| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan downloader jeg en gendannelsesdisk for My Toshiba Laptop
    Et opsving disk er en CD fra en computerproducent , der skal bistå ejeren i geninstallation af Windows og system enhedsdrivere i tilfælde af en harddisk fiasko. Hvis din oprindelige Toshiba recovery disken er blevet forlagt eller beskadiget, kan det være svært at få en erstatning disk bortset via mail fra Toshiba Product Support. Der er en gratis download arbejde omkring rådighed , men hvis venter levering med post ikke er praktisk . Find model og Windows Data

    Vend din Toshiba bærbar over og notere model navn og nummer på din enhed på producentens mærkat . Hvis modelnummeret er efterfulgt af en bindestreg og et andet nummer , notere dette omhyggeligt . Modelnumrenes underafdelinger kan oversætte til betydelige udstyr ændres fra model til model. Bemærk Windows-versionen , der fulgte med din bærbare computer. Denne version vil blive udskrevet på en Microsoft Ægthedsbevis mærkat .

    Skriv ned Windows COA keycode registreret for denne bærbar. Denne keycode , trykt på COA mærkat, vil være en streng af seks grupperinger af bogstaver og tal kombinationer adskilt af "-" mærker. Skriv denne nøglekode .
    Hent drivere

    Gå til Toshiba Support hjemmeside og søg efter alle enhedsdrivere til din mærke og model. I de fleste tilfælde vil du blive tilbudt en menu med de aktuelle drivere til komponenter featured på din bærbare computer, og i nogle tilfælde vil du blive tilbudt bonus software, der fulgte med din bærbare computer , når du først har købt den . Download alle enhedsdrivere relateret til dit Windows-operativsystem og gemme dem på et flash-drev eller brænd derefter til en cd. Opbevar denne flash -drev eller cd et sikkert sted til fremtidig brug.
    Find en Windows Installation Disk

    Find en original setup disk til den version af Windows du har brug for . Hvis din COA er til Windows Vista Home, skal du finde en Windows Vista Home versionen setup disk. Du kan låne en disk fra en ven, eller købe en brugt disc online. Der er ingen kilde til en gratis download af Windows. Selvom du bruger en vens setup disk , vil du bruge din unikke COA keycode at aktivere Windows-installation .
    Geninstallere Windows

    Geninstaller Windows ved hjælp af en autentisk setup disken og din keycode . I nogle tilfælde , vil Windows finde og indlæse drivere til din Toshiba bærbar automatisk, eller i det mindste give alternative drivere , indtil du kan installere de korrekte drivere .
    Geninstallere driverne
    < p > Brug flash-drev eller diskette, du brændte for at gendanne enhedsdrivere til din Toshiba . Det er en god ide at starte med Ethernet eller trådløs adapter, så du kan oprette forbindelse til internettet for at finde mere passende drivere online og aktivere din kopi af Windows. Arbejde gennem alle føreren installere pakker for at genoprette drivere til Ethernet, trådløs, BIOS , lydkort , grafikkort , optiske drev, touchpad funktioner, tastaturkontroller og andre enheder.
    Plan for fremtiden < br >

    Foretag et forsøg på at udskifte dit recovery disk via Toshiba . Ellers overveje at oprette en perfekt kopi eller "ghost " kopi af din gendannede operativsystem og enhedsdrivere til fremtidig brug. Brug en ekstern harddisk til denne skabelse , ikke en partition på din nuværende harddisk.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Factory Restore en Windows XP Dell Uden Recovery…
    ·Min Laptop låses, når Venstre Idle 
    ·Computer Reparation Software Tools 
    ·Sådan Unbrick en Eee PC 
    ·Hvordan jeg Dekomprimer en komprimeret Drive 
    ·Sådan oprettes en Windows CD-ROM Boot Disk 
    ·Hvorfor bliver min iTunes genkende min iPod 
    ·Sådan Fix en HP Pavilion 6000 Wireless Adapter Problem…
    ·Sådan får du adgang til HKEY_CLASSES_ROOT nøgle på …
    ·Hvad betyder HTTP 403 Forbidden Mean 
      Anbefalede Artikler
    ·Toshiba Satellite P35- S6292 er død og ikke starte 
    ·Sådan Oplåsning af tastatur på en HP bærbar 
    ·Hvad skal man gøre ved en citron Laptop 
    ·Hvad er årsagen en Master Boot Record Fejl 
    ·Sådan Konverter MP3 til Mpx 
    ·Sådan fjernes et drev fra Raid 5 
    ·Hvordan man kan reducere programmer på Startup 
    ·Sådan Catch Mew i Pokemon Yellow Version 
    ·Hvordan laver Internet Load Hurtigere 
    ·Sådan diagnosticere & fejlfinding Computer Systems 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com