| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Kan jeg erstatte et indre Power Jack Myself på en bærbar
    ? Mange bærbare computere blev aldrig designet til at blive så misbrugt som bærbare computere er ofte i dag, især i hænderne på børn og mobile studerende og voksne . Den effekt stikket på bagsiden eller på siden af ​​de fleste bærbare computere er ofte faretruende eksponeret og kan være revnet fra bundkortet med én uheldig hårde bump af stikket under hårdhændet behandling . Reparationer på disse krakkede magt stik er kun muligt i nogle tilfælde - af fagfolk. Desværre , self- reparationer er sjældent succes. Skader på Bundkort

    "plug in" port, som forbinder vekselstrømsadapteren til den bærbare computer , er , indrømmet, en meget enkel enhed. På de fleste bærbare computere , er denne plug i havn bestående af en lille metal indlæg om på størrelse med en tyk blyant bly, monteret inde i en lille metalkasse . Denne lille boks er loddet til bundkortet.

    I mange tilfælde , når stikket rumlede , bliver kraft overførsler via stolpen og loddede "fødder" af kassen knækket bundkortet. Hvis elektriciteten blev fødes i den bærbare computer , når denne skaden skete , gebyret ofte går amok på bundkortet , kortslutning det ud. Undertiden kraft "bump " er så stærk, at bundkortet bogstaveligt er revnet . Når enten sker bundkortet er uoprettelig beskadiget , og udskiftning af strømstikket , vil ikke løse problemet. De fleste amatører er ude af stand at afgøre, om bundkortet har været kortsluttet , før de går til regning og ulejlighed at erstatte strømstikket .
    Surgery ikke for amatører

    er teknisk muligt for et kæledyr ejer at gøre en appendectomy på deres kat, men nogle ejere af kæledyr ville selv tænke på at udføre kirurgi på deres elskede dyr. Ligeledes bør de fleste ejere ikke blive fristet til at gøre " operation " på deres værdsatte laptop. En bærbar computer er ikke en mekanisk enhed som et køkken brødrister. Der er få " brugeren " dele udskiftelige af amatører . Chancerne for succes er meget begrænset, mens chancerne for at forårsage yderligere skade på bundkortet eller andre komponenter er stor.
    Fortsætte med forsigtighed
    p Hvis selv- reparation er den eneste mulighed, kan du øge dine få chancer for succes med mindst at blive ekstremt forberedt. Du skal erhverve den oprindelige Servicehåndbog til din laptop mærke og model. Studér service manual skemaer for , hvordan den bærbare computer er samlet. Brug korrekt guldsmedens eller elektronik -værktøjer. Arbejde i en statisk fri, rod -fri, godt tændte område. Hold styr på alle skruer med etiketter og tape . Brug et forstørrelsesglas monteret på et stativ til håndfri brug. Forvirring , fejltagelser eller bruger brute force vil ofte være fatalt.
    Lodning Elektronik

    Når det kommer til lodning en ny AC -stik til bundkortet, fortsæt med så meget forsigtighed , som hvis du var demontere en atombombe . Brug en speciel nål -point loddespids og praksis lodning , indtil du kan lodde en mikroskopisk smule af metal til et andet mikroskopisk smule metal - uden at brænde bundkortet eller spattering hot loddetin løbet nærliggende elektronik
    nr. opnå
    p Hvis den nye jack stadig ikke fungerer , vil du aldrig rigtig vide, om reparation indsats eller større bundkort skader , har skylden. Hvis din spildt tid, og omkostningerne ved udskiftning AC -stikket , er ikke vigtigt , kan dette ikke være et problem. Dog vil den bærbare computer stadig ikke repareres , og du kan have gjort yderligere skade , så en sagkyndig eneste valg nu vil være fuldstændig udskiftning af bundkortet på en langt større regning.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Deep Clean Min PC 
    ·Boot Safety for en Dell GX260 
    ·RAM Problemer & Blue Screen 
    ·Hvordan slår jeg UAC 
    ·Min DVD-ROM vil ikke arbejde Når Windows Service Pack …
    ·Hvad hvis iTunes ikke siger enheder Når du tilslutter …
    ·Sådan aktiveres Internet Options 
    ·Sådan fjernes Dr. Watson Postmortem Debugger 
    ·Sådan Clean en harddisk Efter en spyware Infektion 
    ·Sådan Check My Dial Up Connection Speed ​​
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix en bærbar computer, vil ikke gendanne en pr…
    ·Sådan Maksimer Internet Speed ​​til en enkelt enhed 
    ·Sådan installeres TypePad knappen 
    ·Sådan Download gratis Spybot Spyware 
    ·Sådan Find & bruger en browser 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en HP-computer 
    ·Sådan fjernes Msimn 
    ·Sådan får affaldsspanden Icon Tilbage 
    ·Sådan Fix en ukendt enhed i en Device Manager på en H…
    ·Hvorfor Computer Say NTLDR mangler 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com