| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer lydindgang Problemer
    Computere er fremragende multimedie multi -taskers . Ikke alene skal de vise video , men de er i stand til at input og output af lyd i flere formater. De kan kobles til et stereoanlæg eller anvendes på deres egne som audio arbejdsstationer. Når noget går galt med computerens lydindgang , er det vigtigt at forstå, hvordan lyden teknologi i din computer fungerer med henblik på at foretage fejlfinding og løse problemet. Lydkort

    lydkort er , hvor alle de audio input , output, og signalbehandling finder sted. De fleste moderne lydkort er udstyret til at håndtere 2-kanals audio såvel som 5.1 eller 7.1 -kanals surround sound lyd. Selv om de har input til de forskellige surround-højttalere , de fleste surround -kompatible lydkort kun har et par udgange. Nyere lydkort kan omfatte andre indgange såvel som en digital audio input. Andre funktioner omfatter frontpanelet lydstik , eksterne volumen kontrol, og lydforbedring software .
    Indgangstyper

    En typisk computer lydkort er normalt udstyret til at håndtere lydindgange fra én eller to kilder. Stationære computere har typisk en mikrofonindgang og en linjeindgang . På moderne computere er de indgange, og udgange farvekodet . Mic input er lyserødt og line-indgang er blå. Disse indgange kan håndtere mikrofoner og andre kilder med mindre, 1/8 " -stik . Hvis en professionel lydkilde med XLR-forbindelser ønskes, skal det hooked op til en preamp eller blanding bord først.
    < br >
    Desktop vs laptop lydkort

    Desktop lydkort har flere indgange og muligheder end bærbare lydkort . Mens desktop kortene har flere input typer , og surround sound-indgange , bærbare computere kun kommer med én indgang, og output jack . udgangen normalt fordobler som en linje ud og hovedtelefonstik, mens input fordobler som en mikrofon og line-indgang . for at tilslutte en mikrofon til en bærbar computer line -indgang , bør det have en 1 /8 " stik. Mere avancerede mikrofoner , såsom kondensatormikrofoner vil normalt ikke arbejde med en bærbar computer misligholdelse mikrofon indgang .
    Mikrofoner

    Mikrofoner lavet til computere trækker nok strøm fra mikrofonindgang , let at bruge, og er fine til simpel lydoptagelse eller videokonferencer. Til professionel optagelse, dog er mere udstyr, der kræves . En høj kvalitet kondensatormikrofon skal blive hooked på en preamp og /eller en mixer , før at være tilsluttet i mikrofonen eller line-indgang på lydkortet . Professionel kvalitet mikrofoner brug for ekstra power (kaldet phantom power) og XLR-indgange til at fungere , og de fleste lydkort ikke giver dette.
    Forebyggelse /Solution

    Når fejlfinding dine input , er det tilrådeligt at bruge computerens software til at sikre en bestemt indgang ikke er dæmpet eller skruet ned hele vejen. Lydkort er følsom overfor høj frekvenser , så hvis det indgående signal er for højt , vil du opleve forvrængning. Når du bruger analoge rød /hvide indgange og udgange , kan en Y- adapter være nødvendigt at konvertere outputtet til en 1/8 "jack kompatible med computeren . Tilsvarende, hvis outputtet har en 1 /4" jack, en anden konverter er påkrævet . SPDIF , koaksial og andre digitale indgange kræver kabler til overførsel af digital lyd.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjerner Trojan Horse Spyware gratis 
    ·Hvordan sikres Alle ansøgninger kan oprette forbindels…
    ·CPU temperatur og Overophedning 
    ·Sådan gendanne slettede materiale fra en bærbar 
    ·Sådan fjernes KService.exe 
    ·Sådan Sync en bærbar computer og en iMac 
    ·Sådan tænde computeren fra indersiden af ​​din pc 
    ·Bærbar computer vil ikke starte i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Fix Værktøj: Internetindstillinger 
    ·Hvordan at vide, hvilke processer i Denne computer jeg …
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Jvm.Dll 
    ·Hvordan man får adgang fra en bærbar computer harddis…
    ·Sådan Find Opdateret enhedsdrivere til en PC 
    ·Min Dell Inspiron 5150 vil ikke tænde 
    ·Sådan gendannes My Compaq Presario CQ50 Uden Disk 
    ·Recovery Disc Instruktioner 
    ·Sådan ændres en sang fra Windows Media til MP3 format…
    ·Sådan ændres Symboler i Portfolio Manager 
    ·Sådan fjernes AMD Cool N Quiet Drivers 
    ·Sådan slettes Gendan mappe i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com