| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Compaq Evo Notebook Fejlfinding Startup
    Evo bærbare blev fremstillet fra omkring 2002-2003 af Compaq Computers - de sidste sande Compaq produkt før fusionen med Hewlett Packard. Mens Evo modeller blev pensioneret af HP i 2004 , var der millioner af Evos solgt og stadig er i brug i dag. Selvom bestemt ikke en fartdjævel , Evo N600 , N620c og N800c designs produceret en kompakt lille bærbar computer , at mange brugere stadig værner om. Reparation af Evo når urolighederne opstår ofte er indsatsen værd. Diagnosticering Start Ups

    Hvis AC Adapter stik fungerer korrekt , vil Evo blinke nogle tegn på liv, når du trykker på den blå power -knappen , som regel i form af skærme, der viser harddiskens aktivitet og batteri status . Prøv at fjerne batteriet , frakoble AC og trykke på power -knappen igen for at dumpe overskydende ladning i bundkortet. Sæt AC tilbage og prøv på afbryderknappen igen . Lyt til enhver harddisk-aktivitet ved at sætte øret på tastaturet eller placere din hånd under harddiskpladsen. Kig efter et blinkende lys på cd -drevet. Kontroller, om cd-drevet åbnes, når du trykker på knappen . Tryk på Fn- tasten og tast, der svarer til den eksterne monitor -feed -funktion, bare for at være sikker på at du ikke har uheld " slukket " din laptop skærm . Se på skærmen for eventuelle blinker eller udseendet af en BIOS-skærmen . Enhver af disse tyder på, at bundkortet kan være intakt , men der kan være problemer med harddisken
    Test Inverter

    Prøv en mere test, før diagnosticere et bundkort eller harddisk fiasko . Tryk på afbryderknappen , og derefter forsigtigt bevæge fingrene langs det område af den bærbare computer lige til højre for afbryderknappen. Flyt dine fingre hen over strimmel plast, fast tryk , der flytter fra venstre til højre , som om at spille et klaver. Hvis skærmen pludselig blinker , betyder det, din LCD-skærm /power inverter kan blive blæst og skal udskiftes. Sæt en ekstern skærm til DB9 video port på bagsiden af den bærbare computer og forsøge at starte computeren igen. Hvis du ser Windows belastningen på den eksterne skærm, men din LCD-skærm er sort , problemet helt sikkert er med den magt inverter . Bestil en erstatning fra en professionel forhandler på Ebay . Du kan erstatte denne del selv.
    Prøv en Boot til BIOS

    Tryk på F2 , som du forsøger at starte maskinen. Hvis BIOS -skærmen vises , se på åbningen inventarlisten . Din harddisk bør optages på listen. Hvis din harddisk mangler, det er en god indikation harddisken har et problem. Sæt harddisken og geninstallere Windows. Compaq hjemmeside tilbyder downloads af alle de drivere, der fulgte med Evo -systemer. Forsøge at redde dine data fra den fejlslagne harddisk ved hjælp af en bærbar computer " slave " adapter og en stationær computer.
    Prøv en Boot til safemode

    Press F8 , som du genstarte. Hvis du får " safe mode " skærm valg , klik på " Safe Mode " eller " Sidste kendte fungerende konfiguration ", og se, hvis harddisken støvler. Hvis det gør boot, chancerne er store , at din Evo er inficeret med en virus, der forfalskninger hardwarefejl . Ryd op i infektion og prøv systemet igen .
    Intet svar
    p Hvis du ikke har nogen tegn på liv overhovedet efter at have gennemført alle disse tests , er det sandsynligt bundkortet er blæst . Du kan ofte finde serviceres Evo N600/N620 bundkort udskiftninger på nettet , især på Ebay , men spørg en professionel tekniker til at gøre denne reparation for dig. Da en brugt Evo N600C er værd kun omkring $ 175 undgå at bruge for meget på denne reparation , medmindre maskinens design og størrelse er kære for dig.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding DV6000 Screen Rolls 
    ·Hvordan laver Slingbox arbejde gennem et Access Point 
    ·Hvordan at slippe af Baggrund programmer i Windows Vist…
    ·Sådan Stop My Computer Fra Buffering Når du spiller m…
    ·Hvordan man laver en brugerdefineret Recovery CD 
    ·Sådan foretages fejlfinding Latitude D600 Red Lighting…
    ·Problemer Efter en Memory Upgrade 
    ·Sådan Fix en generisk Host Process for Win 32 Tjeneste…
    ·Sådan installeres Mshtml.dll 
    ·Sådan Genaktiver Microsoft Office 2003 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan skal vurdere et PC Performance Flaskehals 
    ·Sådan formateres en harddisk ved hjælp af en System R…
    ·Sådan Stop Google Fra Hacking My Web Browser 
    ·Sådan slette Hard Drive Historie 
    ·Sådan Stop Auto Dial Up 
    ·Sådan fjernes en Norton Firewall Blokering internet 
    ·Sådan slettes Windows Update ikon fra skrivebordet 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Inspiron 700m 
    ·Sådan foretages fejlfinding et tastatur pegefelt 
    ·Sådan Stop PC Freeze 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com