| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad hvis jeg ikke kan installere Windows XP opdateringer
    ? For at opretholde funktionaliteten af ​​din computer, hvis det kører en Windows-operativsystem, computeren skal hente og installere opdateringer fra Windows Update -serveren. Denne server huser alle opdateringer , som Windows - kører computere har brug for. Når de er downloadet , er de typisk installeret med det samme. Men hvis din computer ikke er korrekt installation Windows-opdateringer , kan din computer være i fare. Hvis du har problemer med at installere opdateringer , der er et par fejlfinding taktik du kan gå igennem. Forsøger Igen

    Hvis du ikke kan installere visse opdateringer med Windows Update, fjerne og re- downloade opdateringerne kan løse dette problem.

    Dette, vil du nødt til at installere en patch , der kan hjælpe dig med opdatering installation. Ryd cache på din computer ved at gå til din start -menuen og skrive " services.msc " i søgefeltet , og derefter trykke på " Enter". Dette vil bringe et vindue , der håndterer automatiske opdateringer til Windows Update. Højreklik på " Automatic Update" og vælg " Stop" fra menuen.

    Efter standsning automatiske opdateringer , mappen find "Windows \\ SoftwareDistribution \\ Download . " Du bliver nødt til at have dine skjulte mapper gøres synlige , hvis de ikke er i øjeblikket . Når du finder den mappe , slette alle filerne i den. Efter at navigere til "Windows \\ SoftwareDistribution \\ EventCache . " Slet filerne her. Genstart derefter Automatisk opdatering .

    Windows Update Agent er en nyttig download for at forsøge at få dine opdateringer køre igen. Når du har det downloadet , skal du dobbeltklikke på filen for at installere den. Genstart computeren og prøv at installere opdateringerne igen.
    Driver Problemer

    Nogle gange kan der være en fejl med Windows Update ikke installeres , fordi opdateringen klienten mener, at der er for mange drivere i dit INF systemmappe. Det nummer, der kan skubbe Windows Update ikke at opdatere er ikke specificeret af Microsoft, men hvis der er et problem , kan dette være årsagen. Hvis det er tilfældet, skal du downloade en patch for at løse problemet. Efter du har downloadet patch , skal du dobbeltklikke på filen for at lade det køre . Det vil lede dig gennem de nødvendige skridt for at anvende plasteret. Når det er på plads, bør du være i stand til at installere opdateringer.
    Catroot2 fejl

    Der kan være fordærv i din Catroot2 , der forhindrer din computer fra installation af opdateringer korrekt. Omdøbning denne mappe kan hjælpe med dette problem. I menuen Start , klik på " Kør " og derefter indtaste " cmd" og klik på " OK". Du bliver nødt til at indtaste en række instrukser fra kommandoprompten vindue i følgende rækkefølge : Hej

    net stop cryptsvcren % systemroot% \\ System32 \\ Catroot2 oldcatroot2net starte cryptsvcexit

    Sørg for at trykke "Enter" efter hver kommando . Efter dette, vil du nødt til at slette temp * . Cat-filerne fra % systemroot% \\ system32 \\ CatRoot \\ { F750E6C3 - 38EE - 11d1 - 85E5 - 00C04FC295EE } hvis de findes . Derefter genstarte computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reparation Systems Filer i eMachines 
    ·Sådan Initialiser Display Driver for Trackster Games 
    ·Sådan gendannes registreringsdatabasen Med CCleaner 
    ·Sådan Kig på Internet History Uden panelet Favoritter…
    ·Sådan Undelete en Windows XP -partition 
    ·Sådan Clean en CD Burner på en computer 
    ·Værktøjer til at opdage problemer på en computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Dell Dimension 8100 
    ·Sådan installere tredjeparts drivere til netværkskort…
    ·Sådan Reparation Hard Cover på en bærbar 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres størrelsen på Internet Sider vises på…
    ·Hvad Stopper Animationer Fra Coming Up 
    ·Hvordan til at øge Virtual Memory til at hjælpe Grafi…
    ·Sådan Reparation Windows XP Systemgendannelse 
    ·Sådan Monitor Laptop Fan Speed ​​
    ·Sådan slutter en Dell-pc til en Sanyo Monitor 
    ·Anvisninger til, hvordan man bruger en computer 
    ·Sådan Fix Ukendt USB-enhed Drivers 
    ·Computer Hardware Diagnostics Tools 
    ·Sådan Konverter FSB til MP4 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com