| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan copy & paste Ved hjælp af en bærbar computer
    Afhængigt af hvilken type af bærbare , du har, kan kopiere og indsætte spænder fra let til noget vanskeligt . Mange mennesker er så muse -orienterede , når det kommer til at bruge deres hjem computer, kopiere og indsætte tekst på en bærbar computer kan virke forvirrende og overvældende. Ting du skal
    Laptop
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Åbn Word-dokument eller websted med den tekst, du vil kopiere og indsætte. Åbn det program, du gerne vil indsætte teksten i . Minimer det program, du planlægger at indsætte teksten i ved at bevæge musen til øverste højre hjørne af programmet og klikke én gang på knappen med bindestreg symbol. Der er tre knapper i det øverste højre hjørne af alle programmer : en knap med en bindestreg centreret i bunden af knappen , efterfulgt af et felt overlapper et andet kvadrat på den midterste knap , og en " x " knappen , der fuldstændig lukker skærmen. Skærmen kan også minimeres ved at bevæge musen hen over dokumentnavnet fanen i bunden af ​​skærmen og højre - klikke. Vælg " minimere " fra den menu, der popper op.
    2

    Maksimer (eller åben) den skærm, du vil kopiere tekst fra . Dette kan gøres ved enten at højreklikke på fanen nederst på skærmen og vælge " maksimere " fra menuen , der popper op , eller ved at venstreklikke på fanebladet selv, som bør også åbne skærmen op . Bemærk venligst , at venstre-klikke på en fane også vil minimere , hvis det er maksimeret allerede .

    Find den tekst, du vil kopiere på skærmen, når du har den rette maksimeret skærmbillede. Fremhæv den fuldstændige tekst, du vil kopiere en af ​​to måder. Den første metode gøres ved at klikke på musen én gang foran ( eller i starten ) i den tekst , du vil kopiere og indsætte. Hold venstre museknap nede med venstre hånd , mens du fremhæve teksten med musen funktionen på den bærbare computer , indtil du helt har fremhævet teksten i sort. Teksten vil blive hvid , og vil blive fremhævet i sort , hvis det gøres rigtigt. Den anden metode til at fremhæve teksten er ens, men bruger piletasterne i stedet for musen. For denne metode , skal du starte med markøren ved begyndelsen af ​​den tekst, du vil kopiere og bruge højre pil på din laptop tastatur til at fremhæve teksten , indtil den fuldstændige tekst, du vil kopiere , fremhæves.
    < Br > 3

    Kopier teksten på en af ​​tre metoder. Den første metode er at højreklikke på markeret tekst og vælg " Kopier". Den anden metode er at lade teksten fremhævet og flyt musemarkøren op til pull- down redigere menuen øverst på skærmen. Vælg " kopier" fra pull -down menu. Den tredje metode er at lade teksten fremhævet og at ramme Ctrl-tasten på dit tastatur samtidig trykke på " c" -tasten på tastaturet . Alle tre metoder arbejde for at kopiere den markerede tekst i computeren udklipsholderen.

    Åbn dokumentet (kan være et tekstbehandlingsdokument , en e- mail eller en webside ), hvor du vil indsætte teksten. Klik musemarkøren ind i det område, hvor du gerne vil indsætte teksten , og enten samtidig hit "Ctrl - P" eller bruge pull-down menuen og vælg "Sæt ind ". Du kan også højreklikke på det område af siden , hvor du vil indsætte teksten , og vælg " Sæt ind" fra pop- up -menuen. Hvis det gøres korrekt, bør indsættes teksten .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Konverter din harddisk File System til NTFS for …
    ·RAM Chip Identifikation 
    ·Sådan Test Netværk Kabler 
    ·Høje CPU-forbrug ved Spoolsv.exe 
    ·Hvad gør du , når din computer fryser og man ikke har…
    ·Sådan foretages fejlfinding CRT-skærme 
    ·Sådan Power Cycle en computer 
    ·Sådan installeres McAfee Security for Windows Vista 
    ·Hvordan at slippe af Nero Scout 
    ·Min AlphaSmart Dana Touch Screen ikke reagerer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan geninstalleres IPsec 
    ·Sådan Slet Active X 
    ·Sådan fjernes et domæne på en computer 
    ·Sådan spiller Slow Motion på VLC 
    ·Hvad betyder ' CPU Flaskehals ' Mean 
    ·Sådan Find Uønskede Downloads på min computer 
    ·Hvorfor er min Sony BRAVIA KDL- 46XBR9 Genstart 
    ·Hastigheden af ​​My Linksys E2000 er langsom 
    ·Hvordan man gør en Recovery på en Toshiba Tecra A9 
    ·Problemer med en bærbar computer dvale 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com