| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer fejlfinding Metoder
    Når man har med edb-problemer , vel vidende, hvor du skal starte kan være halvdelen af ​​kampen. Med så mange forskellige programmer og periferiudstyr, forsøger at finde ud af, hvad der er årsag dit problem kan hurtigt blive overvældende. Mens der ikke er nogen idiotsikker metode, der vil diagnosticere og løse 100 procent af de problemer, du kan støde på , er der et par grundlæggende strategier , der kan spare dig for en masse tid og kræfter. Ved at holde dit operativsystem ordentligt opdateret , ved hjælp af din anti- virus software korrekt , og intelligent sporing og forske i de fejl, du støder på , kan du hurtigt blive en dygtig computer bruger i stand til at løse de fleste problemer uden hjælp udefra. Opdatering af din Windows Installer

    Et af de vigtigste aspekter af ansvarlig computer vedligeholdelse er at holde din Windows-installation up -to- date ved at installere alle vigtige opdatering, som det er frigivet . Microsoft har gjort dette ganske nemt, takket være deres indbyggede "Window Update" funktion, som automatisk scanner internettet for eventuelle tilgængelige officielle opdateringer og køer dem for nem baggrund downloading. Mange almindelige edb-problemer kan løses direkte efter installation af vigtige opdateringer .

    For at få adgang til Windows Update, skal du blot åbne startmenuen og vælg derefter " Alle programmer" find "Windows Update" fra programmenuen og dobbeltklikke på den at åbne Update interface. Hvis der er nogen tilgængelige opdateringer til at installere, vil du blive bedt om at automatisk at hente og installere dem. Når de er færdig med at installere , skal du genstarte computeren for at sikre, at dine opdateringer øjeblikkelig virkning .
    Installation og konfiguration af en Anti- Virus Software

    Når du har sikret, at din operativsystem er up to date, det næste vigtige skridt er at installere eller konfigurere en anti- virus program. Mens mange store -name anti- virus software programmer som McAfee eller Symantec kræver et abonnement , er der også masser af egnede muligheder, der er helt gratis at bruge og opdatere. Hvis du ikke har anti- virus software installeret på din computer, kan du automatisk blive bedt af Windows Update til at finde og installere en online. Hvis ja, kan du blot følge anvisningerne på skærmen for at få din anti- virus software op at køre.

    Hvis du ikke automatisk blev anmeldt , kan du klirrer på Microsoft Anti-Virus ressource link placeret i ressourcer i denne artikel . Når du er der , skal du vælge en anti -virus program fra den viste liste for at begynde opsætningen af ​​din software. Hvis du er i tvivl om , hvilket program til at bruge , vil jeg anbefale Microsoft Security Essentials , som det er helt gratis og opdateres ofte. Når du har downloadet den tilhørende installer software til din anti- virus program , skal du blot køre installationsprogrammet , og følg trinene for at installere softwaren på din lokale harddisk. Når din anti- virus software er installeret , skal du genstarte computeren for at færdiggøre det.
    Forsker Fejl
    p Hvis du fortsat oplever fejl, der er svære at løse Husk at drage fordel af de mange ressourcer til rådighed for den moderne computer bruger. Næsten hver stykke software udgivet i dag kommer med en omfattende hjælp og fejlfinding dokumentation. Denne information er normalt tilgængelige direkte i et givent program under "Hjælp" sektionen af programmet baren. De fleste programmer kan du blot trykke på " F1" knappen for at opdrage grundlæggende hjælp og fejlfinding muligheder. Hvis du stadig ikke kan løse problemet ved hjælp af disse dokumenter, kan du være sikker på , at andre sandsynligvis har oplevet et lignende problem på deres computere. I dette tilfælde er din bedste satsning for at se på producentens hjemmeside eller en pålidelig hjælp forum , for at få svar . Et godt formuleret Internet søgning ved hjælp af Google, Yahoo eller Bing kan ofte hjælpe med at sætte dig i den rigtige retning. Snart vil du være i stand til at tackle næsten ethvert problem, du støder på at bruge ressourcer , som er let tilgængelige for alle .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean en computer af Spy Software 
    ·Sådan får du adgang HP Recovery Disc Files & Software…
    ·Sådan fjerner Sysguard 
    ·Sådan Stop Windows Media Player i at åbne 
    ·Sådan Find Uønskede Downloads på min computer 
    ·Sådan får eMachines at starte fra en cd 
    ·Sådan Reset Desktop Efter en Backdoor Trojan 
    ·Hvordan man undgår en cykliske redundanskontrol 
    ·Sådan Fix ROM -Image Har Crashed 
    ·Sådan Get My papirkurven tilbage på min computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Audio Configuration på en computer 
    ·Sådan omformatere en Acer 5520 Uden en Disk 
    ·Hvordan du hente musik fra sendspace Ind Windows 
    ·Sådan får du en skærm med høj opløsning Shot 
    ·Sådan Slet Virus 
    ·HP 23 Refill Fejlfinding 
    ·Hvordan at reparere en manglende NTLDR til Windows XP u…
    ·Sådan genkender Windows File Extensions 
    ·Hvordan at slippe af Mirar Virus 
    ·Sådan Konverter en Byte Upload fil til en tekstfil 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com