| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan kan jeg teste RAM
    ? Computer lock-ups, genstarter og nedbrud er almindeligt skylden på operativsystemet , men nogle gange operativsystemet er uden skyld . Synderen kan være defekt RAM. Defekte RAM kan forårsage et væld af spørgsmål, og skal testes , når der sker uforklarlige fejl på et system. Metoder

    Der er to primære måder at teste RAM. Den bedste måde er at bruge en memory - test maskine . Testeren kan tjekke SIMM , RIMMs , DIMM og andre typer af RAM.A memory tester kan identificere typen og hastigheden af ​​RAM, identificere, hvis RAM har paritet , lokalisere enkelt bit fejl; afsløre power- , støj - og timing -relaterede fejl ; . og opdage shorts og datalagring fejl

    Sammenlignet med en software testmetode kan en hukommelse tester variere timing og hukommelse adgang metoder , som er umulige at opnå , mens hukommelsen stadig er installeret på computeren. Omkostningerne ved en hukommelse tester spænder fra $ 1.000 til $ 2.500 eller mere , hvor priserne uden for rækkevidde af den gennemsnitlige computer entusiast.
    P Der er flere software RAM testere til rådighed, men to førende programmer udbydes gratis. Memtest86 er et program frigivet under GNU Public License ( GPL) og kan findes online på memtest86.com . Du downloader softwaren , brænde på en cd -rom ( eller skrive til en diskette eller USB-drev ), og start computeren med det. Programmet kører automatisk ved opstart , og vil teste din hukommelse ved hjælp af en bred vifte af læse-skrive metoder , og viser resultaterne på skærmen. Fjern alle, men en pind af RAM i din computer for mest nøjagtige test og tillade Memtest86 for at fuldføre flere omgange ( fem eller flere ) for en mere nøjagtig beretning om hvert stykke RAM.

    Microsoft har udgivet et program kaldet Windows Memory Diagnostic, et gratis værktøj designet til at diagnosticere RAM fejl samt ( se Resources). Du kan køre både Memtest86 og Windows Memory Diagnostic fra diskette eller cd -rom. Hvis du kører Windows , kan Windows Memory Diagnostic være nemmere at sætte op , fordi det vil gøre det automatisk ved at køre programmet i Windows. Du henter programmet, klik til at køre, og fortælle den, hvor du ønsker at installere (diskette eller CD- ROM) . Boot fra disken for at køre testen af ​​hukommelsen .
    Defekt RAM
    p Hvis test metode, du har valgt afslører, at din RAM er defekt , den bedste indsats er at erstatte hele kortet . Hvis du bruger dual-channel RAM , så sørg det nye kort er et match for den resterende hukommelse eller udskifte begge kort for at sikre kompatibilitet . Undgå generiske hukommelseskort , hvis muligt. Udtrykket " du får hvad du betaler for" gælder for RAM, så holde sig til etablerede mærker som Crucial eller Kingston. Kontroller, at udskiftningen hukommelse er kompatibelt med dit system og eksisterende hukommelse, før købet. Nogle mærker RAM er ikke kompatible med hinanden og kan få computeren til ikke starte. Hvis dette sker , skal du prøve at starte systemet med hvert pind individuelt for at afgøre, om memory sticks er uforenelige med computeren, eller hinanden.

    Hvis RAM ikke tester defekt , men du stadig har computer problemer , din næste skridt er at udføre fejlfinding på operativsystemet .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix lav lysstyrke på en Alienware M15x 
    ·Sådan Fix problemer Installation med Windows Installer…
    ·Hvorfor er ikke musen klikke på min Inspiron 1501 
    ·RAM Chip Identifikation 
    ·Hvordan til at annullere en Spy Sweeper Abonnement 
    ·Sådan Fix en Dll Problem 
    ·Mine Automatiske opdateringer vil ikke tænde 
    ·Hvordan til at hjælpe nogen, der er Computer Analfabet…
    ·Sådan foretages fejlfinding Hukommelse 
    ·Hvordan at holde folk fra hacke din firewall 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en adgangskode fra en Toshiba bærbar 
    ·Sådan Stop en bestemt IP i Windows Vista 
    ·Sådan at uploade filer fra en browser 
    ·Hvordan at slippe af ActivClient 
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt uden at få Fejl 0…
    ·Sådan fjernes en Dell Latitude CP Laptop Password 
    ·Sådan Bloker en trojansk virus 
    ·Sådan nulstilles blækniveauet på en Lexmark printer 
    ·Sådan Fix en HP bærbar skærm 
    ·Sådan Clean Windows vira med Linux 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com