| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan ændre lyden i en computer
    Talrige muligheder eksisterer for at ændre lyden på din computer. Du kan justere indstillingerne for lydstyrke fra forskellige steder, ændre lydene for forskellige handlinger og kommandoer , og endda ændre opstart tema. Det er muligt at ændre hver lyd , at din computer gør , og oprette en brugerdefineret tema. Adgangen til disse muligheder kan findes i flere forskellige steder. Instruktioner
    Ændring af lydstyrken
    1

    Kig i nederste højre hjørne af din computerskærm. Ved siden af ​​uret er en række ikoner, hvoraf den ene er en lille højttaler form. Dette er den nemmeste måde at justere lydstyrken. Hvis du ikke kan se dette ikon, kigge efter den lille pil ved siden af ikonerne for at udvide listen og gøre det synligt.
    2

    Klik én gang på højtaler-ikonet og et lille vindue vil poppe op . På toppen vil være et andet billede , der fortæller dig, om lyden kommer til højttalerne eller hovedtelefonerne . Baren nedenfor dette er for at justere lydstyrken. Hvis du klikker et vilkårligt sted på bar, en dørklokke vil lyde fortæller dig hvor højt lyden vil være for denne indstilling. På Vista , vil dette bar have en indre grønne linje, der går op og ned, når lyden bliver spillet - . Med for eksempel musik, det justerer for de enkelte noter
    3

    Luk dette vindue ved at klikke på skrivebordet. Nu dobbeltklik på højttalerikonet for ældre operativsystemer og højreklikke og vælge " Åbn lydstyrke " på Vista . Dette åbner et nyt vindue med forskellige volumen barer for hvert program , du bruger - en af ​​de vedlagte højttalere eller hovedtelefoner , en til Windows lyde , og en for musikprogrammet du har åbne. I ældre Windows-systemer , er dette faktisk master volumen kontrol vinduet, og du kan tættere finjustere lyden .
    Action Lyde og Startup Theme
    4

    Right -klik på højttalerikonet og vælg " Sounds ". Et nyt vindue vil åbne , der har flere faneblade , herunder "Playback ", "Optagelse " og " Sound ". Klik på "Sound " fanen, og du vil se en liste over programmerne , som du kan ændre de lyde
    5

    Klik på en af ​​programmets begivenheder, som du ønsker at ændre - . Til eksempelvis "Standard Beep ". Det er den lyd, der afspilles, når du klikker på noget, der ikke kan nås , eller tilgås på det tidspunkt ( som når du har en besked boks åben og prøve at klikke på vinduet bag det ) . Når denne hændelse er valgt, en drop -down boksen nederst samt flere knapper bliver fremhævet.
    6

    Klik på drop- down boksen for at se en liste over lyde. Klik på den, du ønsker at ændre begivenheden til , og klik derefter på "Test " knappen. Dette vil afspille lyden gennem højttalerne eller hovedtelefonerne , så du kan se, hvordan det lyder. Når du er færdig med at ændre de lyde , klik på " Apply " for at gemme ændringerne.
    7

    Åbn vinduet Lyd igen. På samme liste over programmerne er en kaldet "Windows Logon ". Denne begivenhed er den lyd, der afspilles, når computeren er tændt. For at ændre det , skal du markere begivenheden, og vælg en ny lyd fra drop -down listen. Klik på "Anvend ", når du er færdig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Crackle på en Creative Sound Blaster 
    ·Sådan Genstart en bærbar computer 
    ·Sådan Fix Msvcp71.dll 
    ·Hvordan at slippe af eMachines Sider popping op på min…
    ·Sådan ændre en Windows Vista-computer On & Off Fjernt…
    ·5 Strategier for at besejre RSI og Karpaltunnelsyndrom 
    ·Sådan Fix en dobbelt klikker Mouse 
    ·Sådan gendannes mistede filer 
    ·Sådan foretages fejlfinding High hukommelsesanvendelse…
    ·Hvordan kører jeg en Recovery DVD på en Asus F3J Note…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding My Slow PC 
    ·DHCP Controller standsede i orden på en Vista-computer…
    ·Opfindelsen af ​​Ink Jet Printer 
    ·Hvad er fejlen 1316 
    ·Sådan nulstilles en Dell OptiPlex GX260 
    ·Sådan slettes en Epson driver 
    ·Hvordan at slippe af Skynet 
    ·Sådan bruges systemgenoprettelse DVD til Sony Vaio 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Laptop PSAA5C - TA…
    ·Sådan Turn Off the Function knappen på en bærbar tas…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com