| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding Gateway Solo 2500
    The Gateway Solo 2500 laptop, først blev indført i 1997 , kan være en 13 -årig computer - og som laptops går, meget ældre - men der er tusindvis af dem stadig er i brug . Med sin 12 -tommer skærm og en vægt på bare lidt over 6 kg. , Ligner Solo 2500 en nyere "mini- notebook " i størrelse og føler. Men fejlfinding og reparation af en Solo 2500 kan være en udfordring på grund af alder faktorer. Core Udfordringer

    Gateway Solo 2500 kom udstyret med en Celeron /Pentium II processor med en hastighed på blot 333 Mhz . Desuden var den maksimale RAM tilladte hukommelse kun 256 MB , der opnås med to pinde af 128MB SDRAM . Det var en bærbar computer designet til at køre effektivt med Windows 95/98 ved disse hastigheder og kapacitet. Windows XP Service Pack 1 , i sammenligning, kræver et minimum processor hastighed på 700 Mhz og 256 MB RAM. Hvis din Solo 2500 forsøger at køre Windows 2000 eller nyere , kan disse operativsystemer være for meget for maskinen. Rul OS tilbage til Windows 98SE , og Solo 2500 bør stabilisere igen og køre hurtigere. Opdater BIOS fra Gateway Support hjemmeside for at give Solo 2500 den bedste chance for at overleve. Hvis din Solo 2500 ikke kører på den maksimale mængde hukommelse nu, vil en opgradering til 256 MB være gavnligt.
    Video Fejlfinding

    Solo 2500 fremhævede en NeoMagic videokort med kun 2 MB video -hukommelse om bord. Til sammenligning , som regel en entry -level Windows XP Service Pack 1 Maskinen har en grafikkort med 16 MB video -hukommelse. Hvis du forsøger at køre Windows XP eller højere ende video på denne lille grafikkort, du er mest sandsynligt overstiger video specifikationerne. Rolling Solo 2500 tilbage til Windows 98SE vil sætte den bærbare computer i en comfort zone en gang mere. Drivere til NeoMagic kortet kan også være nødvendigt forfriskende eller opdatering . Heldigvis er disse drivere er stadig tilgængelige for download fra Gateway support.
    Harddisk og optiske drev Hjælp

    6GB EIDE harddisk var standard på Solo 2500. Mens harddiske har været kendt for at vare længere end 13 år , en frisk geninstallation af Windows 95/98 kan bidrage til at udjævne eventuelle bump. Solo 2500 kom også med ekstra cd -eller dvd- optiske drev. Opdatere disse optiske drev drivere fra Gateway Support hjemmeside for at returnere dem til service eller holde dem kørende ved maksimal effektivitet. Hvis cd-drevet ikke fungerer , skal du bruge disketter.
    Strøm og batteri Issues

    Thirteen -årige laptop-batterier er ved nu , formentlig død og vandt 't acceptere en genopladning. . Batterier til gamle solo 2500S kan ofte købes på eBay, som kan ombytning AC Adapter
    Network Udfordringer

    Solo 2500 kom med en dial- up modem ; problemer med modemet normalt kan repareres ved blot at downloade og installere nye drivere til enheden fra Gateway Support site. Hvis den indbyggede modem er død, en PCIMIA add -on card modem kan findes og installeres som en erstatning. Det er muligt at opgradere enheden til at håndtere hardwired bredbåndsforbindelse ved at installere et PCIMIA Ethernet -kort. Opgradering en Solo 2500 for at blive trådløs er svært, men da drivere til nyere Wi-Fi -kort, der er kompatible med Win98SE er ofte svære at finde.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan rengør jeg en bærbar Mouse Pad 
    ·Sådan får i recovery-mode uden at logge ind XP 
    ·Sådan spiller AMR -filer i Windows Media Player 
    ·Sådan Genskab A Broken SSL-certifikat privat nøgle 
    ·Spybot Hosts Liste 
    ·Sådan Bypass Blocks på RuneScape 
    ·Sådan Stop Pop Under Advertising 
    ·Min Windows XP vil ikke starte siden sidste Windows Upd…
    ·Hvordan man får adgang fra en bærbar computer harddis…
    ·Sådan at tørre ud en computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad gør en computer langsom Down 
    ·Hvad sker der , når en sikker FTP Port Ændringer 
    ·Hvordan at reparere en Defragmenter 
    ·Sådan Clean en computer af Støv , der forårsager det…
    ·Sådan Genstart en Bluetooth Stack 
    ·Hvordan til at starte computeren fra en startbar cd ell…
    ·Sådan deaktiveres en HP Fingerprint Login 
    ·Sådan reparere en Kodak Device Monitor Application 
    ·Sådan Konverter lyd RMJ til MP3 
    ·Sådan Factory - Gendanne en Dell Inspiron 1545 Laptop 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com