| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan afgøre, hvad der gøre din computer Boot Slow
    Et nyt computer er vidunderligt. Det starter hurtigt op , og kører meget glat. Medmindre du er en computer ekspert, mere end sandsynligt , vil din computer langsommere et par måneder efter du begynder at bruge det. Der er en række årsager , du computer vil bremse ned. Der er lige så mange tips , tricks og løsninger til at løse disse problemer. Hvad du har brug
    Computer
    dåse komprimeret luft
    lille skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    Sådan afgøre, hvad der gøre din computer Boot Slow ?
    1 p mest almindelige årsag til langsom computer boot tid er software -relaterede. Først kører din disk defragmentere nytte i din computer -værktøjer. Lukke ned og genstarte for at se, om denne proces løste den langsomme opstart problem.

    Next , se nøje se på din installerede software. Hvis din computer begyndte opstart langsommere efter installation af et nyt program , skal du kontrollere indstillingerne af softwaren til at se, om det kan deaktiveres ved opstart. Hvis det ikke fremskynde tingene , prøv at afinstallere softwaren . Hvis denne software er noget, du gerne vil holde på din computer , skal du kontakte support team for dit produkt og spørge, om de har en løsning til at holde software fra langsommere din boot tid.

    Du bør også åbne din kontrol panel og kontrollere programmerne mulighed. Vær sikker på, at det kun programmer, du har installeret , er til stede. Hvis der er noget der, du ikke placeret der , søge efter programmet på nettet for at se, om det er en nødvendig program. Hvis ikke , skal du fjerne det.
    2

    Dernæst afgøre, om dit problem hardware er relateret. Dette bør gøres ved at kontrollere nogle af de mest almindelige hardware årsager til langsom -boot computere. Kontrol af hardware er et vigtigt skridt

    En af de mest almindelige problemer bremse computere er varme. Din computer fans måske ikke køling din processor eller andre komponenter korrekt . Fysisk kontrol for at se, at alle ventilatorer fungerer korrekt. Undersøges for støv, funktionsfejl eller løse lejer. Kontrollér, at de er tilsluttet, og der er ingen støv eller snavs tilstopper luften fra blæseren . Kontrollere bevægelsen af ​​ventilatoren eller fans . De skal bevæge sig frit uden slagger . Løse eventuelle problemer ved at rense eller udskifte den defekte fan eller fans .

    Visse hukommelsesproblemer kan forårsage en computer til at starte langsommere. Hvis du har installeret nye hukommelse , sørg for at det er den rigtige hastighed. Hvis din computer er en lidt ældre , kan du brug for mere hukommelse . Din hukommelse kan blive beskadiget , hvilket medfører en fejlfunktion. Åbn computeren, og kontrollere memory sticks , der er installeret . Kig efter eventuelle fysiske skader eller overophedning .

    Harddiskens problemer eller anden komponent problemer kan også få computeren til at starte langsommere. Løb scandisk på computeren vil identificere harddisk spørgsmål. Der er også software til rådighed, der kan teste sundhed af andre komponenter. Enten på en disk , der kom fra det stykke hardware, eller nogle hæderlige software kan diagnosticere hård ware spørgsmål.
    3

    Everyday normal surfing på internettet vil undertiden tilføjer små stykker af programmer eller komplette spyware på din computer, der vil bremse din boot tid. Ved hjælp af en god spyware -malware detektor vil holde surfe på internettet skrammel fra installerer sig selv på din computer. Brug denne type program ofte.

    Regelmæssig defragmentering og scanning af din computer vil forhindre computer boot tid afmatning. Hvis softwaren giver dig mulighed for at indstille automatisk scanning og opdatering bruge det. Planlægning din vedligeholdelse software til automatisk at tage sig af eventuelle problemer vil spare en masse tid og frustration.

    Du skal have et antivirusprogram installeret , kører det ofte , og være sikker på det er opdateret med de nyeste virus definitioner. Regelmæssig vedligeholdelse af din computer vil sikre en smidigere - løb og mere stabil computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Speed ​​Up Your bærbar eller stationær 
    ·Sådan gendannes filer Efter en Hard Drive Crash 
    ·Min computer kan ikke starte op : The Fan er bare køre…
    ·Sådan Check Hvis du har en dårlig Laptop Display 
    ·Sådan fjernes en dårlig sektor fra en harddisk 
    ·Min PC låses, når min harddisk Er ud af Sleep 
    ·Sådan Power Cycle en computer 
    ·Sådan Bloker Trådløst internet 
    ·Sådan Fix Windows 2000 Diskoprydning 
    ·Hvordan at slippe af Ezula Adware 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg kopiere filer fra CD eller DVD til en h…
    ·Hvordan at reparere en Blue Screen 
    ·Sådan ændres opløsningen fra Sideways 
    ·Sådan Reparation Konfiguration Opdateringer i Vista 
    ·Sådan Reset Desktop Efter en Backdoor Trojan 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Mikomi bærbar Web…
    ·Sådan gendannes CD Plus for en nc8430 bærbar 
    ·Sådan ændres en Windows XP Clock Back From Army Time 
    ·Hvor hen til Genoprette og spar Lost tekstfiler 
    ·Sådan Konverter en WAV til 8kHz 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com