| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Den bedste måde at rengøre en laserprinter
    Laserprintere spiller en vigtig rolle i typiske computer hardware konfigurationer , der giver brugerne mulighed for at skabe utallige sider af skarpe, rene dokumenter. Desværre er der mange computer entusiaster forsømmer at udføre rutinemæssig vedligeholdelse på deres laserprintere , koncentrerer sig i stedet om andre centrale komponenter, såsom harddiske. Rengøring af en laser printer er en forholdsvis hurtig og nem opgave , selv for nybegyndere computer ejere , og kan forlænge levetiden for dette værdifulde stykke udstyr. Denne vedligeholdelse bør udføres mindst en gang hver 90 dage. Hvad du skal bruge

    Mange producenter sælger specielle kits indeholder alle de værktøjer , der er nødvendige til korrekt rense en laserprinter. Folk på et budget kan nemt rengøre deres laserprintere hjælp af fælles husholdningsartikler. Følgende elementer er nødvendige for at fuldføre denne opgave : isopropylalkohol ; bløde , fnugfri klude , lille børste , vatpinde , dåse komprimeret luft , latex eller nitrilhandsker , ansigtsmaske og flere ark avis. Selvom det ikke er afgørende , kan en lille toner vakuum også være nyttig.
    Identificere nøglekomponenter

    Identificer hver central del af laser printer ved hjælp af din instruktionsbog . Der er fire store dele af en laserprinter , der kræver rengøring : koronatrådene , papir feed ruller, fan slids og ekstern beklædning . Instruktionsbogen bør omfatte specifikke anvisninger om rengøring af indvendige og udvendige af din laser printer.
    Forberedelse

    Begynd ved at slukke nogen fans og lukke ventilationskanaler til minimere lufttrafikken i rummet og forhindre toner partikler bliver luftbårne. Bær en ansigtsmaske i stand til at screene fine partikler til at beskytte dit åndedrætsorganerne. Beskyttelseshandsker vil beskytte dine hænder fra at blive plettet af toner. Toner udslip kan være vanskeligt at rense , så sprede en generøs mængde af avisen under enheden for at beskytte dit arbejde overflade. Tag stikket ud inden arbejdet påbegyndes, og sikrer , at laseren printerens indre dele er cool at røre ved.
    Rengøring af indvendige

    Fjern papirbakken og tonerpatronen så at du kan få adgang til alle vigtige interne komponenter. Mange printere har coronatråde der overfører en statisk opladning til papir til at tiltrække toner. Koronatråde skal rengøres meget forsigtigt med en vatpind dyppet i isopropylalkohol. Vær forsigtig med ikke at beskadige disse ledninger , fordi de er meget dyre at erstatte. Vatpinde dyppet i alkohol bør også bruges til at rense papirfremføringsrullerne . Brug en lille , tør børste til at fjerne løse partikler fra andre dele af interiøret. Støvsug disse partikler eller tørre dem væk med en fugtig klud . Fan ventilationskanaler skal ryddes af snavs og belægninger med pust af komprimeret luft.
    Rengøring udvendigt

    Efter udskiftning af papirbakken og tonerpatronen , du er nu klar til at rengøre maskinens ydre. En blød, fugtig klud er normalt tilstrækkeligt til at rengøre ydersiden af ​​din laser printer. Hvis du beslutter dig for at bruge en kommerciel renere for elektronik, være omhyggelig med ikke at få nogen af ​​dette stof inde i printeren .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Windows Media Player 11 
    ·Sådan fjernes en Norton Installer mappe 
    ·Sådan gendannes My Sony Vaio på XP 
    ·Compaq Quick Restore Installationsvejledning 
    ·Sådan Sammenlign dokumenter i Word 2008 
    ·Hvilke programmer Årsag en computer til at køre langs…
    ·Sådan Fix Msiexec 
    ·Sådan tilføjes Startup Programs 
    ·Sådan bruges Grub fra en cd for at starte fra HD 
    ·Sådan fjernes Macromedia Flash Player 8 fra min comput…
      Anbefalede Artikler
    ·Min VAIO vil ikke starte 
    ·Sådan fjernes en Lexmark MarkVision Registry 
    ·Qwerty tastatur Forklaret 
    ·Sådan Konverter MP3 til MR4 
    ·Er der nogen måde at genvinde tidligere chatsamtaler 
    ·Sådan aktiveres Jobliste i XP Home Edition 
    ·Sådan at gendanne systemet stat Ntbackup 
    ·Sådan slås Baggrund annoncer 
    ·Hvordan at slippe af en browser 
    ·Sådan oprettes en bootbar Clonezilla Recovery DVD 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com