| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan at reparere en Dell Inspiron 8200
    Du kan spare penge på service og vedligeholdelse ved at reparere din Dell Opløftende 8200 bærbare computer derhjemme i stedet for at have en Dell -tekniker udføre reparationer. Hvis en komponent på din bærbare computer er beskadiget , skal du købe en reservedel fra Dell og fjern det gamle komponent , før du sætter den nye komponent i dens sted. Der er mange komponenter på din Dell Opløftende bærbar computer, der kan have brug for reparationer , så sørg for at tjekke Dell supportwebsted , før du udfører reparationer for at se, hvis der er særlige advarsler eller overvejelser vedrørende dine reparationer. Ting du skal
    Dell Opløftende 8200
    Small Philips skruetrækker
    Flad skruetrækker eller plastiksyl
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sluk Dell Opløftende 8200 og tag AC -adapteren fra computeren. Fjern eventuelle batterier og periferiudstyr tilsluttet den bærbare computer. Luk skærmen, og vend den bærbare computer på hovedet.
    2

    Skru skruerne fastgørelse tre adgangspaneler til bunden af computeren. Fjern adgang paneler på bunden af ​​din bærbare computer til at fjerne og udskifte din computers hukommelse enheder, mini -PCI -kort og trådløs modem .
    3

    Skru skruerne , der fastgør det optiske og ekspansion drev fra bunden af computeren for at frigøre drev pull faner. Tag fat og træk fane ud fra siden af computeren for at fjerne og udskifte de optiske og ekspansion drev.
    4

    Skru fastgørelsesskruen fra siden af computeren for at frigøre harddiskpladsen dør. Trække døren op og ud fra siden af computeren til at skubbe harddisken ud af holderen. Fjern harddisken fra harddisken skuffen ved at fjerne skruerne fra den side af bakken, og skubbe harddisken lodret op af bakken.
    5.

    Skru de fire skruer mærket " K " fra bunden af ​​computeren for at frigøre tastaturet . Flip din bærbare computer over og åbne skærmen . Indsæt en flad skruetrækker under den tomme plastik nøgle over " Venstre pil ", og forsigtigt lirke tastaturet til lodret position . Afbryd tastatur båndkablet at fjerne tastaturet til udskiftning eller for at få adgang til systemkortet under tastaturet .
    6

    Luk computerens skærm og bruge en flad skruetrækker til at løsne hængseldækslet langs bagkanten af computeren . Åbn skærmen og bruge skruetrækker til at fjerne hængseldækslet åbent på " F8"-tasten for at blotlægge skærmkablet .
    7

    Skru den skrue, der fastgør det orange skærmkablet til bundkortet , så bruge pull fane for at frakoble skærmkablet . Fjern de to skruer mærket " D" fra bagsiden af computeren, og løft skærmen lodret væk fra computeren for at fjerne og udskifte displayenheden.
    8

    Fjern kobber processor køling forsamling ved at indsætte flad skruetrækker ind i den holdeclips mekanisme på den venstre ende af forsamlingen og frigive låsen. Løft samlingen lodret ud af computeren for at få adgang processoren til udskiftning.
    9

    Fjern processoren ved at skrue løfteskruen på toppen af ​​montering og anvendelse af et par mikroprocessor udvinding pincet til at løfte processor lodret ud af computeren . Ved håndtering af processor, skal du sørge for kun røre siderne af enhed røre toppen eller bunden af ​​processoren vil skade det

    .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en SR5000 Compaq PC Disk 
    ·Sådan gendannes Internet Historie filer 
    ·Hvordan til at skrive i Bengalsk 
    ·Sådan Reparation Hard Cover på en bærbar 
    ·Sådan Stop NCAH Files 
    ·HP Pavilion Computer Troubleshooting 
    ·USB -port til min mus standsede i orden i mit HP Pavili…
    ·Hvordan til at opdage og fjerne Worms 
    ·Sådan slettes et ikon, kan ikke gå ind i papirkurven 
    ·Sådan gendanne slettede fotofiler 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Windows Firewall Helt 
    ·Sådan ændres administratoradgangskoden for tjenester …
    ·Sådan nulstilles et administratorkodeord i fejlsikret …
    ·Sådan Bypass Password på Dell Dimension 
    ·Sådan fjernes DataSafe på en Dell 
    ·Sådan slette programmer og meddelelser i Windows XP 
    ·AMD CPU Konflikt med SP3 
    ·Sådan Acquire Korrekt Codecs 
    ·Den Memorex DVD-R er ikke anerkendt 
    ·Sådan Stop Microsoft Word Anmoder Virus Scan Feature 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com