| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad skal jeg brug for at overføre Stuff fra min gamle pc til min nye pc
    ? Når en person eller organisation køber en ny computer , er der altid det uundgåelige problem med at overføre ting fra den gamle computer til den nye computer. Der er forskellige metoder til at overføre alt fra én computer til en anden. Der er også mange specifikationer, kompatibilitetsproblemer og andre overvejelser , der skal tages hensyn til , før du vælger og udføre en eller flere metoder. Hjemme-pc- brugere vil være i stand til at bruge enkle , effektive metoder , mens organisationer kan kræve en computer service provider til at fuldføre opgaven effektivt. Forsøg ikke at flytte data eller filer , hvis du ikke har sikkerhedskopier for de filer eller data , før du overfører . Overførselsmetode

    Overførsel af filer , data og software kan gøres ved hjælp af forskellige metoder. Metoderne kan være intern eller ekstern . Interne metoder såsom Windows XP eller Vista indbygget ins kan du pakke og overføre til en anden computer ved hjælp af det samme system. Elektronisk overførsel , såsom via e-mail , kan anvendes, når der overføres små mængder data eller filer . Eksterne flash-drev bruges til at flytte større mængder af data, cd'er og dvd'er kan bruges til at flytte data, billeder og lyd -filer . Netværk kan flytte filer og data mellem computere , der er oprettet på det samme netværk , specifikke USB netværkskabler kan knyttes til USB-porte til at forbinde to computere og overføre ting fra pc til pc
    Specifikationer hoteltilbud .

    Nogle metoder for overførsel har specifikationer, der skal følges for at sikre, at metoden vil fungere korrekt . Disse omfatter registrering nøgler , når softwaren er installeret på et nyt system , passwords for at sikre sikkerhed, systemkrav såsom evnen til at flytte filer fra en OS (operativsystem ) til en anden OS af samme eller højere lønklasse. Filer installeret på en nyere OS kan ikke altid installeres på en ældre OS , såsom at flytte data fra Windows Vista til Windows XP.

    Kompatibilitet

    Issues af kompatibilitet skal behandles vedrørende visse typer overførselsmetoder. Bærbare harddiske gøre data og filoverførsel lettere, men at gøre dette, skal du sikre dig begge computere har porte , der accepterer bærbare drev . USB-drivere kommer i 1,0 og 2,0 standarder for pc'er. Forskellige operativsystemer konfigurerer data forskelligt. Sørg for, at OS for hver computer er kompatibel med den anden, og den software eller data.
    Overvejelser

    Overvej den lethed af metoden bruges til at overføre filer og data mellem computere. Sende mindre programmer , filer og billeder sker ofte via e-mail . Gem . Exe-filer fra software- programmer på en enkelt cd. Dette vil tillade hurtig installation af mange programmer ved at kopiere . Exe -filen til den nye computer og derefter køre filen. Bruger. Zip-filer er en anden metode, der bruges til at overføre filer og data uden at behøve særligt udstyr eller eksterne enheder. Zip-filer er komprimerede filer, der anvender mindre samlet plads under overførslen , fordi de er komprimeret til at bevæge sig hurtigere. Fjernelse af harddisken fra den gamle computer er en sidste mulighed, hvis du ikke holder den gamle computer og knowhow til at fjerne og installere harddiske. Denne metode vil kræve den gamle harddisk til at blive slave drev til den nye computers primære harddisk.
    Advarsler

    Nogle programmer og data kan ikke overføres mellem computere . Dette skyldes, at software eller dataene sammenflettet med operativsystemet på computeren. Software som Internet Explorer , Outlook Express og anti- virus programmer er eksempler på software, der ikke kan kopieres til en ny computer , men skal have friske installationer i stedet. Noget der er forbundet til operativsystemet kan ikke overføres , selvom overførslen til samme OS på en anden maskine. Filerne vil sandsynligvis allerede være på plads på den anden maskine. Der er også spørgsmålet om opdateringer. Alt efter den tidligere computer-bruger, kan opdateringerne være anderledes, og programmer kan fungere anderledes . Gamle versioner af softwaren kan ikke overføres via nyere versioner uanset metoden.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvorfor har min Internet Afbryd når min Screensaver Co…
    ·Hvordan at slippe af et Excite Redirect 
    ·Sådan Boot Up HP Pavilion maskine fra CD 
    ·Sådan Slet søgning Indeksering i Vista 
    ·Sådan gendannes Windows Fra Hidden Recovery Partition 
    ·Hvad er livet for en computer Batteri 
    ·Sådan Fix en Infinite Loop skærm på en Dell Inspiron…
    ·Sådan Fix en klikker Hard Drive 
    ·Hvordan kan jeg Fix Hukommelse til computere 
    ·Hvordan at slippe af Adparatus 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skift Mouse Rate 
    ·Sådan Totally Stop pop-ups 
    ·Sådan geninstalleres Hjælp & Support 
    ·Sådan Reset en Eee PC til Factory 
    ·Laptop CPU Problemer 
    ·Fejlfinding en Overophedning HP Laptop 
    ·Sådan fjerner du manuelt Modem Drivers 
    ·Sådan Konverter WAV fil til MIDI 
    ·Sådan konvertere video filer til XBox 360 
    ·Svage Popping lyde i en computer tårn 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com