| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan bruges Registry Cleaners på flere pc'er
    Windows registreringsdatabasen er et opbevaringssted for oplysninger om operativsystemet, enheder og software du installerer på din computer. Registreringsdatabasen er hjertet i dit operativsystem og er en meget kompleks og delikat interface. Registreringsdatabasen kan blive både beskadiget eller inficeret og " rengøring" af registreringsdatabasen er nødvendig for at genoprette normal funktion til computeren. En række af registreringsdatabasen "Rengøring" værktøjer er tilgængelige til brug på flere computere. Ting du har brug
    USB Flash-drev
    Adgang til Internet
    C -Cleaner software
    Auslogic s Registry Cleaner software
    Valgfrit: Malwarebytes software
    Valgfrit: SUPERAntiSpyware software
    < br > Vis mere Instruktioner
    1

    Hent en gratis registreringsdatabasen rengøring produkt til en USB-flash -drev. Der er flere gratis produkter tilgængelige på internettet for at hente . Men før du vælger nogen af ​​disse gratis programmer , gøre forskning på produktet. Kontrollér, at produktet ikke er anført nogen steder som spyware eller malware. Nogle registreringsdatabasen produkter er virkelig malware i forklædning. Hvis du henter den " renere " og bruge det , vil du blive inficere dine maskiner . Normalt en ransagning af sites som Kapersky Labs vil afsløre , om programmet er klassificeret som malware. Et pålideligt og hurtig registreringsdatabasen renere er C -Cleaner . Et godt produkt til brug i forbindelse med C -Cleaner er Auslogic registerafdeling Defrag program. Begge er gratis og sikker (se Resources). Begge kan bruges på et ubegrænset antal computere, og på regelmæssig basis .
    2

    Indsæt flashdrevet i målet computerens USB-port . Installer C -Cleaner til C : \\ ProgramFiles bibliotek. Åbn programmet fra den røde "C" ikonet på skrivebordet .
    3

    Klik på " Clean Up " gyvel ikonet og køre dette generelle arbejdsgang program. Klik på Næste på " Registry " ikonet. Klik på " Scan for spørgsmål . " Lad scanningen til at køre. Eventuelle problemer med registreringsdatabasen vises i listen. Når scanningen er fuldført, knappen " Fix Issues" vil vende sig fra lys grå til sort. . Klik på denne knap for at afslutte registreringsdatabasen rengøring
    4

    Install Auslogic registerafdeling Defrag program på maskinen i mappen C: \\ ProgramFiles bibliotek. Åbn programmet fra ikonet på skrivebordet. Vælg "Start Advanced Registry Scan " og derefter "Næste".
    5

    Marker alle de tilgængelige elementtyper kasser eller acceptere de kontrollerede kasser tilbydes som standard. Klik på "Næste " for at starte den egentlige scanning. Denne scanning kan tage flere minutter afhængig af størrelsen på din harddisk. Når scanningen er færdig en " Problemer Found" rapport vil blive genereret. Fravælg alle bokse til emner, som du ikke ønsker at rengøre ( hvis nogen). Lad rubrikken " Back up Registry Entries " kontrolleret. Klik på " Fix ". Bemærk eventuelle forbedringer vil programmet rapportere. Luk programmet, når det står færdigt .
    6

    Gentag denne proces for alle computere. Lad softwaren på maskinerne og uddanne andre brugere til at gennemføre en regelmæssig tidsplan for registreringsdatabasen rengøring for de bedste langsigtede resultater .
    7

    Søg efter andre problemer, hvis C - Cleaner og Auslogics Registry Cleaner ikke synes at korrigere registreringsdatabasen problem . I de fleste tilfælde kan du modtage en "falsk positive" rapport af registreringsdatabasen fejl genereret af eksisterende malware infektioner på maskinen. Hent og kør Malwarebytes og SUPERAntiSpyware at rense denne infektion (se Resources). Begge programmer er gratis og sikker , og er stærkt anbefalet af de fleste pc- reparation fagfolk .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes WildTangent fra en computer 
    ·Sådan finder WEP-nøgle til en Linksys Router 
    ·Sådan Fix Ntdll.dll fejl 
    ·Fejlfinding Java Download i Windows XP 
    ·Debugger værktøj til Windows 
    ·Hvis computeren hænger op , hvad gør du Første 
    ·Fjerne Windows Genuine Advantage oplysninger 
    ·Sådan Fix Windows Media Player Fejl 
    ·Hvad skal man gøre , hvis din Start Menu Forsvinder 
    ·Løsninger til Sløret Computer Images 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Rollback Systemgendannelse 
    ·Sådan Konverter en Windows Media Player til WAV filer 
    ·Sådan Clean inficerede filer 
    ·Sådan kopieres en Dell Systemgendannelse Partition 
    ·Anvendelse af magnetbånd i Computere 
    ·Sådan Roll Back SP3 til SP2 
    ·Sådan Konverter MPEG4 musikfiler til MP3 
    ·Fejlfinding en iWeb Billeder Side 
    ·Sådan Reparation Lost Volumen på Laptop 
    ·Sådan Konverter AMR filer til MP3 -filer gratis 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com