| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan identificerer jeg Services i Msconfig
    ? Microsofts Msconfig.exe er et praktisk værktøj , der hjælper brugerne gennemgå og ændre computerens startindstillinger , se kørende tjenester og efterforske hardware eller software konflikter . Aktuelle versioner af Msconfig har en tabbed interface , der lader dig ændre ofte anvendte systemkonfigurationen grupper. Dette er en af ​​Microsofts mest effektive værktøjer til fejlfinding , men uerfarne computerbrugere risikerer invaliderende tjenester, som computeren kræver for opstart og ydeevne. Microsoft anbefaler fejlfinding med Msconfig kun for avancerede brugere . Kør Msconfig

    Vista-brugere kan klikke på "Start" knappen og skriv " msconfig " i søgefeltet for at lade Vista finde programmets eksekverbare fil. Tidligere versioner af Windows kan kræve, at du vælger " Kør" fra "Start " menuen for at aktivere søgefeltet. Vælg det program ved at dobbeltklikke på dens navn. Grundlæggende fejlfinding muligheder under fanen "Generelt" kan du skifte mellem et " Normal start ", " Diagnostisk start " og " Valgfri start . " The " Valgfri start " er afkrydsningsfelter , som du kan aktivere ( eller deaktivere ) for at indlæse "Systemindstillinger Services " og " Startup programmer. " Valg disse afkrydsningsfelter lader Windows vælge de mindstekrav tjenester og programmer , der er nødvendige til fejlfinding. Hvis du foretager ændringer til fanen "Generelt" , skal du klikke på " Apply " knappen og genstart computeren. Vælg "Cancel" , hvis du ikke ønsker, at Windows til at indstille din fejlfinding præferencer.
    Gennemgang tjenester

    Avancerede brugere kan gennemgå status for hver Windows service og startup programmer ved at klikke på "Tjenester" fanen i Msconfig vinduet. Vista som standard en alfabetisk liste over tjenester , der også viser, om programmet kører . East Carolina University anbefaler, at du sortere listen for at gruppere alle Windows-tjenester sammen til lettere identifikation . Du kan også skjule Windows-tjenester til at begrænse din oprindelige fejlfinding til startup programmer fra tredjepart software.
    Identificere og fejlfinding Services

    Undersøg funktionen af ​​hver service før du foretager ændringer i din eksisterende konfiguration . Selv om den Msconfig vinduet indeholder en knap, der giver dig mulighed for at deaktivere alle tjenester, vælge dette kunne helt deaktivere din computer. Vælg ikke denne indstilling, medmindre du har et system opsving disk , som du kan bruge til at genstarte computeren.

    Søg Microsofts support videnbase for at undersøge formålet med nogen af ​​deres tjenester MSCONFIG skærme , som du ikke helt forstår . Besøg producentens hjemmeside, hvis det er nødvendigt, for at finde ud af mere om processer , som du ikke genkender. Vedlæg service navnet i anførselstegn for at søge efter oplysninger om det i din søgemaskine . The Elder Geek og Hvad er Running er to hjemmesider, der giver oplysninger om navnene på processer, der anvendes ved populær software som Adobe og Java, virus og spyware-programmer , lokalområdet og trådløse netværk , sammen med printere og hardwaredrivere .
    < P > For de bedste resultater , skal du deaktivere kun en eller to tjenester på et tidspunkt . Aktivere og deaktivere tjenester ved at klikke på afkrydsningsfeltet til venstre. Genstart computeren og undersøge effekten . Hvis dine valg ikke hjalp , gå tilbage til Msconfig "Tjenester " fanen og igen de tjenester, du deaktiverede , så prøv at deaktivere en anden og genstart .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan deaktiveres LED-indikatorer på en bærbar 
    ·IE7 Stoppet Loading 
    ·Sådan fjernes en bluescreen 
    ·Conflicker Worm Removal Tools 
    ·Sådan nulstilles til fabriksindstillingen for Dell Lat…
    ·Sådan foretages fejlfinding et tastatur pegefelt 
    ·Sådan Execute en eksekverbar fil på en Remote PC 
    ·En optaget DVD kan ikke afspilles på en Windows Vista-…
    ·Sådan får du vist en skjult partition på Windows XP 
    ·Hvordan man laver en webside Bigger 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en PC Fejlmeddelelse 
    ·Sådan Konverter en sang til AAC 
    ·Sådan udskriver Cards i Vista 
    ·Hvordan man laver en Fake Scar 
    ·Sådan forbindelse til internettet via WiFi Med en Netb…
    ·Hvordan man åbner en computer uden en adgangskode 
    ·Sådan fjernes Index.dat 
    ·Sådan Clear en computer adgangskode 
    ·Sådan Konverter MP3 til WAV i Ubuntu 
    ·Sådan ændres alle fil Mappeikoner 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com