| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Fix Vista Opdater Problemer
    Microsoft Windows Vista holdes strøm gennem den automatiske installation af kritiske opdateringer fra Microsofts servere . Disse opdateringer er beregnet til at løse eventuelle sikkerhedsproblemer med Vista-computere , reparation software og hardware problemer og holde din computer på sit bedste. Nogle gange, opdateringerne undlader at installere, eller de kan ikke downloades. For at finde ud af, hvorfor opdateringerne ikke fungerede korrekt, er der et par trin til fejlfinding , du bør tage. Ting du skal
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    fejlfindingstrin
    1

    Dobbelt -tjek din internetforbindelse. Hvis din computer ikke er tilsluttet internettet, kan Windows Update ikke downloade eller installere opdateringer. På proceslinjen , klikke på dit netværk ikonet for at sikre, at du er tilsluttet . Tjek dit modem til at sørge for, at det er tændt.
    2

    Sørg for, at din computer stadig er indstillet til at modtage opdateringer . Klik på knappen Start på computeren, skriv derefter "Windows Update" i søgefeltet . Klik på " Windows Update " i resultaterne kassen. I venstre kolonne af vinduet , der popper op , klik på " Skift indstillinger ". Under overskriften " Vigtige opdateringer ", skal du have " Installer opdateringer automatisk " valgt. Hvis det ikke er , skal du vælge denne mulighed, og klik derefter på "OK". Efter at gøre dette , klik på " Søg efter opdateringer " i næste skærmbillede.
    3

    Sørg for, at din firewall er at tillade Windows at nå opdateringsserveren. Sluk din firewall off øjeblik og prøv at installere opdateringen igen for at se, om firewall'en er problemet. Hvis opdateringen går igennem, skal du ændre din firewall til at give Windows Update tilladelse til at kontakte serverne.

    Åbn din firewall -program og åbne firewall-indstillinger . Find listen over programmer , der er tilladt gennem firewall og vælg Tilføj , derefter tilføje Windows Updater til listen over tilladte . Genstart computeren, og prøv installationen af ​​opdateringen igen.
    4

    Tjek din computers ledig plads. Hvis der ikke er nok ledig plads på din computer, vil opdateringer ikke hente eller installere. For at se hvor meget ledig plads du har , skal du klikke på "Start" og klik på " Computer". Du skulle se mængden af ​​ledig plads tilbage på din computers harddisk under en bar repræsentation af drevet.
    < P > Hvis ikke, skal du højreklikke på din harddisk , som normalt C :/drevet, og vælg derefter Egenskaber. Dette vil vise et pop- up vindue med et søjlediagram , der beskriver den tilgængelige ledige plads . For at gøre plads til dine opdateringer , afinstallere ubrugte programmer , slette midlertidige filer og tømme papirkurven.
    5.

    Accepter betingelserne i licensaftalen . Klik på " Start" knappen og derefter åbne Windows Update ved at klikke på " Alle programmer ", og navigere til det pågældende program. Kontrollér "Opdater fejlmeddelelser" displayet for at se , hvis de ikke nævne at blive installeret på grund af licensvilkår . Klik på " Prøv igen" for opdateringer med dette budskab , så acceptere licensbetingelserne , når du bliver spurgt.
    6

    Søg Microsofts websted for fejlnumre Hvis ovenstående løsninger ikke virkede. Hvis en opdatering er hentet , men kan ikke installeres på grund af en vis fejl , tjek fejlen nummer i Windows Update. Naviger til Microsofts hjemmeside og indtaste fejlnummer i søgefeltet for at se detaljer og læse om der er mulige løsninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Toshiba Satellite L 300 Laptop Hjælp 
    ·Hvad er Hacking & hvordan kan det være skadeligt 
    ·Hvorfor har min computer Sound ikke arbejde 
    ·Sådan Reducer en AVI-fil 
    ·Sådan Fix Vista Opdater Problemer 
    ·Sådan deaktiveres Scriptfejl 
    ·Sådan ændres My Desktop Wallpaper Registry 
    ·Sådan Practice de 5 trin af Computer Troubleshooting 
    ·Hvordan at slippe af VBS /Prorat 
    ·Sådan fjernes Just- In -Time Debugging 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Hjælp og Support Services i Windows…
    ·W32 Conficker Worm Removal Tools 
    ·Sådan Transfer programmer fra computer til computer 
    ·Sådan fjernes en Svchost Virus 
    ·Hvordan laver Cruzer Mini ReadyBoost 
    ·Sådan Gør Windows Ikoner Smaller 
    ·Sådan slettes en trojansk virus fra din pc 
    ·Sådan justeres bas på computeren 
    ·Hvordan gendanner jeg en HP 6630 
    ·Sådan foretages fejlfinding Dell Latitude D510 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com