| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix en delt internetforbindelse i XP
    Internet Connection Sharing (ICS) i Microsofts Windows XP er en højt automatiseret proces, der giver dig mulighed for at oprette en internetforbindelse på en computer , og derefter dele den med andre computere på netværket. Kom ICS til at operere kan ske gennem en wizard proces ligger i XP netværk kontrolcenter , men selv når forbindelsen er oprettet kan det stadig bryde ned. Fastsættelse af en ICS i XP vil kræve, at du fejlfinding din computer system til at sørge for, at forbindelsen er sat korrekt op både i hardware såvel som software. Ved fejlfinding spørgsmål fra de fleste almindelige til sjældne forekomster , skal du være i stand til at genetablere forbindelsen til yderligere problemfri brug. Instruktioner
    1

    Kontrollér de fysiske tilslutninger af dit netværk. Sørg for at alle kabler er sikkert på plads , og at de netkort på computerne er helt sat i. Kontrollér bagsiden af ​​kortene for et grønt lys angiver, at forbindelsen mellem computerne er etableret.
    2

    Nulstil internetforbindelsen ved at køre opsætningsguiden igen. Åbne guiden ved at åbne \\ "Kontrolpanel \\ " fra Start -menuen. I kontrolgruppen ruden open \\ " Netværksforbindelser. \\" Højreklik \\ " Local Area Connections \\ " og rul ned på listen for at vælge den \\ "Egenskaber \\ " valgmulighed. I Properties klikke på \\ "Internet Protocol \\ " og derefter udfylde din IP-adresse , Undernetmaske og Standardgateway din computer, der bruges til at få adgang til internettet. Disse oplysninger skal være tilgængelige via din tjenesteudbyder. Hvis du ikke har en statisk IP- adresse, f.eks med et kabel -modem eller DSL plan, så lad disse tomme og har netværket indstille parametre .
    3

    Afslut Internet Protocol vindue og derefter genstarte din internetforbindelse. At genstarte , skal du slukke computeren og derefter koble dit modem i 10 minutter. Sæt modemet igen, og vent til det er helt til at starte op . Sæt computeren i på dette tidspunkt og vente for XP til at starte og genetablere internetforbindelsen. Hvis forbindelsen ikke genetablere sig så er problemet i noget andet end netværksindstillinger.
    4

    Scan alle computere, der bruger den delte forbindelse med en virus scanner. En virus kan forstyrre computerens evne til at etablere en internetforbindelse. Fjern eventuelle virus, der kan være til stede , og genstart derefter systemet igen for at kontrollere forbindelsen .
    5.

    Ryd Windows Sockets API ( Winsock ), der definerer netværksforbindelsen på din computer. Rydning af Winsok nulstiller det med standardindstillingerne. Åbn kommandolinjen ved at klikke på "Start" knappen og derefter vælge " Kør". I boksen Åbn skriv "cmd " og tryk \\ "Enter \\ ". Dette vil åbne et kommandovindue med kommandoprompten c: \\ \\ .
    6

    Type " netsh winsock reset " og tryk \\ "Enter \\ " ved kommandoprompten . Genstart computeren for at bygge standardindstillingerne og genetablere den delte forbindelse .
    7

    En anden mulighed er at deaktivere Windows XP firewall. Den firewall kan forhindre data i at passere gennem din internetforbindelse. For at slå firewallen fra, skal du klikke på "Start" og klik derefter på " Run". I feltet Kør , skriv " Firewall.cpl " og derefter klikke på "OK ". Dette vil åbne en indstillingsvinduet. Vælg \\ "Generelt \\ " fanen og klik på " Off ( anbefales ikke )" til at slukke for firewall. Genstart computeren for at bestemme , om den delte forbindelse er genoptaget.
    8

    geninstallere Windows XP og køre ICS opsætningsguiden med en ren installation , hvis alle fejlfinding bestræbelser mislykkes. Før geninstallation af Windows XP . Back up din " My Documents " mappe Den ren installation skulle løse eventuelle software problemer i oprettelse af forbindelsen, men din tidligere Windows-indstillinger vil gå tabt. Geninstallere Windows XP kun som en sidste udvej.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Microsoft Office Trial 
    ·Sådan geninstalleres McAfee Security Center for AT & T…
    ·Sådan Fortæl Hvis din computer sender spam 
    ·Sådan løses Cyklisk Redundans 
    ·Hvordan kan jeg Smør My Flight SIM Yoke 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bad RAM 
    ·Hvorfor er min PC Slow 
    ·Sådan Fix Udvidede DOS sagsbehandlingstider 
    ·Hvordan kan jeg finde produktnøglen på en pc , der ik…
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Windows XP Photo G…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Formater eMachines T3304 
    ·Hvordan at slippe af Media Fastclick 
    ·Hvordan virker en TVSS Arbejde 
    ·Sådan Tænd et Sony PCG- 4Q3L 
    ·Konsekvenserne af loven om ophavsret til PC Teknikere o…
    ·Sådan Fix Printer Spooler i Windows XP 
    ·Antivirus Detection Tests 
    ·Hvordan man laver en afspilningsliste på min Motorola …
    ·Sådan Konverter WAV til CDA 
    ·Hvorfor Er 1 Password Ikke Autofill 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com