| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Windows Vista diskplads Fejlfinding
    Hvis du modtager fejlen " Advarsel: Lav diskplads " i Windows Vista, der betyder, at din harddisk er ved at løbe tør for lagerplads . Den eneste måde at fejlfinde fejlen er simpelthen at frigøre plads på din computer. Mens du kan slette personlige filer fra dit drev , er det ikke altid en mulighed . Heldigvis er der mange andre måder at rydde ud plads på din harddisk . Clean Up Clutter

    ubrugte programmer , midlertidige Internet filer , midlertidige installationsfiler og papirkurven kan alle tage op betydelige mængder af plads, hvis du ikke regelmæssigt vedligeholde dit system filer .

    gå gennem din liste over programmer - tilgængelige via Kontrolpanel - og fjerne enhver software , du ikke bruger . Hvis du har købt din computer fra en stor producent , kan du forvente at finde en række forskellige programmer , der er af lidt at nogen nytte for dig , og at fabrikanten typisk installeres som fyldstof.

    Også gøre brug af værktøjet Diskoprydning tilgængelig fra Accessories menu inden start . Værktøjet Diskoprydning vil søge hele dit system for unødvendige filer og fjerne dem med din tilladelse.

    Beyond de værktøjer der findes i Windows Vista, downloade og bruge gratis hjælpeprogram software som CCleaner , som er designet til at rydde op computerens systemfiler og registreringsdatabasen .

    i nogle tilfælde udfører alle tre af disse opgaver kan frigøre flere gigabytes ( GB) af plads.
    Forøg din lagringsplads

    Hvis du kører ud af plads til at gemme dine filer , men har ikke råd til at slette dem , tilføje en ekstra drev til din computer. Mens du kan udskifte din harddisk med en ny , kan overførsel af store mængder data tage flere timer , hvis ikke dage, afhængig af hastigheden på din harddisk .

    Vedhæft en høj kapacitet eksternt USB-drev til bekvemt tilføjer masser af ekstra opbevaringsplads til din computer. Byg den eksterne USB- drev selv at spare nogle ekstra penge : ikke alene er det let at gøre, men du kan spare dig selv omkring en hundrede dollars eller mere. Du skal blot købe en intern harddisk og en ekstern USB-drev kit, og følg instruktionerne i manualen for at få drevet op og køre.
    P Hvis du er fortrolig med tanken om at arbejde med indersiden af ​​en bærbar computer eller stationær computer , skal du installere en anden harddisk i en tilgængelig drevplads . I modsætning til et eksternt drev , behøver du ikke at bære rundt på et ekstra stykke udstyr til at få adgang til alle dine filer , når og hvor du har brug for dem. Installer ikke en andet drev , medmindre du ved hvad du laver , dog. Du kan beskadige drevet eller computeren, hvis du ikke er forsigtig.
    Gør brug af flytbare medier
    p Hvis du ikke har penge til råd til en anden harddisk , eller hvis du ikke har brug for konstant adgang til alle de filer på computeren , brænde de ekstra filer til en cd eller dvd , eller overføre dem til et flashdrev. CD-og DVD -drev kan gemme alt fra en halv gigabyte til 8 GB eller mere af filer. Flash-drev varierer i kapacitet , og du kan købe en 1 -GB flash-drev for et par bukke, men høj kapacitet flash-drev , der indeholder mere end 64 GB plads , kan være dyr
    < . br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges sysinfo 
    ·Hvordan får jeg Øresund til Arbejde på denne compute…
    ·Sådan Stop PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA med ACPI.sys 
    ·Sådan bruges Scroll Lock Key 
    ·Sådan Turn On Quiet Mode On en bærbar 
    ·Sådan gendannes en Toshiba L300 
    ·Sådan oprettes en Boot CD i Norton Ghost 
    ·Sådan løses Pop - Up Balloner 
    ·Sådan fjerner et program Stuck in Tilføj /Fjern Progr…
    ·Sådan Test System RAM 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan laver min Ikoner Bigger på min CPU 
    ·Hvordan at reparere en brækket Dell Laptop Hinge 
    ·Sådan spiller AMR -filer i Windows Media Player 
    ·Sådan slettes et skrivebeskyttet fil 
    ·Sådan importeres Dolphin til PHPFOX 
    ·Sådan Konverter M4A & M4P musikfiler 
    ·Sådan slettes hukommelsen på adresselinjen 
    ·Sådan geninstalleres Khal Components 
    ·Sådan deaktiveres One nøgle på en bærbar tastatur 
    ·Sådan fjernes en brugerkonto i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com