| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan får hurtigere overførselshastigheder Priser
    Indførelse af bredbånd Internet -tjenester såsom kabel-og DSL har i høj grad øget hastigheden af Internet overførselshastigheder i de sidste par år. Med downloadhastigheder på over 10 til 11 Mbps giver de brugere at downloade selv de travleste og mest komplekse websider inden for få sekunder . Desværre er der andre faktorer end hastigheden på din internetforbindelse, der kan bremse dine downloads , hvilket gør surfing på nettet til tider synes at tage for evigt. Hvis du forsøger at udrette noget at bruge internettet i en fart , kan det være skærpende. Ting du har brug
    Spyware /adware fjernelse programmer
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Start tæt på hjemmet ved at optimere din egen computers ydeevne , før du prøver at gøre noget med dit internet forbindelse . Da fragmenterede data på din harddisk kan bremse applikationer ved at gøre det vanskeligt at finde det program segmenter , de bruger til at køre, kan en fragmenteret drev langsom din computer ned , før du nogensinde forsøge at oprette forbindelse til internettet. Du bør derfor defragmentere harddisken regelmæssigt. Klik i træk på " Start" knappen i nederste venstre hjørne af skærmen , " Alle programmer" Accessories "," Systemværktøjer " og " Disk Defragmenter ", og når defragmentering vinduet kommer op , skal du klikke på den og køre det, indtil "Afslut " vises . Dette bør kun tage et par minutter , afhængigt af hvor hurtigt din processor fungerer, og hvor dårligt fragmenteret din harddisk er . dit operativsystem skal nu køre bedre og hurtigere.
    2

    Ryd din Internet cache for at forbedre browserens præstation . Befri din browser af disse ikke længere anvendes filer vil hjælpe din browser finde og genindlæse de sider du faktisk arbejder på. Hvis din browser er Internet Explorer , åbne den (hvis du 've ikke allerede har gjort det ), og find menuen "Funktioner" på linjen øverst på skærmen. Klik i træk "Internetindstillinger ", som skal være de laveste punkt på menuen, "Generelt" fanen til venstre side af "Internet Options " vinduet og til sidst på " Slet" knappen under " browserdata " i vinduet. Afslut ved at lukke vinduet , klikke i træk "Luk" og "OK". Andre browsere bruger en lignende sekvens til slette ubrugte filer fra din cache .
    3

    Prøv at downloade og installere en af ​​de mange bredbånd optimering freeware-programmer til rådighed på en række forskellige websites. To af de bedre valg er Dr. TCP fra coolbusteratyourservice og Optinet fra sharewareconnection.com . det er to af de lettere og mere effektive dem til at bruge .
    4

    Reducer antallet af programmer, du holder åbent på én gang. Din processor har brug for mere tid til at holde styr på , hvordan dine programmer kører jo mere du holder åben, hvilket kan tage op tid, at det kunne bruge kører browseren.
    5.

    Reducer antallet af browservinduer , du har åbne på én gang som godt, for samme grund. Din processor vil brug for mere tid til at holde styr på alle de åbne vinduer. det kan for eksempel nødt til at reagere for at genopfriske anmodninger fra websteder, som du ikke bruger i øjeblikket besøger eller bruger, som kan kræve unødvendige tilslutning tid, der kunne bruges til at downloade fra webstedet (r ), som du rent faktisk arbejder på .
    6

    Få adware og spyware programmer til forebyggelse , hvis du handler online , bruge tid blogging eller i chatrooms eller på anden måde forbindelse til en række forskellige steder. Hvis du bruger nok tid online besøger disse websteder , mange af dem i sidste ende vil ramme dig med spyware og adware. disse mini- programmer vil invadere dit privatliv , men de vil også bremse selv mest robuste bredbåndsforbindelse med deres skrald. Hvis du ikke ønsker at betale for at bekæmpe spyware, kan du prøve Spybot fra sikrere - networking.org . det kan være effektive, og det er gratis , selv om organisationen beder om en donation, hvis du finder deres produkt nyttige. spyware Doctor fra PC Tools er den mest effektive spyware program til forebyggelse , selv om det koster omkring $ 30 om året . Hvis du ikke kan få noget andet til at arbejde for dig, kan det være værd at investeringen. det er blevet bedømt top malware fjernelse program af både PC World og PC Magazine i en årrække .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Zlob.Media.Codec Trojan 
    ·DIY : Digital multimeter 
    ·Hvor hen til Reset CMOS på en HP Pavilion 
    ·Sådan Fix en Windows Installer , der holder Løb 
    ·Sådan Freeware Konverter Real Audio til MP3 
    ·Compaq Presario 6000 Recovery 
    ·Sådan Fix Windows User Profile 
    ·Sådan Stop Fejl ved brug af et HP Recovery CD 
    ·Sådan deaktiveres Tal på en IBM ThinkPad Keyboard 
    ·Hvordan at slippe af Java Byte Kontroller 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Beregn Electrical Load 
    ·Sådan Find en Lost Admin Password 
    ·Sådan Erklær Exception Fejl i Java 
    ·Hvordan kan jeg Fix en bærbar med et tastatur, Typer F…
    ·Sådan Konverter WMA til Apple Lossless på en Mac 
    ·Toshiba Ghost Fejl 
    ·Problemer med at bruge en Pen tablet med en bærbar 
    ·Sådan oprettes en digital Desktop ur Icon 
    ·Fejlfinding en Overophedning HP Laptop 
    ·Sådan Konverter Hi- Def Audio 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com