| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix en termisk nedlukning i en computer
    En termisk shutdown opstår, når en computer sag eller CPU (central processing unit) temperaturen når et kritisk niveau , på hvilket tidspunkt computeren vil automatisk lukke ned for at undgå permanente skader. Der er en række faktorer, der kan forårsage din computer til at overophede , en række eksterne og interne problem oprindelser , og nogle situationer , hvor problemet ikke kan fastsættes så meget som tilpasses . Fastsættelse af en termisk nedlukning kan tage timer og kan kræve udskiftning af potentielt dyre computerens komponenter. Ting du har brug
    nr. 2 og nr. 1 Philips skruetrækker
    flad skruetrækker
    lille lommelygte
    Kan af trykluft
    Vis Flere Instruktioner

    1

    Lad computeren slukket for øjeblikket efter en termisk nedlukning. Du kan blive fristet til at tænde den igen , og se, hvad problemet er, men det er farligt for sine interne komponenter. De har brug for 10 til 15 minutter for at køle ned afhængigt stuetemperatur . Hvis rummet er varmt ( 80 grader Fahrenheit eller mere) , skal du vente indtil værelset er kølet ned eller flytte computeren til et køligere sted. Ikke sætte computeren i en nedkølet beliggenhed - det pludselige fald i temperaturen kan kæde og knække sine interne dele
    2

    Frigør computerens strømkabel og åben sidedør af sagen. . Denne dør kan kræve en nr. 2 stjerneskruetrækker , eller du kan være i stand til at fjerne det med hånden. Med din lille lommelygte , efterses den indersiden af sagen for fysisk skade - ting , der så brændt. Lugt inde i tilfældet for lugten af smeltet plast. Hvis du opdager dette har noget sandsynligvis blevet beskadiget uden reparation og computeren skal sendes til en tekniker. Hvis dette lugt er til stede, lukke sagen , fordi plastik dampe er giftige .
    P Hvis der er en masse støv i sagen , er dette et godt tidspunkt til at rense det ud. Støv virker som en isolator og kan bidrage til overophedning. Fjern støv med korte stød fra en dåse komprimeret luft . Hold dåsen lodret , vinkelret på gulvet , når der sprøjtes . Hvis kan er vinklet , kan det sprøjte frossen gas.
    P Hvis indersiden af ​​sagen forekommer ubeskadiget og ren, vedhæfte strømkablet , men ikke lukke sagen døren.
    < Br > 3

    Gør en hurtig kontrol for mekanisk fejl. Tænd for computeren i cirka 10 sekunder og observere dens systemets fans, CPU fan og video card fan ( hvis det findes) . Alle disse fans bør være spinning . Læg din hånd uden for sagen, og bag strømforsyningen ( PSU ) . Du skal føle varm luft kommer ud af gitteret bag PSU . Hvis PSU blæseren ikke fungerer, PSU skal udskiftes eller dets fan behov for at blive erstattet af en uddannet tekniker . Hvis de andre fans ikke er spinning , tjekke deres stik for beskadigelse eller slør .

    I sjældne tilfælde kan den termiske pasta eller fedt mellem din CPU og dens heatsink have nedbrudt , hvilket får CPU'en til at overophede , i hvilket tilfælde kølepladen skal geninstalleres . Det er generelt billigere at erstatte en uvirksom systemet fan end at få det repareret . En uvirksom grafikkort kølesystem skal varetages af en uddannet tekniker . Hvis det er under garanti , skal du kontakte producenten.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Find Systemgendannelse 
    ·Hvad er Computer Identity Theft 
    ·Sådan Fix problemer i Windows fejlsikret tilstand 
    ·Hvordan at reparere en dårlig Disk Partition 
    ·Sådan slettes cookies på din computer ved hjælp af W…
    ·Sådan spiller AAC-filer på Windows Media Player 
    ·Er dampe fra computerchips Dangerous 
    ·Sådan fjernes Ubrugte varer i Msconfig 
    ·Sådan omformatere en Windows XP harddisk uden en cd 
    ·Hvorfor My Video File Crashes My Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Optiplex 745 
    ·Sådan deaktiveres en FTP Banner på en Windows Server 
    ·Sådan Oplåsning af et VMware Session 
    ·Sådan Fix en bærbar Internal Hard Drive 
    ·Sådan Konverter WAV filer fra Mac til pc 
    ·Registry Removal Tools 
    ·Sådan Omdøb Task Bar Ikon i Win 7 
    ·Sådan ændres en Telnet Client 
    ·Sådan foretages fejlfinding Laptop oplader Snore 
    ·Hvad bestemmer, hvor hurtigt en computer Kører 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com