| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Dell Opløftende 1501
    Dell Inspiron 1501 blev udgivet i 2006 som et budget notesbog egnet til brug i hjemmet eller i et erhvervsmiljø. Blandt de 1501 s funktioner er en 1.79GHz AMD Turion 64 X2 processor, 1 GB RAM installeret , et ATI Radeon Xpress 1150 grafikkort, 802.11b /g trådløse funktioner , 80 GB harddiskplads og en 15,4 -tommer skærm . Hvis du støder på problemer med nogle af komponenterne er installeret på din Inspiron 1501 , kan du være i stand til at diagnosticere problemet ved at følge nogle fejlfinding procedurer. Ting du skal
    stjerneskruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    Dell Diagnostics
    1

    lukke din bærbare computer og bekræfte, at enheden er tilsluttet til en nærliggende stikkontakt . Hold " Fn "-tasten og drej den bærbare computer på . Hold holde " Fn "-tasten , indtil du ser en meddelelse om, at du starter op fra Dell Diagnostics partition.
    2

    Klik på "Test System" knappen. Vælg " Express Test" , og følg vejledningen på skærmen. Hvis den udtrykkelige testen fejler at lokalisere problemet , klik på " Udvidet test ", og følg vejledningen på skærmen , denne test er mere grundige, men vil kræve en time eller mere at fuldføre
    3 < p . > luk testen skærmen og hovedmenuen , . din bærbare computer vil nu genstarte
    Drevproblemer
    4

    Åbn " Start" menuen og vælg "Denne Computer "valgmulighed. Højreklik på "Local Disc C: ". Vælg "Egenskaber " og derefter navigere til " Funktioner" undermenuen. Vælg " Undersøg nu ". Vælg " Scan For genopret beskadigede sektorer ", og klik på "Start ".
    5

    Luk din bærbare computer og frakoble eventuelle tilsluttede kabler. Vend enheden over og fjerne batteriet installeret . Find den installerede harddisk modul , som ligger lige under batterirummet. Fjern de to skruer, der fastgør modulet på plads. Tag fat i kanten af modulet og skub det ud af den bærbare computer .
    6

    Undersøg stikkene på harddisken modulet for skader. Sæt harddisken modulet og bekræfte, at stikkene er placeret korrekt . Brug tidligere fjernede skruer for at fastgøre modulet på plads igen. Sæt batteriet i batterirummet , og tilslut kablerne .
    Memory Problemer
    7

    Luk din bærbare computer og frakoble eventuelle tilsluttede kabler. Vend enheden over og fjerne batteriet installeret modulet.
    8

    Find hukommelsesmodul dækslet ( dækslet har tre rækker af ventilationskanaler og er fastgjort på den ene side med to skruer). Fjern de skruer, der fastgør dækslet på plads. Fjern låget fra den bærbare computer og sæt den til side.
    9

    Find den installerede hukommelsesmodul og skub hinanden klippene , der holder den på plads. Tag fat i kanten af ​​modulet, og træk det ud af stikket. Undersøg modulet for eventuelle synlige skader . Sæt modulet tilbage i stikket og pres , indtil du er sikker på , at komponenten er korrekt placeret . Tryk ned på den øverste kant af modulet , indtil fastgørelsesklemmerne klikker på plads.
    10

    Sæt hukommelsesmodulet dækslet og bruge de tidligere fjernede skruer for at fastgøre det på plads igen. Udskift batteriet modul og tilslut de kabler .
    11

    Tænd den bærbare computer og logge på som normalt. Højreklik på "Denne computer " ikonet og vælg "Egenskaber ". Klik på " Generelt" og gennemgå de viste hukommelse information at bekræfte, at din enhed genkender det installerede hukommelsesmodul .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er forskellen mellem Acrobat 9 & Acrobat 9 Pro 
    ·Sådan Genstart en Dell Computer Laptop 
    ·Sådan installeres Windows Billed-og faxfremviser 
    ·USB webcam & Printer Problemer 
    ·Sådan Block Google Ads Permanent 
    ·Sådan foretages fejlfinding Scottrade fejl 
    ·Sådan slette bestemte Stuff Off af din harddisk 
    ·Sådan Find en ASIN nummer 
    ·Spoolsv.exe Access Overtrædelser 
    ·Hvorfor din computer nogle gange langsomt Arbejde 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er definitionen på Computer Worms 
    ·Sådan Fix en Dell 9100 Laptop Opladning Chip 
    ·Sådan gendannes en HP bærbar computer med Windows XP …
    ·Sådan Embed en grafisk i en RichEdit 
    ·Fejlfinding af startproblemer i Windows Vista 
    ·Sådan Slet Net Nanny 
    ·Blue Screen of Death information 
    ·Sådan får du en gyldig Win32 Application 
    ·Sådan Slet Content Blocker 
    ·Sådan formateres en tom cd -r-disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com