| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvilke filer skal jeg fjerne at rense mig computer Register
    ? Rengøring af en computers register er tilrådeligt for en række årsager, herunder oprydning af en virus, eller for grundlæggende vedligeholdelse . Problemet er , hvordan en bruger formodes at vide , hvilke af disse filer til at rense ? Nogle programmer , der er udviklet specielt til at vise brugeren hvilke filer at rengøre, og som bør overlades alene, løse dette . Altid konsultere en IT -tekniker , før du starter nogen renseprocessen i registreringsdatabasen, så alvorlige skader på pc kan opstå, hvis forkerte element slettes . Sikkerhedsforanstaltninger

    Før du forsøger at rense registreringsdatabasen , skal du sikkerhedskopiere alle nødvendige filer og registreringsdatabasen , hvis du sletter en forkert vare . Microsoft anbefaler at installere hjælpeprogrammet Sikkerhedskopiering og sikkerhedskopiering af systemet ved hjælp af denne nytte. Microsoft anbefaler også sikkerhedskopiere alle elementer til et eksternt drev , CD eller anden sådan enhed som et alternativ. Microsoft anbefaler også at bruge et eksternt program som Acronis True Image til at sikkerhedskopiere filer til en Windows Vista-baseret maskine. Du kan også bruge den indbyggede Systemgendannelse funktion i enten programmet så godt. Når du har sikkerhedskopieret systemet som er nødvendigt, kan du derefter gå videre til at rense registreringsdatabasen .
    Finde Software

    Download en registreringsdatabasen renere for dit valg . Et godt sted at kigge efter anbefalinger til et register renere forenelig med din computer er på hjemmesiden How- ToGeek.com eller på PCTools.com . Når du finder en renere, downloade den og gemme den på skrivebordet. Dette er så du nemt kan finde den , når du er klar til at køre den.
    Kører Cleaner

    Windows Vista-brugere , du har brug for administratorrettigheder til køre dette program. For både Windows Vista og Windows XP-brugere , skal du dobbeltklikke på ikonet for at bringe vinduet op for at køre programmet . Klik på " Kør" for at opdrage den Install Wizard , og følg anvisningerne for at afslutte installationen . Programmet skal åbne automatisk, men hvis ikke, skal du klikke på "Start" knappen , vælg derefter " Alle programmer " og klik på navnet på det program, du vil køre. Følg anvisningerne for at scanne registreringsdatabasen . Dette kan tage op til 20 minutter eller mere , afhængig af hvor fuld registreringsdatabasen er . Når programmet er færdig scanne registreringsdatabasen og bringer navnene på elementer i registreringsdatabasen for at fjerne , kan nogle være tvivlsom. Hvis der er tvivlsomme elementer i registreringsdatabasen , søge navnene på de elementer i registreringsdatabasen i en søgemaskine som Google , Yahoo eller Bing for at sikre, at de er sikre at fjerne og ikke er nødvendige for drift af systemet . De fleste gange, renere scanner og bringer elementer, der er sikkert at slette , men intet program er perfekt, og sommetider ønsker måske at slette et nødvendigt element. Når du er færdig kontrollere alle indgange og alle er sikkert at slette , følg anvisningerne for at tillade programmet at slette de poster i registreringsdatabasen. Når dette er fuldført , er du færdig og kan trygt lukke programmet .
    Advarsler

    Før du starter enhver oprydning program i registreringsdatabasen , skal du kontakte en IT -tekniker . Hvis programmet sletter noget, som ikke skulle have været slettet, og pc'en kører ikke korrekt , gendanne registreringsdatabasen til dens tidligere tilstand med backup-filer , du har foretaget , før hånden .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Problem Ændring af Product Key i Vista 
    ·Sådan foretages fejlfinding Microsoft Mail 
    ·Sådan Find Moving Trojan Virus 
    ·Hvordan at kontrollere, om systemet eller Tastatur & mu…
    ·Sådan Fix XP og fjern Hijacker 
    ·Hvorfor er min PC Slow 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba P35- S611 
    ·Hvordan man laver en browser køre hurtigere 
    ·Sådan Reset en browser til at fjerne Security Pop - Up…
    ·Sådan gendannes en Erstattet Word-dokument 
      Anbefalede Artikler
    ·Gendanne data fra et hukommelseskort 
    ·Sådan Reparation Net Logon service 
    ·Sådan Tænd HP Core 2 Quad Processor 
    ·Sådan Stop Chkdsk 
    ·Hvordan du manuelt rense registreringsdatabasen for tro…
    ·Kan jeg Recover My Kindle Bøger på anden læser 
    ·Sådan slettes flere meddelelser på en Dell-computer 
    ·Sådan Edit & Clean en Registry 
    ·Jeg kan ikke starte Computer Management 
    ·Hvad er Jucheck.Exe Files 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com