| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    HP Pavilion System Recovery
    HP Pavilion er et af Hewlett Packards top-sælgende modeller HP-computere , ifølge Best Brand til at købe . Denne linje af computere første omgang ramte markedet i 1995 og er siden blevet opgraderet og opdateret med mange gode funktioner, herunder HP Backup og Recovery Manager. HP Backup og Recovery Manager kan du gendanne dit system i tilfælde af en virus eller anden malware , utilsigtet fil sletning eller en beskadiget operativsystem. Gendannelse dit system på HP Pavilion er nemt selv for en begynder computer bruger og vil gendanne computeren tilbage til sin fabriksstadiet tilstand. Derfor kan du bruge System Recovery
    p Der er flere grunde til, at du måske ønsker at gøre en fuldstændig og komplet systemgendannelse på dig RHP Pavilion . Hvis du uforvarende sletter en fil eller fjerne en nødvendig komponent til et program , for eksempel, kan du ønsker at gendanne computeren til en tidligere tilstand , hvor alle de filer var tilgængelige , og systemet fungerede korrekt.
    P Hvis du bemærker at din computer begynder at køre langsomt , eller du oplever et øget antal popups , mens perusing internettet og dit anti- virus software ikke har opdaget nogen problemer , kan du have en form for ondsindet software, som du har brug for at fjerne.

    Andre årsager til at du ønsker at gøre en systemgendannelse på din HP Pavilion omfatter bestikkelse af dit operativsystem eller problemer med din harddisk, som du ikke kan reparere . Gør en systemgendannelse vil gendanne til din computer tilbage til den oprindelige tilstand ved køb , hvilket betyder, at du vil miste alle programmer , som du har installeret, efter køb samt sletning af filer og materialer, du gemte efter at købe. Derfor, før afslutning af en systemgendannelse , anbefales det at du sikkerhedskopierer alle vigtige dokumenter og skrive ned alle de serienumre for hvert af de programmer, du har installeret.
    Brug af HP Backup og Recovery Manager
    p Hvis du allerede er logget ind på din computer, kan du bruge HP Backup og Recovery Manager , der kommer pre - installeret på din HP Pavilion computer. HP Backup og Recovery Manager sikkerhedskopierer data og applikationer og giver dig mulighed for at oprette genoprettelsesdiske (cd'er eller dvd'er ) for at opretholde en backup af hele dit system fabriksstadiet . Du kan få adgang , skal du gå til Start-menuen og i dialogboksen , skriv " Recovery " . Dette vil bringe en dialogboks med mulighed for at vælge " Systemgendannelse ". Når du klikker på det , vil du blive bedt om at gøre en Microsoft Systemgendannelse. Vælg "nej" og klik på "Næste ", som vil tage dig til muligheden for at sikkerhedskopiere dine filer , du ønsker at gøre. Efter at gøre dette, klik på "Næste " for at starte systemgendannelsen, at omformatere din harddisk og destruere alle data på din HP Pavilion .
    Ødelagt
    eller ubrugeligt Operating System
    < br >

    Hvis dit operativsystem standser arbejdet eller bliver inficeret eller utilgængelige eller anden grund , kan du gøre en systemgendannelse på din HP Pavilion ved at starte computeren og trykke på " F11 ", som det begynder. Dette vil åbne HP Recovery Manager , så længe du er i stand til at få adgang til recovery partition på din harddisk. Du vil vide det samme, hvis du får en fejl , der angiver filen ikke kan tilgås . I tilfælde dette sker, vil du nødt til at bruge de gendannelsesdiske, du udfyldte da du købte computeren eller bestille en erstatning fra hp.com .
    Brug genoprettelsesdiske

    i tilfælde af at du ikke er i stand til at få adgang til HP Backup and Recovery , kan du også udføre en systemgendannelse på din HP Pavilion direkte ved hjælp af din gendannelsesdiske . Gendannelsesdiske ikke kommer med computeren , men er let oprettes du på noget tidspunkt adgang til HP Backup & Recovery Manager. Hvis du ikke har oprettet backup-diske kan du bestille udskiftninger på hp.com .

    Når du har dine gendannelsesdiske , du vil indsætte dem i computeren. Genstart computeren for at åbne i recovery -mode. Hvis du bruger systemet genoprettelses-cd'er eller dvd'er, som du har oprettet , skal du følge anvisningerne for at indtaste dem i den rigtige order.HP 's diske kræver ikke dette ekstra trin .
    Kontrollér tilstand Bagefter

    Når du har udført systemgendannelse , skal du kontrollere tilstanden af ​​dit HP Pavilion , og sikre, at alt er installeret korrekt . For at gøre dette, vil du åbne HP Backup & Recovery Manager. Vælg " Avancerede indstillinger " næste check " Computer Checkup " og klik "Næste". Du vil derefter vælge den type test, du gerne vil udføres på din computer hukommelse test og en disk kontrol af din HP Pailion vinduer partition.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min Wireless Laptop vil ikke forbinde Når du er på en…
    ·Microsoft Exchange 2003 Server Management Tools 
    ·Gendan CD procedurer for en eMachines 410 
    ·Sådan bruges Genoprettelseskonsol Check Disk 
    ·Sådan foretages fejlfinding Corel Tilstand 5000 
    ·Toshiba Tecra 8200 Fejlfinding 
    ·Fejlfinding en Toshiba Tecra S1 
    ·Scannere & USB Problemer 
    ·Hvordan at reparere en korrupt Media Center 
    ·Sådan Genopbyg en Print Spooler i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en DBX fil 
    ·Sådan Fix Windows Falske Fejl 
    ·Sådan gendanne slettede filer Brug Shadow Copy 
    ·Sådan Reparation Computer fryser i Windows Media Playe…
    ·Sådan Tænd trådløs radio på en Toshiba bærbar 
    ·Compaq Presario 2500 Internet Connection Problemer 
    ·Sådan Opdater Linksys WMP54G til Windows Vista 
    ·Sådan fjernes en Mislykket Disk Fra RAID 5 Software 
    ·Sådan ændres Windows Startup Animation 
    ·Sådan Fjernt Installer et INF File 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com