| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan fjernes filer fra en Registry
    Når et program eller en applikation bliver slettet fra din computer, kan filerne blive efterladt i computerens registreringsdatabase . Som registreringsdatabasen bliver mere og mere rodet som disse unødvendige filer , kan din computer opleve en bred vifte af løbende spørgsmål, såsom langsom opstart eller betjening, samt fejlmeddelelser. Sletning af filer fra din computer registreringsdatabasen kan gøres manuelt , men den sikreste måde at fjerne filer er at bruge en registreringsdatabasen renere. Instruktioner Registry Cleaners
    1

    Download en registreringsdatabasen renere og installere det på din computer, hvis du ikke ved, hvilke filer der skal slettes fra registreringsdatabasen. En registreringsdatabasen renere finder automatisk filer, der har noget formål på registreringsdatabasen for dig . Du kan sammenligne ratings af registreringsdatabasen rengøringsassistenter og hente rengøringsassistenter på CNET (se Resources). Nogle gratis registreringsdatabasen rengøringsassistenter med gode ratings omfatter Glary Registry Repair, Comodo System Cleaner og Privatliv og Registry Cleaner .
    2

    Åbn registreringsdatabasen renere. Afhængigt af de indstillinger, du har valgt under installationen, kan du åbne renere fra "Start" -menuen eller fra en genvej på skrivebordet .
    3

    Kør registreringsdatabasen renere ved at klikke på "Scan , "" Clean "eller" Sweep "knappen på hovedskærmen. Den renere automatisk efter unødvendige eller beskadigede filer gemt på den indskrive og viser dem på skærmen med resultater .
    4

    Vælg den mulighed for at slette de filer fundet af registreringsdatabasen renere , når du bliver bedt om . De unødvendige og beskadiget registreringsdatabase filer er fjernet fra computerens registreringsdatabase , frigøre plads og lade din registreringsdatabasen for at køre mere gnidningsfrit.
    Søg Registry
    5

    Adgang Registreringseditor på din computer, hvis du ved, hvilke indskrive filer skal fjernes . For at få adgang til registreringsdatabasen, gå til " Start" menuen og skriv " regedit " direkte ind i søgefeltet i Vista eller nyere versioner af Windows. I Windows- versioner før Vista , klik på " Kør" fra "Start " menuen og indtast " regedit " i " Kør "-boksen.
    6

    Naviger gennem mapperne i registreringsdatabasen i venstre rude af Registreringseditor. Klik på plus-tegnet ved siden af ​​mappen for at udvide mappen og se eventuelle undermapper . Klik på en individuel mappe for at få vist de filer , der er indeholdt i den pågældende mappe i højre rude .
    7

    Højreklik på en fil , eller værdi er indeholdt i højre rude , og vælg " Slet "fra menuen for at fjerne filen fra registreringsdatabasen. Når bekræftelsen vindue dukker op , skal du vælge "Yes " for at bekræfte , at du vil slette filen.
    8

    Luk Registreringseditor ved at klikke på "X " i øverste højre hjørne. Gå til "Start" menuen på computeren , og vælg " Genstart " for at genstarte systemet. Når systemet er genstartet, bør registreringsdatabasefilerne være helt fjernet.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding en Wild Blå satellitforbi…
    ·Sådan Set en miniaturebillede på WordPress 2.9 
    ·Sådan helt gendanne din computer 
    ·Sådan Reparation Device Manager i Windows XP 
    ·Tegn på en udbrændt Processor 
    ·Sådan fjernes en trojansk Opgav Win32 Agent 
    ·Sådan Test en kondensator med et digitalt multimeter 
    ·Sådan Find Msgina.dll 
    ·Sådan bruges Recovery Disc for en Acer bærbar pc 
    ·Sådan Clean Out uønskede filer , der holder kører på…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix din laptop når den sidder fast på loading …
    ·Sådan Spar Favoritter Folder & Transfer til ny compute…
    ·Hvordan jeg omformatere My Compaq Presario bærbar 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bad RAM 
    ·Sådan fjerner den trojanske hest Dropper Agent HHK 
    ·Fem grundlæggende regler til fejlfinding en PC 
    ·Hvordan man laver en film Gå i bakgear i Windows Movie…
    ·Hvordan skal tjekkes PIF filer på en computer 
    ·Problemer med video-drivere 
    ·Sådan Udvid en i386 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com