papirkurv " ( der skal være et ikon på skrivebordet ) og sørg for at slippe af dine slettede filer. Når du sletter filer , de går ind i papirkurven. Det giver dig tid til at beslutte, om du virkelig ikke brug for dem længere , eller hvis du har brug for at gendanne dem , men det er også stadig bruger nogle af dine lagerplads. Beslut hvilke slettede filer, du ikke har brug for. Vælg og klik på " Tøm papirkurv " option på venstre side af vinduet. Dette vil permanent fjerne dine slettede filer fra din computer.
    15

    bogmærke din søgning præferencer. Dette har intet at gøre med din harddisk, men det er en god måde at gemme dine søgninger på internettet . Gå til "Bogmærker " eller " Foretrukne " øverst i browseren siden. Normalt dialogboksen registrerer titlen på websiden , men du kan skrive i enhver titel , som vil hjælpe dig med at huske , hvad der er på denne side . Skriv titlen på det bogmærke element.
    16

    flytte, omdøbe og slette filer og mapper, som du ikke ønsker eller har brug for. De vigtigste mapper på computeren, er Mine dokumenter , Mine billeder , Musik , Programmer, Temp og Windows . Hold dem, fordi de er generelle mapper. Der kan være andre mapper , afhængigt af hvad du har hentet, og andre filer. Kontroller i disse mapper for filer , som du kan flytte til de generelle mapper. Det kan tage et stykke tid , men det vil spare dig tid , når de søger dem senere. Slet eventuelle resterende filer , som du ikke ønsker eller har brug for.
    17

    Tøm papirkurv en sidste gang.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Vedhæft en Keylogger 
    ·Ctrl-Alt- Delete ikke bringer Jobliste Up i Windows XP …
    ·Sådan ændres brugerkonto til en administrator 
    ·Sådan får du adgang en harddisk fra en anden computer…
    ·Sådan Fix Parameter fejl på et SDHC -kort 
    ·Sådan fjernes en trojansk , der omdirigerer dig med en…
    ·Imac G5 Desktop Troubleshooting 
    ·Sådan Unbrick en Eee PC 
    ·Hvordan at reparere en cd- rom-drev 
    ·Sådan gendannes en pc Med en cd 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en ulæselig Dynamic Disk 
    ·Sådan bruges Service Manager 
    ·Sådan får du adgang til HKEY_CLASSES_ROOT nøgle på …
    ·Hvordan at tilslutte en projektor til en bærbar via US…
    ·Hvordan man gør en Systemgendannelse på eMachines 
    ·Dell Administrator Password Problemer 
    ·Sådan Reparation hængslerne på en Gateway Laptop 
    ·Sådan gendannes Microsoft Office 2007 
    ·Sådan gendanne slettede billeder eller Ting Slettede e…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Hard Disk Data Cable 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com