| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding af lyd på en Sony Vaio
    Sony Vaio -computere , både bærbare og desktop-modeller , er ofte tænkt som Mercedes-Benz -enheder af computeren verden . De er generelt high-end, højtydende computere , der kommer på en præmie pris. Men som alle computere , kan tingene gå galt på en Sony Vaio , herunder i lyden afdelingen. Fejlfinding en Vaio med en frustrerende lyd problem med succes kræver omhyggelig diagnose. Start ved bagenden

    Selv om det kan synes en smule alt for indlysende , mange lydproblemer på computere har intet at gøre med computer hardware og alt at gøre med højttalerne. Kontroller, at alle højttalere er faktisk tilsluttet, tændt og funktionelt før antage der er noget galt med computeren.
    Grønne Port

    fleste computer fabrikanter farvekode lyd porte til lethed i opsætningen . Hvis du for nylig har flyttet din computer eller kabler , check for at være sikker på de eksterne højttalere er tilsluttet den grønne " speaker out" port. Kontroller phono stikket er skubbet helt ind i porten . Hvis du har en højere-end lydkort , der ikke har en grøn port , skal du kontakte producenten hjemmeside for at være sikker på du tilslutte højttalerne til den korrekte port .
    Card Seating

    Hvis du har et PCI lydkort, åbne din Vaio desktop computer sag og inspicere kortet. Fjern alle de bageste kabler fra computeren , før du åbner sagen. Kontroller lydkortet for at være sikker det er på plads i PCI-slot helt. Selv en lillebitte " vrikke ud " af kortet fra PCI slot kan forårsage lyd til at ophøre .
    Drivers and Control Panel

    Gå til Start /ControlPanel /Systemer /Enhedshåndtering. Kig efter lydkortet under Sound Devices overskriften . Hvis du ikke kan se din lyd opført kort, er det meget sandsynligt driveren til kortet er blevet " rumlede " computeren . Besøg Sony Vaio hjemmeside og downloade og installere en ny kopi af driveren til dit fabrikat og model af maskinen. Tjek ControlPanel /lyd for at sikre den rigtige lydkort er tildelt rolle som lyden for systemet. Hvis du bruger en add-on PCI lydkort , kan on-board lydkort stadig tildeles rollen. Deaktiver den indbyggede lydkort og tillade PCI-kortet til at fungere. Opdater eller geninstaller BIOS eller chipset bare i tilfælde lydkortet blev rumlede på dette niveau , også.
    Testing

    Gå til Start /Kør og skriv " dxdiag "i feltet Kør . Når du bliver spurgt , skal du klikke på "Ja" og tillade alle DirectX drivere , der skal lastes for at kontrollere lyd og video. Gå til "Sound " fanen og kigge efter den lydenhed . Hvis driverne ikke er til stede , vil listen blive fyldt med Dash mærker. Hvis en chauffør er installeret til lydkortet , vil du se oplysninger om enheden og en " Test "-knappen vil være til stede . Klik på " Test" , og lyt efter testmønsteret lyde. Hvis du ikke kan høre nogen af test lyde , følg Troubleshooter der vil blive tilbudt.
    Udskiftning
    p Hvis alle disse fejlfinding bestræbelser kommer til intet , blot købe og installere en ny lydkort. Det er også muligt at gøre på en Vaio bærbar computer med en PCIMIA kort. Heldigvis gode lydkort er ikke frygtelig dyrt og kan være en overkommelig work-around , der vil spare dig tid og frustration.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·ThinkPad baggrundsbelysning Procedurer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en SMART Notebook 
    ·Fix for en Ikke konfigureret Kontrolpanel på XP 
    ·Hvor tit skal du Defrag en computer 
    ·Sådan slette Gendannede filer på Windows XP 
    ·Hvordan finder man en virkelig Free Registry Cleaner ti…
    ·Sådan Fix Propsys DLL 
    ·Sådan Clean Up Your Mac , når det opfører ujævnt 
    ·Hvordan kan jeg få omkring en åben SSL 
    ·Sådan Turn en AVI -fil i en MP4 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan Find ud af hvem ejer et domæne i en registrato…
    ·Sådan sparer en allokeret partition 
    ·Canon MP160 lastning problemer 
    ·Hvordan konverterer jeg MIDI filer til noder på en Mac…
    ·Sådan deaktiverer Avira i Windows 
    ·Sådan aktiveres tjenesten Print Spooler 
    ·Sådan Fix en medieafspiller, spiller ikke en DVD 
    ·Sådan Fix Uventet fejl i Redsn0w Under Forberedelse 
    ·Sådan Fix Rundll Fejlmeddelelse 
    ·Sådan Læs Raw indlæg på ColdFusion 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com