| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    SCSI Hard Drive Problemer
    SCSI (Small Computer System Interface) drev anvendes hovedsageligt i servere. I modsætning til deres modstykke drev , IDE og ATA kan SCSI-drev både læse og skrive data på samme tid . SCSI-drev kan daisy lænket ( mere end et drev på en stik) og ikke lider problemer med ydeevnen . Disse drev bruges også i RAID systemkonfigurationer og bruges som effektive spejl drev når du sikkerhedskopierer store virksomheder og netværk. Typer af SCSI Drev

    Vide , hvilke typer af SCSI-drev er tilgængelige, og at kende det drev , der er i dit system kan gå en lang vej med at forebygge problemer med harddisken . Først afgøre, om din hovedbestyrelsen eller " bundkort " vil støtte en SCSI -harddisk interface. Den type SCSI-drev , der er til rådighed, er Wide Ultra SCSI ( 40MB/sec ) , Wide Ultra 2 SCSI ( 80MB/sec ) , Ultra 160 SCSI ( 160MB/sec ) og Ultra 320 SCSI ( 320MB/sec ) . Dagens standard for SCSI-drev er SCA SCSI , som har en 80-pin kvindelige kabel til at køre oplysninger fra drevet til bundkortet .
    SCSI Drive Spin Problemer

    Når en computer-system " starter op , " rOM læser alle enheder på computeren , herunder harddisken. Du vil høre disse enheder kraftoverførsel op . Hvis du hører et bip, og meddelelse om, at SCSI-drev ikke tænde, kan der være en konfiguration problem. Kontroller forbindelseskablet mellem harddisken og bundkortet for at se om den er deaktiveret eller hvis kablet er blevet installeret uden Pin nummer 1 på kablet matcher Pin nummer 1 stik på systemkortet. Pin 1 på kablet er fremhævet med en rød linje, der løber ned langs siden af ​​kablet.
    SCSI Primary Disk Betegnelse

    En forkert SCSI -harddisk betegnelse i systemet BIOS kan holde systemet fra erkendelse af, at der er en SCSI -drev. I de fleste maskiner er drevet anerkendelse sat til AUTO i BIOS hvilket betyder, at computeren læser hvilken type drev er monteret på systemet. SCSI- drev skal monteres med et drev betegnelse som SCSI : 0 hvor 0 er det primære drev . Nulstilling af BIOS standard skal gøre systemet genkende drevet .
    Genkender ikke SCSI Drive

    Beskadigede ben kan være årsag til fejlkoder som " ingen fast disk "," fejl ved læsning af disk "eller" disk boot fejl . " Disse er nogle af de " advarsler " , der involverer et funktionssvigt SCSI-disk . Du skal være meget forsigtig, når du tilslutter kabler til stik og drev. Pin stik , der bærer information kan blive bøjet og ødelagt af den mindste pres , når du tilslutter din SCSI -drev.
    Drive " klikker " Sounds
    p Hvis dit SCSI -drev er " klikke " højlydt, kan det betyde , at dit drev er på sit sidste ben. Ligesom en bilmotor , der klikker , når den bliver klar til at mislykkes, kan en SCSI -harddisk gøre det samme . Du bør sikkerhedskopiere alle data øjeblikkeligt til opbevaring. Prøv at køre en defragmentering program, der viser også dårlige pletter på SCSI-disk , som kan være årsag til klik. Ligesom en grammofon , kan en SCSI-disk får ridser på disken fra læse og skrive data til disken .
    SCSI Drive Maintenance

    Forebyggende vedligeholdelse er et must for SCSI -harddiske . Der er programmer i Windows (f.eks Scandisk og Defragmenter ), der kan udføre grundlæggende vedligeholdelse , eller du kan vælge en tredjeparts software -pakke, der er skræddersyet mod opretholdelsen af ​​SCSI-diske .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Tips til Fastsættelse af en Pentium 2 Computer 
    ·Hvorfor Vil ikke Chkdsk Run 
    ·Hvad kan jeg gøre , hvis jeg har været hacket 
    ·Sådan Test Hukommelse til fejl 
    ·Sådan fjernes Symantec Email Proxy popups 
    ·Hvordan du fjerner runtime fejl 
    ·DBX Reparation Tools 
    ·Fejlfinding Java Download i Windows XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding PC-højttalere 
    ·Sådan omformatere en bærbar computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Internet Explorer Bryder Grundet en Flash Pl…
    ·Sådan fjernes Travian site Pop - ups 
    ·Hvordan man henter Primary Exchange e-mail -adresse 
    ·Sådan Slet Spyware Doctor 
    ·Sådan Reset Ikon Billeder på skrivebordet 
    ·Sådan Log på Windows XP Professional uden en adgangsk…
    ·Fejlfinding Compaq Sound 
    ·Ipaq hx4700 ROM Recovery 
    ·Forskellige former for computervirus 
    ·Problemer med at starte en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com