| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad er Computer Identity Theft
    ? Med nutidens teknologi , er det ingen stor overraskelse , at kriminelle er blevet lige så uddannet med vore moderne værktøjer som resten af ​​os. Og som et resultat , er det langt lettere i dag at stjæle en andens penge fra deres bankkonto , end det var for 50 år siden. Meget af dette nye lethed har at gøre med adgangen til computere og identitetstyveri via elektroniske medier . Computer (PC ) identitetstyveri i særdeleshed er den mest udbredte form , men det er også forebygges, hvis man følger visse praksis. Identifikation

    Computer identitetstyveri er den kriminelle handling eller handlinger, for at tage en persons personlige oplysninger elektronisk , der bruges til at identificere og bruge det til at begå en forbrydelse . Forbrydelsen kan stjæle aktiver fra ejeren , ved hjælp af deres identitet at stjæle finansielle myndighed , såsom at ansøge om et kreditkort med de stjålne data eller anvendelse af data til at efterligne nogen elektronisk. I alle disse tilfælde er det en forbrydelse , hvis fanget .
    Passwords

    Passwords på computere er beregnet til at gøre edb-sikkerhed bedre. Men ironisk nok, de gør også PC identitetstyveri lettere. Den gyldig adgangskode antager, at identiteten af ​​personen allerede er blevet etableret i et system. Så hvis den korrekte login og password er sendt , så systemet antager , at brugeren er den, han siger, han er. Når en kriminel har den nødvendige login eller kodeord til en bankkonto , mæglervirksomhed eller lignende online finansielle poster, så han kan skabe ravage med ændringer og bevægelser af penge uautoriseret ved den sande ejer . Indtil den sande ejer sætter en stopper for det på deres egne , ofte pc identitetstyveri er vellykket.
    Email Phishing

    Selv med beskyttelse af passwords, beskyttelsen af identitet er kun så god som ejerens egen følelse af hvad der er rigtigt og forkert. Kriminelle elsker at drage fordel af mennesker ved at få dem til villigt at aflevere deres identitet information. Selv uden en adgangskode, kan have et navn , CPR-nummer , og adresse være nok til at få adgang til konti eller , værre , åbne nye konti i den sande ejerens navn.

    Denne fejltagelse at overdrage persondata normalt sker i form af en e-mail . Ved at narre ejeren med et officielt udseende e-mail beder om specifikke oplysninger , får de kriminelle de nødvendige sande identifikationsoplysninger og kan derefter køre med det før ejeren indser, hvad der er galt. Ved den tid, myndighederne gør en fix, har den kriminelle normalt åbnet et nyt kreditkort i ejerens navn ( den letteste metode) og anklaget tusindvis af dollars til det. Denne type PC identitetstyveri kaldes phishing .
    Deling af personlige oplysninger

    Alt for ofte folk deler deres personlige oplysninger med familie og venner i tillid. Ældre folk også hyppigt dele deres oplysninger med hjælpere forudsat at de har ejerens bedste interesse på hjerte . Desværre , nogle gange det ikke virker som forventet , og derefter familiemedlem, en ven eller pårørende bruger identitetsoplysninger til at træffe beslutninger uden tilladelse fra ejeren . Dette er også en form for pc- identitetstyveri når det involverer edb -konti. Uanset motiv, et parti foregiver at være en anden med den hensigt at begå en forbrydelse begår identitetstyveri.
    Virus, hacks og trojanske heste

    Desværre værst typer af PC identitetstyveri adgang til, er det ukendte. Ved hjælp af edb -programmer , der får oplysninger om computeren uden at man ved , kan kriminelle tage dit tastatur slagtilfælde og dekonstruere dine adgangskoder til forskellige konti. Det bedste forsvar på dette er at have gode anti-virus og firewall-software til at stoppe disse programmer, før de kommer ind i din computer.
    Forebyggelse /Solution

    Slet alle dine gamle e-mails i papirkurven , og jævnligt slette din internet browser cache . Når du fjerner gamle harddiske , enten gemme dem sikkert eller ødelægge dem fysisk . Undgå at bruge hukommelse programmer for Deres adgangskoder , og opbevar dem i en papir -fil fra din computer, så de ikke kan blive stjålet elektronisk. Brug en firewall og anti -virus software til at stoppe elektroniske poster så godt. Og aldrig nogensinde give dine oplysninger til en e-mail afsender.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find ud af, hvorfor min computer er Frysning 
    ·Direkte tv NFL til Go Er Ikke i orden på min pc 
    ·Hvordan at reparere Missing Windows XP Files 
    ·Hvordan man laver en computer køre Videos Better 
    ·Når jeg Genstart computer Min Vista Ultimate Says Boot…
    ·Sådan foretages fejlfinding af en X -Fi Platinum Lydko…
    ·Sådan gør Startup Icon Større til Vista 
    ·Sådan Slet Spy Cookies 
    ·Sådan fjernes SonicWALL 
    ·Sådan bruges Cheat Engine til Nitto 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af Bravix.Exe 
    ·Sådan opdaterer et album Cover i Windows Media Player 
    ·Sådan Konverter MP3 til AC3 
    ·Sådan Fix forkerte Keyboard Tegn på en bærbar 
    ·Hvordan at slippe af Adware Zeno Søg asistant 
    ·Sådan Gør DVD ROM Har Hurtigere skrive hastighed 
    ·Hvad er CouponBar Adware 
    ·Sådan Reparation en HP C5150 Printer Ink System 
    ·Sådan kopieres Foretrukne filer til en cd 
    ·Gratis måder at rense ud en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com