| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding af en HP computer, der ikke Opstart
  Det er ingen hemmelighed , at computere er komplicerede bistader med mange afhængige stykker hardware . Når noget går galt, og computeren vil ikke starte , er det ikke altid indlysende , hvad en del af computeren mislykkedes. Fejlfinding " manglende starte" i en HP stationær computer --- eller nogen stationær computer for den sags skyld --- er en omhyggelig , trin -for-trin proces med afskaffelse i de fleste tilfælde . Men hvis du følger en logisk protokol for testning , bør du finde roden til problemet i sidste ende . Du skal bruge
  Nyttige : strømforsyning tester
  Valgfrit: ny strømforsyning
  ekstern USB-harddisk kabinet
  Second " kendt god " computer
  Phillips skruetrækker
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Kontroller strømkilden . Det lyder måske latterligt, men at sikre , at computeren er sluttet til en levedygtig stikkontakt er en smart " første skridt ". Stikkontakter kan kortslutte , kan netledninger tages ud ved et uheld, må strømskinner og bølge beskyttere mislykkes eller få slukket. Kontroller, at strømmen bliver fra stikkontakten på bagsiden af computeren.
  2

  Test strømforsyningen. Tag alle kablerne til bagsiden af ​​computeren . Åbn sidedækslet. Afbryd strømforsyningen fra bundkortet , og fra harddisken . Brug en strømforsyning tester eller købe en tilsvarende strømforsyning box ( matching pin typer og output i watt) fra en computer dele forhandler . Hvis testeren viser nogen røde lys strømforsyningen kassen er død. Hvis du tilslutter en kendt - god strømforsyning til bundkortet og harddisken , og start computeren, og det støvler , din gamle strømforsyning mislykkedes. Hvis det ikke starte op, fjerne strømforsyningen , eller fortsætte med at bruge det: En frisk strømforsyning er aldrig en dårlig idé
  3

  Undersøg bundkortet. . Når ledningen er tilsluttet , bør du se en grøn eller gul LED lys lyser på bundkortet. Hvis du ser LED pære , men det er ikke glødende , kan dit bundkort blive beskadiget. Afmonter alle kabler fra bagsiden af ​​computeren . Find nikkel -størrelse " clock batteriet" på tavlen , og fjern det . Tryk på afbryderknappen for at aflade evt latent elektricitet i bestyrelsen. Udskift batteriet, og prøv at starte computeren igen. Hvis det støvler nu , betyder det, dit bundkort stødt på et problem, og slået sig selv fra . Overveje at udskifte den, før den fejler igen.
  4

  Fjern alle af tilføjelsen i PCI-kort , der kan være til stede . Sæt din skærm til onboard video porten i stedet for PCI grafikkort , hvis du havde en og fjernet det. Genstart . Hvis computeren starter nu har en af ​​de PCI-kort et problem eller en driver der mangler . Begynde at tilføje tilbage PCI-kort , et ad gangen , indtil du finder det kort , der får computeren til ikke at starte længere. Erstat dette fejlbehæftede PCI-kort .
  5.

  Tag harddisken fra tilfældet, og sæt det i en ekstern harddisk kabinet med en USB -forbindelse. Sæt harddisken ind i en arbejdsgruppe computer og se, om harddisken kan " læses " af computeren. Gå til " Denne Computer" og kigge efter den eksterne harddisk . Hvis du ikke kan finde dette drev , chancerne er harddisken er beskadiget. Udskift det med et nyt drev og geninstallere Windows.
  6

  reparere eller geninstallere Windows , hvis maskinen ellers starter op, men derefter fejler eller " blå skærme " lige før eller lige efter , Vindue opstart skærmen vises på skærmen . Dette er normalt et tegn på en korrupt Windows-komponent , fejl på harddisken , hvor Windows bopæl, eller for en alvorlig "falske alarm" virus.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan gendannes Wild Tangent Files 
  ·Sådan Fix en USB hvis det ikke fungerer med en Dell XP…
  ·Hvordan at slippe af Trend Micro 
  ·Sådan oprettes en genvej Hurtigt 
  ·Sådan finder du den pop up blocker i menuen Funktioner…
  ·Sådan vises Tracking Cookies 
  ·Sådan fjernes en trojansk , der omdirigerer dig med en…
  ·Sådan Fix lydproblemer på Computer 
  ·Hvad er System 32 Gzmrt.dll 
  ·Sådan bruges Windows Registry Fix et DVD-drev 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Konverter SND til WAV 
  ·Sådan fjernes en PWS MMORPG 
  ·SD Card Instruktioner 
  ·Hvordan kan jeg få en disk til Skub Fra en Toshiba Sat…
  ·Sådan foretages fejlfinding Broken Sound på en comput…
  ·Sådan fjerne uønskede Windows-programmer, installerer…
  ·Sådan installeres administratoradgangskode i Windows X…
  ·Sådan Fix Park Wrapper Fejl i cPanel 
  ·Laptop DVD-RW Drive Reparation Information 
  ·Hvordan får jeg en bærbar til at køre bedre 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com